Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marek Cygan 697 097 907 ,nie jest najtańszy ale na tanich to już sie chyba każdy przejechał .Bardxo dobry fachowiec.

To prawda, ale wolałabym kogoś za rozsądne pieniądze.

Tu się obawiam o cennik skoro już na wstępie napisałaś, ze tani nie jest :(

Ja chcę podzoelić sie dobrym wrażeniem z obsługi (kilkumiesięcznej) w firmie Dachlux. Budowałem dach i większość materiałów zakupiłem u nich na Płochcińskiej. Musze przyznać, że na większość asortymentu dali najlepszą ofertę i sprzdawca nie wciskał mi bajek o producentach, których nie chciałem. Jestem zadowolony, dlatego też dizelę się opinią.

Mogę potwierdzić. Mają naprawdę dobra ofertę na blachodachówkę z posypem.

Napisz jak się spisali. Ja to dopiero po wakacjach będę robił. Ale wycenę wstępna mam.

Bramy już pracują bez użycia rąk ;) Spokojnie mogę firmę dopisać do białej listy. ( http://www.peiter.pl/ )

Zarówno p.Piotr jak i jego ludzie konkretni i przy tym baardzo sympatyczni.

Nasi sąsiedzi też się podpięli - są bardzo zadowoleni.

Autorus jeszcze raz dzięki za namiar

Nasza budowa dobiegła końca (mieszkamy już rok), praktycznie wszystkie ekipy mieliśmy z poleceń z białej listy wiec czas na podsumowanie. Mam nadzieję, ze komus się przyda nasza lista. Mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałam :)

12. Kostka, podjazd, chodniki - ekipa Pana Rafała Lewandowskiego LEWGARDENBRUK 508562385. Panowie zajmują się m.in. ogrodzeniami, ogrodami, nawodnieniem i kostką brukową. U nas wykonywali podjazd i ścieżki. Bardzo estetyczne, terminowo a efekt rewelacyjny. Pan Rafał jest bardzo uprzejmy, zawsze służy pomocą, doradzi i podsunie fajne rozwiązania, potrafi słuchać, bez problemu dokonuje poprawek. Ekipa polecona dwom sąsiadom z naszej ulicy do polozenia kostki i wszyscy sa bardzo zadowoleni ( w tym jednemu sasiadowi panowie poprawiali miesiac wczesniej ulozona kostke)

Co do tej firmy z własnego doświadczenia - broń wszystkich budujących i remontujących przed nimi.

Korzystałam z ich usług w dużym zakresie - ogrodzenie, kamień na podjeździe i ścieżkach, nawodnienie, drenaż, trawnik.

Pieniądze wzięli, mnóstwo rzeczy naobiecywali, a teraz wszystko się sypie - ogrodzenie prawie leży, kamień odpada...

Można zapomnieć o telefonach, mailach, smsach - słuch zaginął.

Proszę poczytać sobie w necie ile osób jest niezadowolonych. Ja służę oględzinami bądź zdjęciami.

Nie polecam, wręcz odradzam.

Dla tych co brną przez strony BL FM:

My nadal polecamy:

1. p.Mirek Gencel SSO

3. p.Piotr Modzelewski elektryka (ale są różne opinie)

5. p.Artur Sawicki pokrycia dachowe (nie wykonuje pokryć blachą)

6. p.Grzegorz Rola wylewki z mixokreta

Dopisuję :

Okna: firma Aprel, p. Krzysztof Wycech: APREL

ul. G. Morcinka 32A

01-496 Warszawa Bemowo

tel: 22 435 71 60 ; 604 170 274; 602 596 196

Szambo Budmar Kucharski

ul. Królowej Jadwigi 4/40

05-120 Legionowo

ul. Postepu 14

05-080 Izabelin Mościska

Email: [email protected]

Tel.: 22 752 21 54

Tel.: 22 722 70 67

Mobile: +48 602 325 904

Tynki wewnętrzne oczywiście Anatak (wczoraj projektant mebli kuchennych robił pomiary i powiedział, że różnice sięgają 2 mm )

tel. +48 502 626 122

tel. +48 509 536 736

e-mail: biuro(at)anatak.pl

Siedziba firmy: Raszyn koło Warszawy

Wykończeniówka (w szerokim znaczeniu)

p. Mariusz tel. 511 195 169 - nam robił podwieszane sufity, glazura, malowanie, podbitki, poprawiał tynk zewnętrzny, a właściwie klej do siatki

Dopisuję:

Napędy do bram:

firma http://www.peiter.pl/

zamontowali nam 2 siłowniki, wszystko zgrali, a przy furtce zainstalowali kontaktron (niestety jedna brama otwiera się na furtkę)

Stolarka, meble kuchenne

p.Robert tel 696 705 258

co prawda u mnie nie robił ale widziałam jego meble, wyglądały super, koleżanka bardzo zadowolona

Poszukuje slownego wylewkarza na ok 450m2 ,Warszawa okolice ul Polczynskiej. Na juz bo umowiony przelozyltermin o tydzien i przestal odbierac telefon . Drugi ma albo problemy z zasiegem albo z samochodem wiec nie odbiera i zapomina poinformowac ze nie przybedzie. Takze prosze o namiary na kogos solidnego Edytowane przez Robo4x4

Dla tych co brną przez strony BL FM:

Dopisuję :

Okna: firma Aprel, p. Krzysztof Wycech: APREL

ul. G. Morcinka 32A

01-496 Warszawa Bemowo

tel: 22 435 71 60 ; 604 170 274; 602 596 196

Szambo Budmar Kucharski

ul. Królowej Jadwigi 4/40

05-120 Legionowo

ul. Postepu 14

05-080 Izabelin Mościska

Email: [email protected]

Tel.: 22 752 21 54

Tel.: 22 722 70 67

Mobile: +48 602 325 904

Tynki wewnętrzne oczywiście Anatak (wczoraj projektant mebli kuchennych robił pomiary i powiedział, że różnice sięgają 2 mm )

tel. +48 502 626 122

tel. +48 509 536 736

e-mail: biuro(at)anatak.pl

Siedziba firmy: Raszyn koło Warszawy

Wykończeniówka (w szerokim znaczeniu)

p. Mariusz tel. 511 195 169 - nam robił podwieszane sufity, glazura, malowanie, podbitki, poprawiał tynk zewnętrzny, a właściwie klej do siatki

Dopisuję:

Napędy do bram:

firma http://www.peiter.pl/

zamontowali nam 2 siłowniki, wszystko zgrali, a przy furtce zainstalowali kontaktron (niestety jedna brama otwiera się na furtkę)

Stolarka, meble kuchenne

p.Robert tel 696 705 258

co prawda u mnie nie robił ale widziałam jego meble, wyglądały super, koleżanka bardzo zadowolona

Witam:

My rownież polecamy Mirka Gencel - sso

Szukamy natomiast kogoś do wykonania elewacji na wrzesień / październik 2016

Czy moze UE polecić kogoś konkretnego w pobliżu Warszawy ?

Jestem juz na koncowych rozmowach z firma Espiro.

Czy jeszcze jakies inne firmy, budujace kompleksowo w okolicach Warszawy, mozecie polecic? Moze ktos bedzie mogl zrobic wszystko taniej? Zalezy mi na jakosci i ogolnie dobrej opinii o wykonawcy, a o powyzszej firmie nie znalazlem nic zlego, obejrzalem na zywo kilka wybudopwanych przez nich domow itp.