Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Szambo mi też robił Budmar - drożej niż badziewie z Radomia ale solidny produkt i profesjonalna oraz kompleksowa usługa. Warto zapłącic i miec spokoj

Ja mam szambo z http://www.ekobet.eu/firma.html , firma z Radomia, nie jestem expertem od zbiorników betonowych jak kolega powyżej, ale pozytywnie oceniam firmę. Szambo przyjechało na czas, duża pomoc w doborze odpowiednio zbiornika z oferty, informacja na temat prawidłowego montażu pokrywy i kominka.

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jasssne .:spam:

I specjalnie po to sie zarejestrowałeś żeby to światu ogłosić,:spam::spam::yes:

Weź sie i ogarnij. Pobuduj coś pokaż fotki poudzielaj sie na forum to może załapiesz trochę wiarygodności. Inaczej to będzie zwykła infantylna reklama zapewne dość kiepskiej firmy skoro musi łapać klientów przez to forum.

Ja generalnie takie reklamy traktuję dokładnie odwrotnie.

Omijam takę firmę skoro nie może sobie znaleźć klientów inaczej tylko w ten sposób. :bye::bye:

Jasssne .:spam:

I specjalnie po to sie zarejestrowałeś żeby to światu ogłosić,:spam::spam::yes:

Weź sie i ogarnij. Pobuduj coś pokaż fotki poudzielaj sie na forum to może załapiesz trochę wiarygodności. Inaczej to będzie zwykła infantylna reklama zapewne dość kiepskiej firmy skoro musi łapać klientów przez to forum.

Ja generalnie takie reklamy traktuję dokładnie odwrotnie.

Omijam takę firmę skoro nie może sobie znaleźć klientów inaczej tylko w ten sposób. :bye::bye:

To było do mnie ? Zarejestrowałem się 5 lat temu ? Kogo niby reklamuję ?

Witam,

macie jakieś ekipy godne polecenia które kompleksowo wykonają elewację (Marki k. Warszawy). Fightera znam niestety od 3 miesięcy czekam na odpowiedz, a chciałbym już sobie zaklepać termin. Z góry dzięki

z jakiego maila mail do mnie?

Witam,

Czy poleci ktoś salon sprzedaży i montera podłóg drewnianych z warszawy lub okolic?

Kilka lat temu korzystałem z http://grupafachowiec.eu/. Materiał z montażem.

Co prawda reklamowałem usługę w 1 pomieszczeniu, ale nie było problemu z przepychaniem się pomiędzy wykonawcą i sprzedawcą.

Kupowałem w salonie w Al. Jerozolimskich na granicy z Pruszkowem

Witam serdecznie,

proszę o poradę. Otrzymałem wycene od elektryka polecanego z białej listy z Warszawy , cenę za punkt dał uważam że przystępną natomiast jego szacunki odnośnie zużytego materiału nieco mnie zastanawiają i zastanawiam się czy przystępna cena za punkt nie ma być nieco zrekompensowana w cenie materiału. Mianowicie wg.wyliczeń elektryka punktów będzie ok.90-95 , dom to parterówka (112m2) z wypuszczeniem (2-3 kabli na poddasze) plus garaż z kotłownią (45m2) w domu planowane jest zrobienie instalacji klimy(chyba to jakos przesadnie ciężki i skomplikowane dla elektryka ale wole napisać) plus kominek ( nie wiadomo czy z płaszczem wodnym) w instalacje ma wejść też alarm plus kontaktrony (otworów które będa otwierane jest 20), położenie kabla ziemnego i przeciągniecie kabla od skrzynki do domu ok.15mb - elektryk materiałowo wycenił te rzeczy na 6,5-7,5tyś plus kasa za punkt. Proszę o poradę i opinie czy ww.ocena kosztów materiału jest oszacowana dobrze czy jednak jest ona mocno na wyrost??

Pozdrawiam Mateusz

Ja chcę podzoelić sie dobrym wrażeniem z obsługi (kilkumiesięcznej) w firmie Dachlux. Budowałem dach i większość materiałów zakupiłem u nich na Płochcińskiej. Musze przyznać, że na większość asortymentu dali najlepszą ofertę i sprzdawca nie wciskał mi bajek o producentach, których nie chciałem. Jestem zadowolony, dlatego też dizelę się opinią.

