Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

AmberWind napisał:

Jako ze wlasnie przystepujemy do prac wykonczeniowych budynku, moge polecic nastepujace ekipy:

- do stanu surowego (wolny termin maja chyba dopiero od sierpnia, ale najlepiej o to zapytac bezposrednio), przy okazji postawili nam tez solidne ogrodzenie

- ekipa od podbitki i tynkowania elewacji.

Obie sa ok, terminowe i dokladne.

Namiary moge przeslac na PW

Ja proszę o namiary na ekipę do stanu surowego,

dzięki,

Aga

Ja też bym prosiła o namiary.

Vax napisał:

Moge polecic super ekipe do budowy domu do stanu surowego. Dokladni, solidni, sluza rada inwestorwi i sa bardzo terminowi.

Budowali moj dom.

Będę wdzięczna za namiary na priv.

pozdrawiam

i ja tez poprosze o namiary tej ekipy

serdecznie pozdrawiam wszystkich formuowiczow

ja również poproszę o namiary na priva

Proszę o namiar.

Jestem po wylewkach i mogę polecić Pana od wylewek bardzo dobra i szybka robota.Pan Wojtek 512020062 lub 691300501.Ceny też konkurencyjne. Ponieważ jest zainteresowanie to podaję też hydraulika,którego polecałam wyżej bo jest zrobione super to pan Kazimierz 608732158.

abb,

coś nie tak z tymi telefonami...nie można się na nie dodzwonić...czy możesz sprawdzić jeszcze raz? Czy dawno to było?

Ponieważ ktoś tu już pytał o wykonawcę schodów, to podaje namiar

Pan Dariusz Lasek – 608-404-823

Z tego co wiem Pan Darek robi także drzwi.

Wczoraj u nas skończyli montowanie schodów. U nas są schody betonowe, obłożone drewnem. Drewno dąb, schody jednobiegowe, szerokość 1m, 18 schodów.., do tego barierka aby dziecko nie wchodziło na schody i barierka do kuchni.., wszystko razem met. i robocizna 6650.zl.

Wykonawca terminowy i dokładny. Rok temu robił schody u kolegi i jak dotąd nic się z schodami nie dzieje, wiec mamy nadzieje, ze u nas tez tak będzie.

Jeśli ktoś będzie się kontaktował proszę mówić, ze z Forum Muratora.

Polecam forumowicza Paulo81, co prawda dopiero połowa pracy ale takie cechy zauważyłem .

1. Tanio

2. Solidnie

3. Kreatywnie (doradza)

4. Wszystkie warunki umowy ( ustnej) jasne i przejrzyste

5. Na bieżąco informuje o kosztach w miarę następujących zmian.

6. Nie zdziera z klienta za materiał.

7. Materiały markowe

8. Nie stawia inwestorów wobec faktów dokonanych.

9. Swoje propozycje i sugestie wyjaśnia w sposób klarowny i przejrzysty dla

klienta.

Przed nami jeszcze uruchomienie systemu, jak zagra jak należy to na pewno o tym napiszę.

Paulo81 oby tak dalej.

A czym sie Paulo81 zajmuje?

Witam

Dostalem wycenę elewacji od gościa, 250 metrów powierchni elewacji do zrobienia, wycenił po 90 zł za metr już z materialem. czyli wychodzi 22500 zł za samą elewację. Czy wydaje się Wam o duża kwota? Przyznam, że dla mie odlot.

A może macie kogoś poleconego i solidnego od elewacji. Bardzo proszę o namiar.

Poszukuję również kogoś od Szamba Szczelnego - rejon Marek i Radzymina. Poratujcie.

pozdrawiam

Staszek

Witam

Dostalem wycenę elewacji od gościa, 250 metrów powierchni elewacji do zrobienia, wycenił po 90 zł za metr już z materialem. czyli wychodzi 22500 zł za samą elewację. Czy wydaje się Wam o duża kwota? Przyznam, że dla mie odlot.

A może macie kogoś poleconego i solidnego od elewacji. Bardzo proszę o namiar.

Poszukuję również kogoś od Szamba Szczelnego - rejon Marek i Radzymina. Poratujcie.

pozdrawiam

Staszek

Cena jak najbardziej normalna a nawet niezbyt wygórowana. Chyba że jest to kilku chłopców pod kierownictwem Pana Henia. Bo jeśli jest to firma to można się spotkać z cenami rzędu 150 zł/m2.