Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

LOMINKOWIEC

absolutnie polecam Pana Janusza. Nie wiem czy byl tu juz kiedys - kontakt dostalam do mojego brata. Jestem bardzo zadowolona.

Pan Janusz 600 288 140

P.S. nie mam zdjecia calego kominka, ale nie jest jeszcze skonczony, bo Pan Janusz bedzie u nas jeszcze robil listwe przy podlodze

1380496_10151887105816950_471161361_n.jpg

Jakby co to powiedz ze Kontakt od Agnieszki z Wiązowny

Akurat Kati kominki bardzo nie polecam. Banda partaczy, a poziom komunikacji ponizej poziomu.

Potwierdzam, do dzisiaj nie dostałam od nich odpowiedzi na swojego e-maila, z pytaniami nt szczegółów dotyczących wkładu, montażu ostatecznego kosztu.

Przez telefon dowiedziałam się trochę a potem olewka.

Edytowane przez adk

A to dziwne, bo jakoś jaką oferują jest mocno poniżej jakiejkolwiek krytyki

O kurcze, to dziwne. Ja nie miałam z nimi problemu z kontaktem - nawet ostatnio do nich pisałam w sprawie gwarancji do kominka i w zasadzie bardzo szybko odpisali (1-max 2 dni). Ale skoro zdarzają się sytuacje jak opisujecie to każdy musi rozważyć we własnym sumieniu i zaufać swojej intuicji która zwykle dobrze nam radzi :)

• 2 weeks później...

Witajcie,

szykuję się do przebudowy domu jednorodzinnego na dwurodzinny. Będzie budowana nowa klatka schodowa i remont pięter łącznie ze zrobieniem kuchni, łazienki. Potrzebny mi architekt, który to rozplanuje i poprowadzi mnie przez proces bo jestem totalnym laikiem i oczywiście ekipę która to wykona. Moglibyście mi polecić kogoś sprawdzonego?

Witajcie,

szykuję się do przebudowy domu jednorodzinnego na dwurodzinny. Będzie budowana nowa klatka schodowa i remont pięter łącznie ze zrobieniem kuchni, łazienki. Potrzebny mi architekt, który to rozplanuje i poprowadzi mnie przez proces bo jestem totalnym laikiem i oczywiście ekipę która to wykona. Moglibyście mi polecić kogoś sprawdzonego?

Mój Kolega Zbyszek Hołda:

601 815 765

Od stanu surowego do końca prawie....