Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Witam,

poszukuję projektanta/architekta wnętrz. Umówiona znajoma w ostatniej chwili wycofała się z powodów prywatnych, a oferta przypadkowej projektantki zwaliła mnie z nóg :(

Jeśli ktoś ma również do polecenia elektryka, który jednocześnie wykona instalację domu inteligentnego (w bardzo podstawowym wymiarze i na razie same kable), alarm to również poproszę.

Zastanawiałem się czy podać namiary do dekarza i oraz speców od elewacji, którzy u mnie wykonywali pracę, ale po zastanowieniu jednak nie polecam... :(

Dzięki z góry

Elektfyk Rafał Puchała tel. 609 336 728

Dobrze ogarnia kabelki - również inteligentne. Nie miałem nigdy po nim kłopotów.

Alarmy to Robert - nie rozbudowuje na siłę instalacji. Robi po prostu z głową. Numeru do niego nie mam ale tu na pewno ktoś podrzuci. Znany człowiek ;)

Witam,

poszukuję projektanta/architekta wnętrz. Umówiona znajoma w ostatniej chwili wycofała się z powodów prywatnych, a oferta przypadkowej projektantki zwaliła mnie z nóg :(

Jeśli ktoś ma również do polecenia elektryka, który jednocześnie wykona instalację domu inteligentnego (w bardzo podstawowym wymiarze i na razie same kable), alarm to również poproszę.

Zastanawiałem się czy podać namiary do dekarza i oraz speców od elewacji, którzy u mnie wykonywali pracę, ale po zastanowieniu jednak nie polecam... :(

Dzięki z góry

Pracownia Architektoniczna Aleksandra Wasilkowska

albo

QLT design

Elektfyk Rafał Puchała tel. 609 336 728

Dobrze ogarnia kabelki - również inteligentne. Nie miałem nigdy po nim kłopotów.

Alarmy to Robert - nie rozbudowuje na siłę instalacji. Robi po prostu z głową. Numeru do niego nie mam ale tu na pewno ktoś podrzuci. Znany człowiek ;)

Rom-Kon, RAPczyn - dzięki za namiary.

Jeśli ktoś jeszcze może podrzucić jakiś kontakt chętnie skorzystam :)

Witam,

Co do ARCHITEKTA to zapomniałam dołączyć go do swojej białej listy...Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Piotra Wagnera. Mega profesjonalista. Dla nas projektował pokój dziecięcy z meblami na wymiar, elektryką itd... oraz robił nam projekt budowlany domku letniskowego. Potrafi słuchać, w projekcie uwzględnił nasze prośby i oczekiwania, nie mniej jednak ma też swoje zdanie poparte argumentami i pomysły, które okazały się bezcenne.

Wszystko dostarczone w terminie, cały czas pozostawał z nami w kontakcie. Namiar mieliśmy od znajomych podaję nr tel 728470188.

Mogę też polecić firmę Inter-Fryz z Radzymina, która wykonywała MEBLE NA WYMIAR do pokoju dzieci, którą znalazłam w internecie i to też był strzał w 10 :-)

Witam,

jestem po budowie okolice Pruszkowa , mogę polecić :

montaż okien , schody wew, tynki, wylewki , elewacja. wiadomość na priw.

przy okazji sprzedam 30 sztuk gazet: MURATOR, dobre wnętrze, m jak mieszkanie 4 kąty, ładny dom za 70 zł. z roku 2016/2017 odbiór osobisty.gazety.jpg

Edytowane przez tunat

Szukam ekipy do tynków maszynowych diamant/zeta. Anatak miał zjawić się na obmiar i słuch o nim zaginał.

Dzięki za polecenia

mój "generalny wykonawca" ma dobrą ekipę - nie wiem co prawda jak z terminami...

u mnie tynki schną - wygłaskane i ja jestem zadowolony;

kierownik budowy nie miał uwag chociaż dwoił się i troił - chłopaki się postarali.

Cezary Paćko 608 846 814

o chyba biała lista fachowców więc jeżeli ktoś na to zasługuje to polecam. Jakbyś się wczytał to byś zrozumiał, że na początku roku robiłam remont pokoju dzieci stąd wpis o architekcie i firmie od mebli. A teraz stawialiśmy mały domek letniskowy w stanie surowym, zakładaliśmy na wiosnę ogrodzenie, wodę, mamy przetestowany skład z materiałami itd. to polecam tych którzy się sprawdzili a tych z którymi wolę się już nie spotkać nie będę tu obsmarowywać..... Firmę stawiającą nam domek też pewnie niedługo polecę tylko czekam aż mury wyschną. Więc bądź spokojny, nadal będę czytać wpisy innych szukając kontaktów i sama również postaram się pisać :-) i pytać o sprawdzonych fachowców z innych branży, jak będziemy szukać na dany etap. :)