Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szukam bardzo dobrej firmy z Warszawy i okolic do wykonania elewacji zewnętrznej. Tynk bez malowania. Dom - sciana trójwarstwowa. Wiec bez ocieplenia zewnętrznego.

Z cala odpowiedzialnością mogę polecić firmę hubertsain, polecana niejednokrotnie na tym forum .

Przy okazji polecam również glazurnika vadiol , również niejednokrotnie polecanego na tym forum.

A można wiedzieć jakie są stawki u pana Artura?:)

cena na Warszawe i okolice to 13zl/m2 pietra i poddasza 12zl/m2 partery piwnice.jesli robimy Wam na kruszywie 2-8mm doliczam zlotoweczke wiece jza m2.

podklad na kruszywie zawsze pod drewno klejone,parkiet lub deske.ze wzgledu na prace drewna posadzka musi miec odpowiednia wytrzymalosc na scinanie-odrywanie drewna.takiej wytrzymalosci nie maja zwykle jastrychy na piasku 0-2mm.kiedy macie ogrzewanie podlogowe kruszywo powoduje ze beton sie szybciej nagrzewa,lepiej przewodzi cieplo i dluzej je trzyma poniewaz beton jest bardziej wytrzymaly i twardszy(okolo 3x wieksza twardosc i wytrzymalosc na odrywanie drewna)przy podlogowym niejsze straty ogrzewania podlogi

tel do mnie 692796235

http://www.posadzkiplock-teka.pl

-film

pozdrawiam oliwkawawa,zycze wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

cena na Warszawe i okolice to 13zl/m2 pietra i poddasza 12zl/m2 partery piwnice.jesli robimy Wam na kruszywie 2-8mm doliczam zlotoweczke wiece jza m2.

Tylko nie zapomnij dodać, że to cena za robociznę bo zaraz sie znajdzie paru nawiedzonych co za te 12-13 zł bedą chcieli mieć na gotowo, czyli z materiałem

Witam

chciałbym polecić znanego już na forum Vadiola.

Otóż Vadiol kładł u mnie kafle i wykańczał dwie łazienki plus kilkanaście metrów podłogi (schowki, kuchnia i komunikacja). Łazienki robione kompleksowo - kafelki, baterie, ceramika - po skończonej robocie można już w pełni korzystać.

Robota zrobiona terminowo, po skończonej pracy posprzątane.

Co więcej, w jednej z łazienek nie mieliśmy pomysłu na cześć zabudowy ale po naradzie z Vadiolem i wysłuchaniu jego argumentów udało się wszystko funkcjonalnie zrobić.

Polecam wszystkim.

Pozdrawiam

Tomek

Witam

chciałbym polecić znanego już na forum Vadiola.

Otóż Vadiol kładł u mnie kafle i wykańczał dwie łazienki plus kilkanaście metrów podłogi (schowki, kuchnia i komunikacja). Łazienki robione kompleksowo - kafelki, baterie, ceramika - po skończonej robocie można już w pełni korzystać.

Robota zrobiona terminowo, po skończonej pracy posprzątane.

Co więcej, w jednej z łazienek nie mieliśmy pomysłu na cześć zabudowy ale po naradzie z Vadiolem i wysłuchaniu jego argumentów udało się wszystko funkcjonalnie zrobić.

Polecam wszystkim.

Pozdrawiam

Tomek

Dziękuje bardzo .