Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mogę już chyba polecić mija ekipę. Mieli robić SSO, a w efekcie wyszedł stan deweloperski.

Zrobili nam: SSO z w pełni dedykowany, dachem, pokryli go blachodachówka modułową, zrobili instalacje: elektryczną, hydraulikę, ogrzewanie podłogowe całość domu, kotłownie, izolacje podłóg, tynki, wylewki.

Wszystko bardzo sprawnie - zaczęliśmy w maju, a teraz wykańczały już.

Oczywiście szef ekipy miał od każdej roboty innych ludzi. Wszelkie zastrzeżenia poprawiali.

Jestem jeszcze przed uruchomieniem instalacji, wiec dam znać jak było po ich uruchomieniu.

Oddzielne ekipy, które sama kontaktowałam miałam od :

Okien, drzwi, bramy garażowej, ocieplenie pianą Pur, elewacja ( jeszcze nie zrobiona), alarmu.

Jeśli chcesz namiar pisz na priva - dam kontakt.

Czy naprawdę nikt nie ma żadnych doświadczeń ze studniarzami działającymi w powiecie nowodworskim ( lub może legionowskim )? Bo poszukałem w okolicy (tak w promieniu 100 km) , kilku znalazłem, ale jednak wolał bym kogoś*sprawdzonego.

Mi w Wieliszewie studnię robiła firma, którą znalazłem na słupie ogłoszeniowym. Wprawdzie nie bezpośrednio tylko przez lokalnego podwykonawcę ale możesz spróbować popytać: 509601673. Niestety bezpośrednio do podwykonawcy numeru nie mam. Było ok.

Witam,

poszukuje sprawnej ekipy która doprowadzi mi dom do stanu SSZ w Markach k. Warszawy. Ktoś może kogoś polecić. Czytając wątek wynotowałem pare firm (m.in ABCdomek, DQM, Konwestur, DTM, Mirek Gencel, Auris) ale może ktoś poleci coś jeszcze. Byłbym wdzięczny za pomoc:)

W Markach masz super ekipę Grzegorza Kucharczyka 502822644. Budowali mi 2 budynki w SSO. Szybko, sprawnie i oszczędnie. Więcej informacji i fotki mogę podać na priva. Super mi się nimi współpracowało. Żałuję, że nie zajmują się następnymi etapami budowy, bo chętnie bym skorzystała.

A ja potrzebuję na gwałt ekipę do zrobienia przyłączy wod-kan. Obszar - Pruszków.

Przy okazji. Wykonawcy z innych części Warszawy i "podwarszawy" nie bardzo chcą rozmawiać o przyłączu na nie swoim terenie. Mówią, że jeśli przyłącza nie robi lokalny "znajomy" wykonawca to są problemy z odebraniem przez MPWiK. Czy tez się z tym spotkaliście?

I sporo już za mną...

Jesteśmy w trakcie budowy drugiego domu.

Mam wrażenie, że wszyscy przymykają oko na robienie przez lokalne MPWiK "państwa w państwie".

Ostrzegano mnie też przy projekcie, ale okazało się, że Pani z nikąd też była w stanie zrobić projekt, który został zatwierdzony. Czy ktoś z Was ma takie doświadczenia ale z fizycznym wykonaniem przyłącza?