Witam

Mam takie pytanie: Czy u kogoś z szanownych kolegów i koleżanek pracował ostatnio, pracuje teraz lub ma pracować niebawem polecany wielokrotnie na forum hydraulik p. Zbigniew Kapszukiewicz? Znalazłem na "białej liście" wiele osób polecających jego usługi i zadowolonych ze współpracy. Od jakiegoś czasu próbuję się z nim skontaktować ale numer telefonu jest nieaktualny. Obsługa Tmobile na kartę twierdzi, że numer jest nieaktywny od dawna. Trochę mnie to dziwi ponieważ z reguły tacy ludzie nie zmieniają numeru telefonu między innymi dla tego, że są polecani przez klientów innym. Pierwszy raz się spotkałem też z tym , żeby firmowy numer kontaktowy był telefonem na kartę. Nie ukrywam, że zachęcony dużą ilością pozytywnych opinii chciałem także skorzystać z jego usług ale kontaktu brak. Próbując znaleźć w sieci kontakt do pana Zbigniewa trafiłem na coś takiego

http://www.gowork.pl/opinie_firma,1257455,0

Nie wiem jeszcze co o tym myśleć i stąd moje pytanie: czy ktoś z was koleżanki i koledzy miał ostatnio, ma teraz lub będzie miał niebawem kontakt z panem Zbigniewem na swojej budowie i może rzucić nieco swiatła na temat?

Ja miałem kontakt na początku zeszłego roku. Rozmowa była oględnie mówiąc .... słaba.

Pan mnie nie przekonał ani rozmową ani ofertą i wybrałem innego hydraulika.

Spróbuj pod nr (29)7563092 Miałem ten numer zapisany jako domowy. Pan jest z SIeradza albo Przasnysza

Mam gdzieś chyba jeszcze email ale dopiero po feriach mogłbym poszukać

Go Work sie nie przejmuj. To żadna nowość że piszą tam różni frustraci.

Witam

Mam takie pytanie: Czy u kogoś z szanownych kolegów i koleżanek pracował ostatnio, pracuje teraz lub ma pracować niebawem polecany wielokrotnie na forum hydraulik p. Zbigniew Kapszukiewicz? Znalazłem na "białej liście" wiele osób polecających jego usługi i zadowolonych ze współpracy. Od jakiegoś czasu próbuję się z nim skontaktować ale numer telefonu jest nieaktualny. Obsługa Tmobile na kartę twierdzi, że numer jest nieaktywny od dawna. Trochę mnie to dziwi ponieważ z reguły tacy ludzie nie zmieniają numeru telefonu między innymi dla tego, że są polecani przez klientów innym. Pierwszy raz się spotkałem też z tym , żeby firmowy numer kontaktowy był telefonem na kartę. Nie ukrywam, że zachęcony dużą ilością pozytywnych opinii chciałem także skorzystać z jego usług ale kontaktu brak. Próbując znaleźć w sieci kontakt do pana Zbigniewa trafiłem na coś takiego

http://www.gowork.pl/opinie_firma,1257455,0

Nie wiem jeszcze co o tym myśleć i stąd moje pytanie: czy ktoś z was koleżanki i koledzy miał ostatnio, ma teraz lub będzie miał niebawem kontakt z panem Zbigniewem na swojej budowie i może rzucić nieco swiatła na temat?

Zbigniew Kapszukiewicz 606 179 797

Robił nam hydraulikę, instalacja bez problemu działa od ponad trzech lat. Na wszystkie zakupy materiałów miałem faktury. Mimo, ze trochę poprawiał po montażystach armatury, nie fuczał na nich tylko robił. W dodatku bezproblemowo reaguje na pytania - nie ma problemu z odebraniem telefonu w niedzielę rano i główkowaniu co padło (a padł zawór w baterii z termostatem i do obiegu ciepłej wody wpuszczała non stop wodę zimną, wiec na kondygnacji nie było ciepłej wody) - naprawił bezkosztowo mimo, że go nie dostarczał. Po trzech latach padła pompa cyrkulacyjna podłogówki (o dziwo Wilo), tego samego dnia (sobota) dojechał, wymienił. Ogólnie facet robi na markowych produktach i materiałach, jest bezproblemowy. Nic nas nie interesowało, że czegoś za mało, albo dokupić czy zamówić. Jak trzeba dziurę wykuć, sam sobie wykuwał czy wycinał, jak przemurować, to sam sobie murował. Błędem było, że nie rozmawiamy z nim na etapie stanu surowego, wtedy sam by się dogadywał z murarzami (tak jak sam bez naszej ingerencji dogadywał się z tynkarzami).

Polecam z czystym sumieniem.

Edytowane przez Kiełek

Dziękuję bardzo za nowy telefon, to umożliwi kontakt osobisty. Szkopuł w tym, że wszystkie pozytywne opinie pochodzą właśnie sprzed ok 3 lat, z ostatniego roku cisza. Wiem, że wtedy to była solidna firma. Pytanie jak w świetle różnych faktów wygląda to dziś i stąd moje pytanie do osób, które korzystały z usług pana Zbigniewa w końcu zeszłego roku lub korzystają teraz albo zamierzają skorzystać na wiosnę. Nie wierzę we wszystko co jest wypisywane w sieci a kontakt z kimś kto ma świeże doświadczenia jest bardzo pomocny