Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Poszukuję sprawdzonego i dobrego dostawcę szamba szczelnego 10m3. Słyszałem że polecane są z okolic Radomia ale konkretnego namiaru nie mam. Jeśli macie jakiś polecany namiar na firmę, która takowe szamba wykonuje to prosiłbym o kontakt.

Jak wiadomo jest tych firm dużo a w "szambo" łatwo wpaść przy wyborze dostawcy ;)

z góry wielkie dzięki

Ja polecam szambo z firmy gutbet. Ich strona gutbet.pl zamawiałem pod numerem: tel 516-376-210. Szambo przyjechało o umówionej porze, panowie montażyści byli nawet tak mili, że poczekali aż spóźniony koparkowy wykopie dołek, a szło mu dość słabo. Szambo mimo wysokiego stanu wód gruntowych było w środku suche przez 2 miesiące, montaż płyty i kominków odbywał się na klej. Dodatkowo przed zasypaniem pomalowałem płytę i kominki mazidłem do fundamentów, gdyż płyty przyjeżdżają niepomalowane. Za 10 m3 szamba z 2 kominkami i płytą która ma wytrzymać metr ziemi na sobie zapłaciłem 2500 zł co wydaje mi się ceną bardzo rozsądną, tak więc polecam i Wam.

Nie mam jeszcze szamba, ale z polecanych na forum był p. Kucharski. Polecał mi go również hydraulik, który nie ma nic wspólnego z FM. Był lekko przerażony jak mu powiedziałam, że wielu fachowców mam właśnie z forum, śledzę białą i czarną listę i już sama zaczynam powoli zamieszczać własne doświadczenia.

Nie mam jeszcze szamba, ale z polecanych na forum był p. Kucharski. Polecał mi go również hydraulik, który nie ma nic wspólnego z FM. Był lekko przerażony jak mu powiedziałam, że wielu fachowców mam właśnie z forum, śledzę białą i czarną listę i już sama zaczynam powoli zamieszczać własne doświadczenia.

Jakiś namiar na człowieka? Skąd on jest?

@kipi dzięki za info. Zaraz wchodze na ich stronę i patrzę co tam mają ;)

ktoś jeszcze ma jakieś sprawdzone namiary na szambo?

wielkie dzięki za info

w okolicach Płocka mogę polecić:

tynki wew:

Solid Tynk Emil Woźniak tel 533-013-595

robili u mnie 700m. kw. Nida Gips Zeta (odpowiednik Knauf Diamant)

wyszło super, posprzątali, wszelkie nierówności omawiali, pokazywali gdzie muszą dać grubiej, żeby uzyskać 90st., itd

poleceni na kolejne dwie budowy - inwestorzy zadowoleni, robią też pod Warszawą

okna: Balken Sanniki - przedstawiciel OknoPlus tel 663 333 308

okna a raczej ich montaż na dobrym poziomie, bez pośpiechu, nie ma się do czego doczepić

Mi dom budowała firma Comehome z Warszawy i jestem bardzo zadowolona z ich usług. Szczerze to z mężem trochę obawialiśmy się budowy, czy sobie poradzimy ponieważ sporo pracujemy na co dzień i nie mielibyśmy ogólnie wiele czasu na doglądanie budowy. Tak więc zależało nam na ekipie, która zajmie się wszystkim od a do z. I na szczęście natrafiliśmy na dobrych specjalistów, którzy wykonali indywidualny projekt (działka jest trochę niewymiarowa) a także zbudowali cały domek od podstaw aż po dach. Wszystko oczywiście tak jak chcieliśmy.

Mogę podać do nich numer telefonu: 22 855 28 46