Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

poratujcie proszę namiarem na bardzo dobrego stolarza (zabudowy meblowe głownie), chodzi mi o jakość wykonania ale też solidne podejście do zabezpieczenia swoich prac i terminowość > Miałbym swój dom i dom kolegi w Wawie, spory zakres prac. Przewertowałem te liste ale za bardzo nie ma takich opinii. Dziękuje

stolarstwo.waw.pl/

Korzystałem - dorabiał mi drzwi do jednej inwestycji.

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kolejny etap zakończony.

Mistrzowie nad mistrzami:

Firma Astrobud, Pan Bartek Fighter1983 oraz Andrzej Stachowski sprawili, że mój budynek wygląda wspaniale.

Jak Pan Bartek powiedział, że nie tylko będę zadowolony z mojej elewacji ale nawet będę się nią chwalił to nie wierzyłem a teraz każdy przyjeżdża a ja się chwalę ścianami.

Było drogo ale wszystko warte swojej ceny.

Podziękowania dla Ewbud - niestety, z Panem Piotrem nie mogliśmy dograć terminu ale zawsze miał dla mnie czas i służył radą.

Miałem z tym zaczekać aż Pan Piotr zakończy ostatecznie roboty (kilka pierdółek) żeby nie zapeszyć , ale egon64 pytał o kogoś dobrego od ociepleń itd - EWBUD PIOTR RUDZKI jest najlepszy - pełen profesjonalizm, terminowość , poważne traktowanie klienta od początku do końca realizacji. Jeśli z jakiekolwiek powodu coś może być*obsunięta zawsze dzwoni i informuje o tym od razu mówiąć kiedy będzie działał dalej. Wg mnie wzór tego jak powinna działać poważna firma. Wyszła trochę laurka , ale proszę*mi wierzyć - zasługuje na to w pełni. Postaram się zrobić jakieś porządne zdjęcia elewacji i pochwalić się*w odpowiednim wątku - ja jestem zachwycony efektem ;)

Korzystając z okazji polecam również firmę Mark-bud od okien alumiowych. Co prawda zaliczyli wtopę jeśli chodzi o termin realizacji, ale produkt spełnia wszystkie moje wymagania.

Parapety kamienne - myląca nazwa firmy, ale też polecam - Hurtownia okien i drzwi Blue.

Podbijam raz jeszcze. Czy możecie polecić kogoś od ocieplenia elewacji ? Niestety polecani wielokrotnie bywalcy forum mają zajęte terminy do końca roku i dłużej.

a co Ty chcesz zrobic jeszcze w tym roku?

Bo na tynk juz za zimno, pogoda jeszcze jako taka jest na klejenie i warstwe zbrojaca.

Za rowniutki tydzien konczymy Nałęczów (zaczynamy w poniedzialek, konczymy w piatek) wiec ewentualnie w tym roku klej+styro+klej do ogarniecia jeszcze poki pogoda pozwala.

Kolejny etap zakończony.

Mistrzowie nad mistrzami:

Firma Astrobud, Pan Bartek Fighter1983 oraz Andrzej Stachowski sprawili, że mój budynek wygląda wspaniale.

Jak Pan Bartek powiedział, że nie tylko będę zadowolony z mojej elewacji ale nawet będę się nią chwalił to nie wierzyłem a teraz każdy przyjeżdża a ja się chwalę ścianami.

Było drogo ale wszystko warte swojej ceny.

Podziękowania dla Ewbud - niestety, z Panem Piotrem nie mogliśmy dograć terminu ale zawsze miał dla mnie czas i służył radą.

Dziekujemy. Ciesze się, że sie podoba :)

Kolegom wykonawcom z kolei bardzo polecam Pana Cezarego.

Ustalenia jasne, konkretne, jeżeli jakiekolwiek zmiany to omówione, jeżeli jakieś uwagi lub pytania: wszystko ustalone i wykonane.

No i na koniec zapłata zgodnie z zapisami w umowie, w terminie, co jak się okazuje w dzisiejszych czasach jest rzadkością.

Przy następnym domu czego życzę - jesteśmy pierwsi chętni do zrobienia elewacji.

Przy następnym domu czego życzę - jesteśmy pierwsi chętni do zrobienia elewacji.

Przez telefon z Panem Bartkiem się super rozmawia. Bije wiedza i miło słyszeć, że odpowiedź dostanie się w bardzo szybkim czasie, nawet dziś wieczorem.... Niestety te "dzisie" trwają, w końcu człowiek się sam przypomina. Okazuje się, że coś trzeba doprecyzować i znowu będzie "dzisiaj" i ... zaczęliśmy we wrześniu, próbowaliśmy w listopadzie. W końcu dałem już sobie spokój z czekaniem na PIERWSZĄ WYCENĘ elewacji.

Przez telefon z Panem Bartkiem się super rozmawia. Bije wiedza i miło słyszeć, że odpowiedź dostanie się w bardzo szybkim czasie, nawet dziś wieczorem.... Niestety te "dzisie" trwają, w końcu człowiek się sam przypomina. Okazuje się, że coś trzeba doprecyzować i znowu będzie "dzisiaj" i ... zaczęliśmy we wrześniu, próbowaliśmy w listopadzie. W końcu dałem już sobie spokój z czekaniem na PIERWSZĄ WYCENĘ elewacji.

nie pozostaje mi nic innego jak przeprosic za opoznienie w kontakcie.

Mialem watpliwosci co do zaproponowanych rozwiazan i nie chcialem ich po prostu wyceniac.

Gdy ustalilismy przez telefon o co chodzi - mialem to wycenic.

Ale... zawiezc zone do Poznania, bo bedzie rodzic, wrocic, zajac sie synem.

Do tego firma normalnie funkcjonuje, koncowki budow, sprzedaz etc.

A dzisiaj zona zaczyna rodzic.

Przepraszam, teraz znowu pare dni mnie nie bedzie.

Wiem ze zadne tlumaczenie, ale po prostu nie wyrabiam Panie Przemku

Edytowane przez fighter1983

Dziekujemy. Ciesze się, że sie podoba :)

Kolegom wykonawcom z kolei bardzo polecam Pana Cezarego.

Ustalenia jasne, konkretne, jeżeli jakiekolwiek zmiany to omówione, jeżeli jakieś uwagi lub pytania: wszystko ustalone i wykonane.

No i na koniec zapłata zgodnie z zapisami w umowie, w terminie, co jak się okazuje w dzisiejszych czasach jest rzadkością.

Dziękuje i też się polecam :)

Hej,

To już chyba na forum tradycja, ale chciałem serdecznie polecić firmę Aprel, która właśnie zakładała u nas okna. Super ekipa, super robota !!! Taka współpraca to czysta przyjemność. Bardzo dobry kontakt z Panem Krzysztofem, który ze szczegółami przedstawił nam zalety okien i szczegóły montażu.

Pełen profesjonalizm !

Polecam również firmę od alarmów Arm.pl. Pan Robert bardzo fajnie wszystko zamontował i chętnie służył radą. Pełen profesjonalizm !

Obecnie poszukuję firmy do zrobienia tarasu. Taras nie był wylewany. Chciałbym, żeby był ułożony z płyt tarasowych na podłożu gruntowym. Może możecie kogoś polecić ?