Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Druga sprawa.

Potrzebujemy tez ekipę z kier budem, która wykona zjazd na działke, to przy drodze powiatowej, mamy juz pozwolenie na bud i najlepiej wykona tez ogrodzenie, podmurówka, murek i słupki narożne z cegły klinkierowej, wew sztachety na razie ,kiedyś solidniejsze coś, słupki bramy i furtki, ogrodzenie od ulicy niby tez maja opiniować drogi powiatowe, odległość znaczy.

Chcemy ogarnąć i uporządkowac teren...niestety baaardzo podmokły, glina jest i dołek. Myślimy też o drenażu dookoła domu, ale to może byc kłopotliwe.

Może ktoś kogoś poleci. Będe wdzięczna.

M.

O podłączam się pod to pytanie bo ja też potrzebuję takiej ekipy, ale pilniej potrzebuję kontaktu do kierownika budowy zjazdu (też powiatówka).

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

Szukam kierownika budowy oraz solidnej ekipy do budowy domu SSO... gmina Nieporęt k. wawy.

Możecie kogoś polecić?

Mam dobrą ekipę, właśnie u mnie budują w Wieliszewie. Sylwek Majocha 694327297. Kierownik budowy też niezły Tomasz Przybylski 884848402.

Za to ja poproszę o namiary na dobrego i niedrogiego dostawcę więźby dachowej. Budowa Wieliszew.

Polecam ekipę od okien - firma Ideal Warszawa Fortuny

Okna przyjechały 2 tygodnie przed czasem

Montaż wykonany jednego dnia.

Panowie zamontowali na taśmy, wyregulowali. Na koniec posprzątali.

Z przyjemnością polecam. kontakt p. Przemysław Niedźwiedzki 728 879 469. Zawsze doradzi, podpowie sensowne rozwiązanie. Ceny bardzo przystępne

Za około 2 tyg montaż drzwi zew i bramy dam znać

Witam

Jak ktoś szuka hydraulika polecam Pana Zbigniewa Kapszukiewicza. Jestem po I etapie na razie ale do tej pory wszystko było OK, załatwiane terminowo, wszystko wg ustaleń. Pracują w kilka osob i faktycznie bardzo sprawnie. Po pracy wszystko posprzątane. 606 340 031

Polecem także elektryka Pana Rafała Puchałe - terminowo, sprawnie, osoba bardzo komunikatywna i chcąca doradzić. Robi i zwykłe instalacje i inteligentny dom. Wszystko przebiegło wg ustaleń - 609 336 728.

Ja również polecam do hydrauliki Pana Zbigniewa Kapszukiewiecza ze swoją ekipą. Złote chłopaki, wszystko pięknie zrobione, posprzątane przed robotą, w trakcie roboty i po robocie.

Poszukuję jednocześnie instalatorów instalacji gazowej którzy mają znajomych tu i tam i mogą przyspieszyć terminy. Również poszukuję kogoś od przyłącza energetycznego ze znajomościami. Lokalizacja inwestycji Warszawa Wesoła.

Po dzisiejszym dniu mogę wreszcie i ja kogoś polecić:) Firma Alterdom z Siedlec, jest to salon sprzedaży okien i drzwi, którego właścicielem jest forumowy finlandia. Kontakt i doradztwo na najwyższym poziomie, maile wyczerpujące i wyjaśniające wszelkie wątpliwości klienta ( a przy oknach i drzwiach jest ich trochę). Gdyby każda ekipa podczas budowy i wykańczania domu była jak pan Paweł i jego monterzy to budowa domu była by czystą przyjemnością bez żadnych nerwów i stresu. Jeszcze raz NAPRAWDĘ POLECAM!!

Zdecydowanie polecam Pana Łukasza Chmiel. W zeszłym roku robiliśmy generalny remont, który wykonał Pan Łukasz ze swoją ekipą.

Dom z last 70tych w kiepskim stanie teraz wygląda jak nowiutki! Wykonanie na wysokim poziomie i ogromna dbałość o estetykę. Duże doświadczenie i dużo ciekawych i praktycznych pomysłów za co daję ogromnego plusa.

My nie musieliśmy martwić się zgrywaniem kilku ekip wszystkim zajmował się Pan Łukasz więc sam remont nie był dla nas uciążliwy psychicznie. W dodatku ekipa nie pijąca! co chyba jest rzadkością :)

Poniżej kilka zdjęć "przed i po"

salon.jpg poddasze.jpg

dół.jpg łązienka.jpg

front.jpg

Edytowane przez usiolina