Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ewbuxxxo "mówiłeś" że powrócisz na nowo czy coś w tym stylu (chodziło o stronę internetową) no i widzę pełen profesjonalizm nie widziałem żeby ktoś używał w naszym kraju Parfait liss [ATTACH=CONFIG]302891[/ATTACH]

No cóż...trochę kosztują, ale robią dobrą robotę :)

Witam:)

Jestem tu nowy, w ostatnim czasie jestem w trakcie budowy własnego domu na etapie dachu :)

Chciałbym poleci wam firmę KS-SYSTEM z Garwolina,( 500-700-947) która wykonała mi całą konstrukcje dachową wraz z materiałem, oknami dachowymi itd. Jestem bardzo zadowolony z jakości usług oferowanych przez tą firmę i profesjonalnym podejściem do klienta :)

W najbliższym czasie przymierzam się do wstawienia okien fasadowych i również wybiorę się do tej firmy, ponieważ mają również okna w swojej ofercie.

Mam do was pytanie odnośnie okien firmy MS-więcej niż okna, co myślicie o tej firmie ? :)

Ta pełnia szczęścia to jak osiągniecie Nirwany. Ja na twoim miejscu bym sobie już odpuścił te te okna i lewitował w "wietrzności".

adamfcb uważasz inaczej niż asc?

Tak uważam inaczej, zgadzam się że są mili, szybcy i sprzątają po sobie, ale jakość tych prac pozostawia pewien niesmak. Myślę że chłopaki mają tyle roboty że nie zawsze zwracają uwagę na jakość swojej pracy, pisałem na tym wątku o tym jakiś czas temu.

A ja polecę znanego na forum Jacka Kondraszuka i jego ekipę. Nie jestem specem od poddaszy ale jako inwestor jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Wszystko zgodnie z ustaleniami, bez kręcenia nosem że wydziwiam, nie obeszło się też bez kilku dobrych rad - konstruktywna współpraca inwestor wykonawca - jestem zadowolony z efektu i POLECAM!!

Tak uważam inaczej, zgadzam się że są mili, szybcy i sprzątają po sobie, ale jakość tych prac pozostawia pewien niesmak. Myślę że chłopaki mają tyle roboty że nie zawsze zwracają uwagę na jakość swojej pracy, pisałem na tym wątku o tym jakiś czas temu.

Jeśli możesz napisz ile trzeba zapłacić za taką pracę, może być na priv.

Ja natomiast poszukuję:

- firmy do wykonania tynków Knauf Diamant lun Nida Zeta - duża powierzchnia.

- firmy, która sprzeda i przywiezie okna - z ciepłym montażem

- firmy od wylewek pod podłogówkę i pod parkiet - 270 m2

- firmy od elewacji - ocieplenia domu - bardzo dużo boniowania, listw itd...

zapraszam do skorzystania z naszych usług

Witam,

Szukam kogoś, kto przeprowadzi remont mieszkania na Żoliborzu. Mieszkanie z 1956 roku, zakres to instalacja elektryczna, remont całkowity łazienki i kuchni, wymiana podłóg w kuchni+łazience+przedpokoju (rozważam żywicę), odnowienie ścian (tynki nie pozwalają już na malowanie, farba odpada), wyburzenie fragmentu ściany i zamurowanie wejścia w innym miejscu, zabudowa szafy, odświeżenie 4 parapetów. Dotąd elektryk rzucił cenę 5 tys, ale porównałam już z innymi wpisami na tym forum i wydaje się, że to za dużo. Mieszkanie ma 53 m2.

Będę wdzięczna za sprawdzone namiary!

Dzięki

Szukam architekta do projektu parterówki, macie kogoś z kogo jesteście zadowoleni i jakościowo i cenowo? Budowa w Dąbrówce (pow.wołomiński)

Witam jare32, w tym roku zaczynam budowę domu parterowego w tej gminie. Projekt mam gotowy z pracowni Domy z Wizją, ale adaptacje i zmiany w projekcie wykonywał mi architekt z Dąbrówki. Pan Stanisław Kaczmarczyk, bardzo go polecam.