Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich serdecznie!

Juz raz napisalem to samo pod koniec roku, zglosila sie firma gotowa zrobic to co ponizej opisane ale ja nie zapisalem do nich telefonu (bylo juz za zimno na takie prace) a na forum juz nie ma ich postu - moze zostal potraktowany jako ogloszenie i usuniety?

W kazdym razie jesli ktos z tej firmy (albo ktokolwiek inny jest gotowy do tej robot(ki) to prosze o kontakt:

Tak jak napisałem w tytule ;

uszkodzony został kawałek ściany - mało, ok 200 cm2 ale na głebokośc kilku cm; tak więc zarówno tynk jak i styropian w srodku; gdybym sam uszkodzil to pewnie bym sam naprawial - a potem bym klął jak żle wyszło

Jednak to ktoś inny zniszczył - daje pieniądze na naprawę, ale konia z rzędem temu kto szybko znajdzie chętnego do takiej drobej pracy. trzeba by pewnie przyjechać ze dwa razy (a może i trzy) - bo oddzielnie styropian ( a może pianka np niskopręzna) potem tynk (silikatowy) ; a w miedzyczasie być może jeszcze jedna wizyta żeby na styropian dac kawalek siatki.

domyślam się że koszt pracy to będzie przede wszystkim czas dojazdu...

dom jest między Pruszkowem a Piastowem;

czy ktos z Was zna kogoś kto mieszka w miarę blisko i znajdzie czas żeby na chwile podjechac? nie musi być bardzo tani - przy tej ilości nie będzie to wielka różnica

abb napisał:

Ponieważ dużo osób szuka murarzy do stanu surowego mogę polecić swoich naprawdę spisali się na medal.Są też uczciwi i niedrodzy. Właśnie zakończyli moją budowę w Hornówku jestem bardzo zadowolona.

Ja zamierzam rozpocząć budowę jesienią tego roku.

Działkę mam w Starych Babicach.

Poproszę o namiary na Twoją ekipę.

Z góry dzięki,

Aga