Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moja pierwsza polecana ekipa: SSO, u mnie z więźbą: Mirek Gencel. Znalazłam na tym forum i faktycznie tak jak pisali inni inwestorzy: najtańszy nie jest, ale ten etap przebiegł u nas bez żadnych problemów. Piszę do osób, które planują budowę w następnych sezonach. Ja też umawiałam się rok wcześniej.

Dopisuję do mojej białej listy Pana Krzysztofa (APREL).

Profesjonalna współpraca, okna super (zdecydowaliśmy się na Passiv Line Plus firmy Adams), ciepły montaż - perfekcja.

Przy okazji dziękuję Panu Robertowi (arm.pl), który zabezpieczał okna przed włamaniem.

Edytowane przez gosiasad

cześć i przepraszam :-P

Poszukuję ekipy do wykonania elewacji domu (styropian) jeszcze w tym roku...:popcorn:

Tak, tak wiem, że nierealne...

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wiem. Błonie, mazowieckie. 250m2 elewacji, parter, niskie ściany (dach koperta), silka...

Solidnie i tak żebym z torbami nie poszedł... :(

HELP :bash:

Dopisuję do mojej białej listy Pana Krzysztofa (APREL).

Profesjonalna współpraca, okna super, ciepły montaż - perfekcja.

Przy okazji dziękuję Panu Piotrowi (forumowy ewbuxxxo), który bez problemu połączył prace montażowe okien z ich ociepleniem. Specjalnie przyjechali zrobić "styropianowe ramki" wokół okien (blisko nie było) oraz Panu Robertowi (arm.pl), który zabezpieczał okna przed włamaniem (też blisko nie było).

Nie ma za co....

Umowa, to umowa :)

Oooooooo, widzę, że za mam za niskie stawki.

Muszę podnieść............

A ta cena powyżej to z fakturą jest?

Sain, Fighter, widzicie to powyżej? :)

ŁOOOOO .... grubo ktos pocisnal jezeli to lekka mokra na stytropianie. No chyba ze cudaki.

Mi wczoraj klient napisal ze 60 za robocizne to mega za duzo. Tak wiec rozstrzal cenowy spory jak widac... od 30 do 80 na chwile obecna.

songoku_xxx - 2 połowa października lub koniec października jeżeli pogoda pozwoli możemy spróbować wcisnąć termin, ale nie obiecuje.

58-60netto robocizna za m2 materiał proponuje oczywiście Caparola fakturowany wraz z robocizną na 8% VAT o ile prawnie budynek spełnia wymagania do takiego fakturowania.

Namiar masz, wiec w razie W prosze o kontakt.

Materiał+robocizna netto 34 165,65 zł

brutto: 36899

Zalozenie: 250m2 styropian grafitowy 20cm knaufa, kolkowane w termodyblu, caly system Caparola z tynkiem Thermosan NQG

tak "na szybko" to wychodzi

Materiał+robocizna netto 34 165,65 zł

brutto: 36899

Zalozenie: 250m2 styropian grafitowy 20cm knaufa, kolkowane w termodyblu, caly system Caparola z tynkiem Thermosan NQG

tak "na szybko" to wychodzi

Biorą po 80..... podnieś cenę......Bartek....podnieś cenę....biorą po 80..... :)