Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy Robert Hawrylak (Selki) wciąż jest godny polecenia? Czytałem cały wątek, na początku zachwyt, później pojawiły się jakieś wątpliwości. Proszę o więcej opinii.

pracował u mnie 4 lata temu. nie polecam.

inna sprawa - przez te 4 lata nie pojawiły się najmniejsze pęknięcia na ścianach z gk.

@jak_kolwiek, a robił u Ciebie ściany, czy sufity? I co jest nie tak, że nie polecasz?

1. źle położona wełna przy murłacie, kominach oraz wyłazie dachowym.

2. zbyt ubogi stelaż (konstrukcja gk jest zbyt wiotka).

3. zrobione niechlujne - widać górki na łączeniach płyt (niedoszlifowane), widać ubytki w szpachli na łączeniach. krzywo itp

na pierwszy rzut oka tego nie było widać ale jak malowałem i robiłem wnętrze to dopiero wtedy dopatrzyłem się wszystkiego.

• Like 1

• 2 weeks później...

JA NAPEWNO POLECA Roberta Hawrylaka i nie zgadzam sie co o nim piszesz

Robił u kilkunastu moich znajomych i wszystko OK

ALE SZANUJE TWUJ WPIS ....

ALE JA SIĘ NIE ZGADZAM Z NIM

A moze było zadzwonić żeby poprawił wiem że jak by co to napewno by się nie uchylał od reklamacji ale lepiej kogoś OBSMAROWAĆ

I BYĆ Z TEGO ZADOWOLONYM

Są różni wykonawcy ok ale są też różni INWESTORZY

Umnie będzie wykonywał poddasze w lutym

To mu wystawię adykwatną opinie do pracy

Jak narazie ma u mnie dużego POZYTYWA

POLECAM

JA NAPEWNO POLECA Roberta Hawrylaka i nie zgadzam sie co o nim piszesz

Robił u kilkunastu moich znajomych i wszystko OK

ALE SZANUJE TWUJ WPIS ....

ALE JA SIĘ NIE ZGADZAM Z NIM

A moze było zadzwonić żeby poprawił wiem że jak by co to napewno by się nie uchylał od reklamacji ale lepiej kogoś OBSMAROWAĆ

I BYĆ Z TEGO ZADOWOLONYM

Są różni wykonawcy ok ale są też różni INWESTORZY

Umnie będzie wykonywał poddasze w lutym

To mu wystawię adykwatną opinie do pracy

Jak narazie ma u mnie dużego POZYTYWA

POLECAM

wow, śmierdzi kolesiostwem

"napewno"- na pewno

"TWUJ" - TWÓJ

"adykwatną" - adekwatną

"narazie" - na razie

Ale co miało zrozumieć? Ze robisz wykonawcy krecią robotę ł? Tak masz rację akurat to ludzie zrozumieli. U mnie Selki też robił gips kartony, jestem zadowolony z wykonania ale w życiu nie ośmieliłbym się chwalić wykonawcy zanim coś u mnie zrobi. U ciebie ma robić w lutym.... Kilkunastu znajomych nie skomentuję bo szkoda klikania w klawisze. Masz po prostu zerową wiarygodność i nikt przy zdrowych zmysłach nie wziąłby twojego posta na poważnie. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego że w ten sposób tylko podkopujesz fachowość wykonawcy.
  • Like 1

• 4 weeks później...
to moj pierwszy wpis na forum (szukalem ale nie znalazlem odpowiedzi)

czy na forum jest polecana jakas ekipa do wymiany okien + do wybicia dwoch dodatkowych?

pozdr,

orzechowski

Aprel forumowy Stary

• Like 1

Na jesień tego roku chcielibyśmy zacząć budowę domu jednorodzinnego 160m2, prosty z poddaszem i dwuspadowym dachem. Poszukujemy póki co murarzy lub ekipy co wykona wszystko od budowy po wykończenie z okolic Grójca, budowa w Chynowie. Czy ma ktoś sprawdzone kontakty? Może ktoś zna murarza Piotra Wichę? Wyceny dostajemy w granicy 60tys pod więźbę bez pokrycia. Ktoś coś taniej i sprawdzone?

Z końcem zeszłego roku skończyliśmy SSO.

Spokojnie mogę polecić naszego wykonawcę (jedna ekipa od fundamentów po pokrycie dachowe).

Grzegorz Krzywiec 504 411 721

Robota wykonana bardzo solidnie, działa na południu mazowsza.

Edit:

Jestem po tynkach, wciąż polecam ekipę od SSO :)

Edytowane przez mleko

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
A czy ktoś z Państwa może polecić firmę do wykonania elewacji zewnętrznej styropian grafit 18cm, z elementami deski odciskanej w tynku, boni?

My ogarniamy takie elewacje, ale nie odciskamy deski - bo robimy to dobrze :) dlatego deski klejone a nie odciskane