Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

AmberWind napisał:

Jako ze wlasnie przystepujemy do prac wykonczeniowych budynku, moge polecic nastepujace ekipy:

- do stanu surowego (wolny termin maja chyba dopiero od sierpnia, ale najlepiej o to zapytac bezposrednio), przy okazji postawili nam tez solidne ogrodzenie

- ekipa od podbitki i tynkowania elewacji.

Obie sa ok, terminowe i dokladne.

Namiary moge przeslac na PW

Ja proszę o namiary na ekipę do stanu surowego,

dzięki,

Aga

Poproszę o namiary na priva.

Dzięki

Monia

Witam

Jestem już po pracach wykończeniowych i pewnie jak każdy mam dobre i złe doświadczenia z fachowcami ale z czystym sumieniem mogę polecić kilku wykonawców...

Np.

Ekipę hygraulików, robili u mnie już drugi raz, pełny profesjonalizm, szybko, terminowo, solidnie i co najważniejsze za rozsądne pieniądze...

Dwóch panów od kominka również mi zaimponowali, za nieduże pieniądze zrobili mi kominek jaki chciałem, bez żadnych poprawek, przy mrozach 20 - 30 wszystkie "kurzące" prace robili na zewntrz mimo że ich o to nie prosiłem...

Również panowie od mebli kuchennych i zabudowy wnęk postarali się jak należy, choć z terminami u nich nie najlepiej, ale kiedy znajdą czas to mebelki pierwsza klasa, do tego to byli najtańsi jakich znalazłem, zreszta robili meble u moich kilku znajomych i wszyscy byli bardzo zadowoleni...

Wszyscy których wymieniłem działają na terenie mazowieckiego (Warszawa, Radom).

Zainteresowanym mogę podesłać zdjęcia tego co zbudowali u mnie w domu i namiary na tych panów.

Pozdrawiam.

Hydraulika mam kolegę - kiedyś z nim trochę robiłem - mały , szybki ale fachowiec, ale na pozostałych namiary poproszę .

Potrzebuję też budowlańców na tegoroczną jesień >stan surowy .

Z góry dziękuję

Proszę o namiary.

Proszę o namiary na priva. Z góry dziękuję.

Pozdrawiam

Monika

Ponieważ ktoś tu już pytał o wykonawcę schodów, to podaje namiar

Pan Dariusz Lasek – 608-404-823

Z tego co wiem Pan Darek robi także drzwi.

Wczoraj u nas skończyli montowanie schodów. U nas są schody betonowe, obłożone drewnem. Drewno dąb, schody jednobiegowe, szerokość 1m, 18 schodów.., do tego barierka aby dziecko nie wchodziło na schody i barierka do kuchni.., wszystko razem met. i robocizna 6650.zl.

Wykonawca terminowy i dokładny. Rok temu robił schody u kolegi i jak dotąd nic się z schodami nie dzieje, wiec mamy nadzieje, ze u nas tez tak będzie.

Jeśli ktoś będzie się kontaktował proszę mówić, ze z Forum Muratora.

Hmmm... od tygodnia próbuję się umówić z panem Dariuszem i ciągle coś... Nie po drodze mu, zapomniał zadzwonić, zgubił mój numer. Dziś zwątpiłam... I powoływanie się na Forum nic nie dało :cry:

W sumię moge polecić kierownika budowy. Tzn. jenego nietaniego, ale dobrego, co dużo przyjeżdza, sprawdza, mierzy itp p. Emil. I drugiego co dobry jest jak ktos potrzebuje wpisów, nie ma czasu, ale wpisy bez problemu robi, jest 2-3 razy na budowie na każdym etapie tzn. 1 etap fundamenty, 1 etap strop, 1 etap więźba p. Andrzej. Tak więc jakby ktoś chciał któregoś z takich kierowników (z oboma współpracowałem) to mogę dać namiary. 8)

Jeżeli możesz to podeślij mi namiary na pana Emila. Potrzebuję właśnie takiej osoby, która wszystko wypatrzy :)

poważnie się zastanówcie przed telefonem do Pana Emila, my spotkaliśmy się z Panem Emilem kilkakrotnie, omówiliśmy wszystkie warunki i wydawało się, że wszystko jest ok, trochę zaniepokoiła mnie opinia szefa ekipy, której Pan Emil pracę nadzorował. Otóż ten szef bardzo ale to bardzo Pana Emila nie polecał - niestety Pan Emil ma bardzo dużo pracy i po prostu nie wyrabia, bierze naprawdę duże pieniądze, a nie przyjeżdża na budowę, bo nie ma czasu, a ekipa ma przestój, u nas współpraca z Panem Emilem się zakończyła zanim się zaczęła - Pan Emil na nic nie miał czasu, nie miał czasu na spotkanie, nie miał czasu na wysłanie maila, nawet przestał odbierać telefony...

rzeczywiście zna się na rzeczy, ale radzę się zastanowić

Ponieważ ktoś tu już pytał o wykonawcę schodów, to podaje namiar

Pan Dariusz Lasek – 608-404-823

Z tego co wiem Pan Darek robi także drzwi.

Wczoraj u nas skończyli montowanie schodów. U nas są schody betonowe, obłożone drewnem. Drewno dąb, schody jednobiegowe, szerokość 1m, 18 schodów.., do tego barierka aby dziecko nie wchodziło na schody i barierka do kuchni.., wszystko razem met. i robocizna 6650.zl.

Wykonawca terminowy i dokładny. Rok temu robił schody u kolegi i jak dotąd nic się z schodami nie dzieje, wiec mamy nadzieje, ze u nas tez tak będzie.

Jeśli ktoś będzie się kontaktował proszę mówić, ze z Forum Muratora.

Hmmm... od tygodnia próbuję się umówić z panem Dariuszem i ciągle coś... Nie po drodze mu, zapomniał zadzwonić, zgubił mój numer. Dziś zwątpiłam... I powoływanie się na Forum nic nie dało :cry:

Qurka Lilli, przykro mi. :roll: A forumowiczka m.orzech sie umowila na nastepny tydzien, jakos sie udalo. Moze tam mu jest po drodze.... :roll: Oby tylko z powodu zlecen sie nie zepsul, jak co niektorzy.... :roll:

Szukam informacji o firmie Złotniccy z Bobrowca pod Piasecznem. Chyba podpiszę z nimi umowę, bo wydają się uczciwii solidni, ale może ktoś już miał z tą firma do czynienia.

Proszę o odpowiedź na Forum, niech pozostali też skorzystają.