Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a jaki chcesz kolor elewacji?

Nie wiem, chyba biały + wstawki rodeo wiec moze ten mineralny byłby OK? Projekt elewacji ma sie dopiero robić bo ja bym opitolił wszystko na biało ale żona nie chce wiec trzeba coś pomyśleć jak pogodzić jedno z drugim.

Pytasz czy ludziom z Wilanowa kończy sie kasa?

No co Ty? Żartujesz? Nie kasa tylko zdolność kredytowa :lol2: Zwłaszcza tym z Mordoru.

Inart przymierza sie do kolejnego bloku ale teraz akurat buduje 3 wille na wypasie.

Jeszcze jedna jest wolna. Jak masz na luzie 4,5 mln PLN to wal jak w dym :yes:

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bylby ok..

rodeo... srslly????

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?230834-Panele-RODEO-imitacja-drewna-na-elewacji-dyskusja-z-Producentem&p=6624247&viewfull=1#post6624247

a zonce ladny lakier do paznokci za 20zl kup a nie tynk za 6k :)

ja im musze znowu zaczac cos dostarczac... bo jakos wypadlem z Inartu jako dostawca.

BTW robimy ludziom syf tu straszny w tej bialej liscie.

[TABLE=class: list-baskets full-width zebra main-table, width: 1200]

[TR=bgcolor: #FAFAFA]

[TD=class: cell-basket-name cell-name]z*****@gmail.com[/TD]

[TD=class: cell-basket-ip cell-ip rwd-hide-small]217.99.31.54[/TD]

[TD=class: cell-basket-products-count cell-products-count cell-count rwd-hide-small, align: center]39,60[/TD]

[TD=class: cell-basket-sum cell-sum]7 281,11 zł[/TD]

[TD=class: cell-basket-activity cell-activity rwd-hide-small rwd-hide-medium]2d 01:47:23[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

wisi i wisi :p realizujemy ? :p

Edytowane przez fighter1983

Witam

Proszę o polecenie 3 tematów w okolicach Piaseczna

1. Kogoś do zgarnięcia humusu z działki, wywiezienia ziemi i wykopania fundamentów (mała koparko-spychareczka) działka 600mkw

2. Dobrego, wiarygodnego składu budowlanego

3. Dobrej wiarygodnej betoniarni

4. Dobrego wiarygodnego tartaku który dostarczy porządne drewno na dach.

Z góry dziękuje za pomoc

Witam

1. Kogoś do zgarnięcia humusu z działki, wywiezienia ziemi i wykopania fundamentów (mała koparko-spychareczka) działka 600mkw

Z góry dziękuje za pomoc

Ja buduje w okolicach Góry Kalwarii, więc jeśli budowa jest pomiędzy Piasecznem a Górą Kalwarią może Ci się przyda

1 ) Paweł 501499731 ma koparkę a jego ojciec ciężarówkę, ja bym humus szanował i go nie wywoził.

2 ) Ja kupuje tu http://www.ar-sklad.com.pl/ , w internecie pewnie trochę taniej, ale chwalę sobie, że można oddać całe opakowania bez problemu

3 ) Beton na płytę fundamentową miałem z

Wytwórnia Góra Kalwaria

Łukasz Jaczewski

email: [email protected]

tel. kom.: 502 786 942

ul. Adamowicza 9, 05-530 Góra Kalwaria

tel.: 22 727 38 66, 502 700 711, fax: 22 736 18 66

4 ) Drewno ma też skład budowlany który polecałem, i jak się okazało o 100 zł ma m3 taniej niż pod Piasecznem

Witam

Z góry dziękuje za pomoc

re 2 moi rodzice jak sie budowali w iwicznej to brali z centrobudu na Slonecznej (za torami w strone Magdalenki po lewej) mieli bardzo dobre ceny a obrot taki,ze wiele hurtowni u nich sie zaopatrywalo bo same nie mialy szans na takie obroty/upusty,,,,warto sprawdzic czy nadal sa ok

re 4. bardzo dobry tartak jest w Lesznowoli na Biedronki 10 i ceny ok

Edytowane przez .:Paco:.

kogoś od montażu pieców potrzebuje, dobrego fachowca, który doradzi jaki wkład kupić ale też wykona fachowo prace. Wawa i okolice. Ponawiam pytanie o dociepleniowca (elewacje zewnętrzne).

pozdrawiam

Robert

MC-serwis

Marek Cygan

697-097-907

Bardzo polecam , panowie przyjechali i w ciagu jednego dnia wszystko podlaczyli .Piec kondensat w dobrej cenie rowniez.

Witam

Z góry dziękuje za pomoc

W kontekście 2 i 4, bo rozumiem, że to na dach. Skontaktuj się z Dachluxem w Piasecznie. Myślę, że w kwestii dachów w okolicy najrzetelniejsi.

Witam,

macie jakieś ekipy godne polecenia które kompleksowo wykonają elewację (Marki k. Warszawy). Fightera znam niestety od 3 miesięcy czekam na odpowiedz, a chciałbym już sobie zaklepać termin. Z góry dzięki

Ja już czekam na wycenę od Fighter1983 od chyba września/października (wielokrotne maile i telefony) i nic z tego nie wyszło.

Dlatego też proszę o polecenie kogoś od elewacji i dociepleń w okolicach Chotomowa (Legionowo).

Ja już czekam na wycenę od Fighter1983 od chyba września/października (wielokrotne maile i telefony) i nic z tego nie wyszło.

Dlatego też proszę o polecenie kogoś od elewacji i dociepleń w okolicach Chotomowa (Legionowo).

powaznie/> przeoczylem znowu cos i czegos nie zrobilem? przepraszam. poprosze krotka przypominajke

Witam,

Drodzy budujący :), poszukuję kogoś dobrego i niedrogiego od:

hydrauliki ( hydraulika + podłogówka 130m2 + 4 kaloryfery+ piec kondensat) - termin czerwiec 2016

tynki 750m2 i wylewki 200m2 - termin czerwiec/lipiec 2016

ocieplenie dachu wełna 2x15 cm + rygipsy na gotowo - wykonanie sierpień 2016

elewacja ( dom w miodokwiatach 2) z elementami z kamienia + podbitka dachu - wykonanie wrzesień 2016

drzwi chowane w ścianie - wykonanie sierpień 2016

meble kuchenne, łazienkowe i szafy na wymiar - wrzesień - październik2016

Drzwie zewnętrzne, wewnętrzne, brama garażowa - wykonanie wrzesień/październik 2016

specjalista od glazury, terakoty, gresu - termin październik 2016

schody i barierki z drewna - październik 2016

Budynek stoi w Sterej Iwicznej k. Piaseczna

Jeśli macie sprawdzone ekipy godne polecenia proszę o info n priv ewentualnie na mail [email protected]

Ja mogę Wam polecić firmę KAMEX z okolic Piaseczna - dobre ceny za fajną ceramikę

za wykonanie SSO firmę Chyszbud - Krzysztof Chalcarz - może nie są najtańsi ale terminowość, czystość, jakość, równość wzorowa

Pozdrawiam i życze powodzenia w dalszych etapach pracy.