Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Drodzy forumowicze, RATUNKUUUUU !!!!

Poszukuję EKIPY BUDOWLANEJ do budowy domu w okolicach Międzylesia.

BAAARDZOOOO proszę o wszelkie namiary na adres [email protected]

Błagam o pomoc, bo WZ tuż tuż, o dziwo szybciej niż zakładaliśmy, na pozwolenie też nie będziemy czekać długo. I po sobotnich wizytacjach u Krisa i Pana Jacka - CHŁOPAKI DZIĘKI ZA MIŁE SPOTKANIA!!! :-) :-) :-) :D :D :D :D :D już jesteśmy zdecydowani na SEKWOJĘ

PS. Zdjęcia po obróbce prześlemy na priva

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiarygodność tych wykonawców zależy od nich i od tego, co do tej pory wykonali, warto zajrzeć

No właśnie. Na forum sprawdza się wiarygodność wykonawcy w ten sposób, że jest on polecony przez kogoś znanego - kogoś, kto już od jakiegoś czasu pisze na forum, jest żywą osobą :) i parę osób go zna. A w Twoim serwisie każdy może zalożyć sobie 30 różnych kont i jego wiarygodność jest równa zeru.

Zostaw więc ten wątek w spokoju i idź spamować gdzie indziej.

mogę polecić brygadę budowlaną , budują od fundamentów po dach jak też kompleksowo ( pod klucz ) , u mnie juz powoli kończą budowę a wiem że jeszcze jeden lub dwa domy do zimy mogą wybudować

najchętniej w okolicach NOWEGO DWORU MAZOWIECKIEGO

( generalnie trasa gdańska ) ale niekoniecznie

pozdrawiam budujących

Mieszkanie 60m2, z tym że wymianę chcemy zrobić etapami (na początek nowa skrzynka z zabezpieczeniami + rozprowadzenie nowych przewodó do każego z pomieszczeń + pokój) bo mieszkamy tam :), jeśli mógłbyś podesłać jakiś telefon na priv to byłbym wdzięczny

Pozdrawiam

Wojtek

Gadałem z elektrykiem, mówi, że nie ma problemu. Zrobić zrobi tylko trzeba bedzie termin dogadać, bo np w tym tygodniu ma wolny weekend ale bedzie dla mnie robił instalację w mieszkaniu, które aktualnie remontuję.

Witam,

czy ktos moze polecic projektanta i wykonawce przylacza gazowego?

Prosze o kontakt na priva. Ile moze kosztowac sam projekt?

Pozdrawiam,

przyłącza wodne, kanalizacyjne i gazowe firma NASIŁOWSKI, projekty wykonuje dla nich p. Maciej Chrestowski 602 720 088

Proszę się powołać na Krzysztofa z ul. Bieszczadzkiej na Białołęce

Pozdrawiam

Witam

Jestem już po pracach wykończeniowych i pewnie jak każdy mam dobre i złe doświadczenia z fachowcami ale z czystym sumieniem mogę polecić kilku wykonawców...

Np.

Ekipę hygraulików, robili u mnie już drugi raz, pełny profesjonalizm, szybko, terminowo, solidnie i co najważniejsze za rozsądne pieniądze...

Dwóch panów od kominka również mi zaimponowali, za nieduże pieniądze zrobili mi kominek jaki chciałem, bez żadnych poprawek, przy mrozach 20 - 30 wszystkie "kurzące" prace robili na zewntrz mimo że ich o to nie prosiłem...

Również panowie od mebli kuchennych i zabudowy wnęk postarali się jak należy, choć z terminami u nich nie najlepiej, ale kiedy znajdą czas to mebelki pierwsza klasa, do tego to byli najtańsi jakich znalazłem, zreszta robili meble u moich kilku znajomych i wszyscy byli bardzo zadowoleni...

Wszyscy których wymieniłem działają na terenie mazowieckiego (Warszawa, Radom).

Zainteresowanym mogę podesłać zdjęcia tego co zbudowali u mnie w domu i namiary na tych panów.

Pozdrawiam.

Hydraulika mam kolegę - kiedyś z nim trochę robiłem - mały , szybki ale fachowiec, ale na pozostałych namiary poproszę .

Potrzebuję też budowlańców na tegoroczną jesień >stan surowy .

Z góry dziękuję

Proszę o namiary.

mogę polecić brygadę budowlaną , budują od fundamentów po dach jak też kompleksowo ( pod klucz ) , u mnie juz powoli kończą budowę a wiem że jeszcze jeden lub dwa domy do zimy mogą wybudować

najchętniej w okolicach NOWEGO DWORU MAZOWIECKIEGO

( generalnie trasa gdańska ) ale niekoniecznie

pozdrawiam budujących

Czy mogę prosić o namiary?

Moge polecic koleja eklipe, dzialajaca na terenie gordziska maz. i okolic.

Specjalizuja sie tynkach kwarcowych.

O kontakt prosze pisac na PW.

Witam!

Czy polecana przez Ciebie ekipa wykonuje tynki zewnetrzne?

Jezeli tak, to poprosze o kontakt do tej ekipy.

Pozdrawiam

Monika

z tego co wiem to już nie... :roll:

Dwóch panów od kominka również mi zaimponowali, za nieduże pieniądze zrobili mi kominek jaki chciałem, bez żadnych poprawek, przy mrozach 20 - 30 wszystkie "kurzące" prace robili na zewntrz mimo że ich o to nie prosiłem...

Również panowie od mebli kuchennych i zabudowy wnęk postarali się jak należy, choć z terminami u nich nie najlepiej, ale kiedy znajdą czas to mebelki pierwsza klasa, do tego to byli najtańsi jakich znalazłem, zreszta robili meble u moich kilku znajomych i wszyscy byli bardzo zadowoleni...

Wszyscy których wymieniłem działają na terenie mazowieckiego (Warszawa, Radom).

Zainteresowanym mogę podesłać zdjęcia tego co zbudowali u mnie w domu i namiary na tych panów.

Pawle297 poprosze namiary do tych dwóch ekip

Pozdrawiam

Altro