Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam.Przeczytałem praktycznie cały wątek w kilka dni... Masakra.

Zaczynam budowę za tydzień.Ekipe na SSO mam ,do dachu to samo.

Poszukuję :

-elektryka

--hydraulika kompleksowowod-kan łacznie z piecem gazowym ,podłogówką 98m2 itd

-rekuperacja

I później wylewki plus tynki

Wszystko będzie robione w Płocku(tzn 5km od Płocka w kierunku Warszawy)

W grupie Płock panuje kompletna cisza ,takze mam nadzieję że ktoś z Płocka czyta "białą listę" z Warszawy i kogoś mi poleci .pozdrawiam

Poszukuję :

-elektryka

-rekuperacja

Wszystko będzie robione w Płocku(tzn 5km od Płocka w kierunku Warszawy)

W grupie Płock panuje kompletna cisza ,takze mam nadzieję że ktoś z Płocka czyta "białą listę" z Warszawy i kogoś mi poleci .pozdrawiam

elektryk - Piotr Modzelewski

rekuperacja - TORA nam robił p.Marek

Pytanie może nie jest ściśle związane z budową, ale z jej konsekwencjami na pewno:

czy ktoś może polecić firmę przeprowadzkową? Taką, która nie tylko uczciwie i sprawnie, ale i z dbałością o szczegóły przewiezie meble i sprzęty ADG. Tak, żebym po tej jednej przeprowadzce nie czuła się jak po połowicznym spaleniu…

Z Torą porażka czy z elektrykiem? Co było nie tak?

Sorry zle mi sie zacytowalo. Niestety z elektrykiem.

Moze sie przeliczyl, moze mial inne wypadki losowe, ale nie szlo sie do niego dodzwonic, zwodzil i obiecywal. Jedyny plus ze nie dalismy zadnej kasy.

U nas chodzilo o podlaczenie do sieci, wykonanie prowizorki itd.

Sorry zle mi sie zacytowalo. Niestety z elektrykiem.

Moze sie przeliczyl, moze mial inne wypadki losowe, ale nie szlo sie do niego dodzwonic, zwodzil i obiecywal. Jedyny plus ze nie dalismy zadnej kasy.

U nas chodzilo o podlaczenie do sieci, wykonanie prowizorki itd.

No to jestem mocno zaskoczona. Ja nie miałam problemu (robił elektrykę wewnątrz). Jeśli nie odebrał to oddzwonił. jak potrzebowałam dodatkowe prace ( i tak okazało się że kabli za mało :bash:) to przyjechał na 3 godz. i dołożył. Zmieniałam ostatnio puszkę z 3 na 4 i też podrzucił.

Same trudne decyzje. Jak pisałam wcześniej też zawiodłam się bardzo na jednym fachowcu z FM.