Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Lili Lili rozmawialam z mezem, troche mi wyjasnil dlaczego pan Dariusz tak sie umawia jak sie umawia.... On jest gdzies troche dalej od Warszawy, w kierunku Lublina, po prostu nie zawsze moze jechac gdzies dalej, bo nie ma czasu... robi tak, ze jak ma cos do zalatwienia w poblizu, lub spotkanie z innym klientem, to umawia nastepnego klieta....

Ma duzo zamowien i oszczedza czas....

U nas tez bylo pare "podjazdow" zanim udalo nam sie umowic. Ale warto bylo poczekac aby dotsac takie schody w takiej cenie, a wszystko bylo w terminie...

Przynajmniej tak bylo u nas. Mam nadzieje, ze sie nie "zepsul" :wink: .....

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

Poszukuję solidnego glazurnika do domku w okolicach Warszawy. Powierzchnia glazury/terakoty ok 250m2.

Mam nieodparte wrażenie, że większość glazurników wyjechała z tego kraju. W moim przypadku już dwa razy Panowie, umówieni i "zaklepani", na tydzień przed wejściem dzwonili i powiadamiali mnie, że wyjeżdżają za granicę. Można się załamać....

Z góry dzięki za namiary.

Pozdrawiam

[email protected]

PS. Jakie są obecnie stawki dla glazurnika w okolicach Warszawy?

Poszukuje fachowcow sprzedajacych i montujacych nastepujace elementy:

1. Drzwi przesuwne, w kasecie, chowane w scianie - dwa skrzydla po 60-65 cm rozsuwane na boki. Do zbudowania tez wokol kasety sciana z plyt kartonowo-gipsowych

- Dodatkowe pytanie: jakie drzwi polecacie do tego elementu? Na razie wybralem Pol-Skone i specjalistow z firmy Windoor do montazu. Moge jeszcze zmienic zdanie, mam tydzien na podjecie decyzji.

2. Schody drewniane + balustrada drewniana - 30 stopni, szerokosc 1m, 30 lub 60 tralek. Dom ma 3 kondygnacje.

3. Kominek z plaszczem wodnym

4. Wylozenie sufitu na poddaszu plytami kartonowo-gipsowymi (dach jest juz ocieplony).

Z gory dziekuje za informacje, porady.

Ja mam niesamowitego kierownika. Jest bardzo, baaardzo dokładny, na budowie bywa nawet kilka razy dziennie, niczego nie odpuści. Jego mankament jest taki, że nie da sie z nim dyskutować - on wie wszystko najlepiej. I podobno buduje nam bunkier a nie dom. Ale jesteśmy zadowoleni. Nie mam czasu na pilnowanie budowy a on tam ciągle siedzi. Wolę już bunkier niż chatę, w której będę się stresowała że coś się rozwali... Kierownik działa w okolicach Józefowa koło Warszawy. Jak chcesz namiary to podeślę na priva

Ja mam niesamowitego kierownika. Jest bardzo, baaardzo dokładny, na budowie bywa nawet kilka razy dziennie, niczego nie odpuści. Jego mankament jest taki, że nie da sie z nim dyskutować - on wie wszystko najlepiej. I podobno buduje nam bunkier a nie dom. Ale jesteśmy zadowoleni. Nie mam czasu na pilnowanie budowy a on tam ciągle siedzi. Wolę już bunkier niż chatę, w której będę się stresowała że coś się rozwali... Kierownik działa w okolicach Józefowa koło Warszawy. Jak chcesz namiary to podeślę na priva

Mozesz podeslac na priva i podac cene jaka sobie liczy?

Da sie np. podniesc kolankowa bez pyskowania?

Pzdr.

Cieszę się, że Was znalazłam i jest mi trochę raźniej...:)

Mam dom do remontu.

Potrzebuję solidnego dekarza.

Na dachu papa do wymiany.:( i rynny..

jeśli ktoś z Was ma namiar na solidnego fachowca to bardzo proszę.

Trzeba też założyć izolację wokół domu ale nie wiem kto się tym zajmuje i kto to zrobi. :(

a i bramę garażową trzeba zmienić na uchylną ...tylko taką bez pilota.

zielona jestem.. :-?

Wymieniano mi okna... i bardzo się zmęczyłam patrząc na robotę ekipy oni też bo nie przyjęłam roboty i muszą poprawiać.

uważam że szkoda energii na bylejakość marnować.

Proszę Was o pomoc.

Mozesz podeslac na priva i podac cene jaka sobie liczy?

Da sie np. podniesc kolankowa bez pyskowania?

Pzdr.

Wysłałam kontakt na priva. Kolankową scianę trochę podnieślismy - sam zresztą to sugerował, bo była wyjątkowo niska. Z drobnymi zmianami nie ma broblemu. Ale generalnie to człowiek starszej daty i raczej formalista.

Mam do wszystkich serdeczną i uprzejmą prośbę:

Przestańcie pisać "proszę o namiar na priva"!!!!

Jeśli chcecie od kogoś otrzymac prywatną wiadomość, to napiszcie do niego PW! Po to jest ten przycisk!

W ten sposób straszliwie zaśmieca się wątek - wartościwe informacje trzeba odsączać od dziesiątek "plose na pliw.. plose na pliw... plose na pliw..."

Podobnie mam wątpliwości, czy to jest akurat najlepsze miejsce, żeby pisać, że sie kogoś, czegoś szuka. To jest wątek do POLECANIA ekip!

Sorry za gderanie, ale jak trzeba się przekopać przez 10 stron śmiecia, żeby znaleźć jedną informacje, to już się staje irytujące.

Pozdrawiam