Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam, namiary na studniarza, okolice Podkowy Leśnej, mile widziane. :)

Skontaktuj się z moim Inwestorem - Mikołaj5 może przekaże namiary na swojego studniarza. Gościu chyba zna się na tym co robi. "Kręci" studnie ręcznie ale w tym fachu nie chodzi o to by zrobić najgłębszą dziurę w ziemi tylko by trafić na dobrą wodę.

Witam,

To mój pierwszy post na forum, więc chciałabym się i przywitać (Witam :) ) i polecić naszą ekipę od SSO, którą sami mieliśmy poleconą.

Zbigniew Wojnarowicz firma Zbi-bud z Żyrardowa tel. 604 236 879.

Dogadywaliśmy się w kwietniu, umówiliśmy się na wrzesień, w grudniu domek stał. Zbi-bud załatwiał wszystko - piach, cement, pustaki, stemple, zbrojenie. SSO przeszliśmy dzięki niemu bezboleśnie.

Pozdrawiam,

Witajcie,

Zwracam się z prośbą o polecenie sprawdzonego i dobrego hydraulika, który ogarnie temat kompleksowo (może być z przyłączami wod-kan). Budowa w Debem Wielkim. Nie musi być najtańszy, zależy mi na jakości i żebym mógł go samego zostawić z robotą bez obaw co zobaczę po powrocie (budowa na odległość).

Dziękuję i pozdrawiam, Daniel.

ja jeszcze szukasz to z czystym sumieniem moge ci polecić Pana Jana Tkaczyka tylko nie wiem jak z terminami u niego trochę zarobiony jest( jak coś napisz wiadomość do mnie dam ci namiary)

Edytowane przez TomJons

Czy ktoś może słyszał lub korzystał z usług: Glazmal. Kompleksowe usługi remontowe (Krzysztof Burek).

Ewentualnie prośba o wskazanie kogoś sprawdzone od kompleksowego wykończenia wnętrza (sufitygk, łazienki, gres na podłogach i ścianach, odpływ liniowy), biorę pod uwagę wariant jednej ekipy do wszystkiego ale to musi być ktoś mocno sprawdzony w bojach.

Dzięki.

Witam, mam 2 niewielkie konstrukcje do wykonania, ale brak ekipy:

1. drewniana wiata na samochody z małym strychem (potrzebny cieśla, ktoś, kto pomaluje drewno i dekarz)

2. zadaszony altaną taras na płycie betonowej, dostawiony do istniejącego domu (potrzebny cieśla (w tym wymiana podbitek na istniejącym dachu), ktoś, kto pomaluje drewno, dekarz, ktoś od fundamentów)

3. na istniejącym domu remont elewacji: nałożenie tynku i wykonanie desek drewnianych.

Możecie kogoś polecić?