Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mogę polecić z całą pewnością moich tynkarzy :D

- tynki cem-wapienne , ekipa super :D , szybka , sprawna, konkretna, solidna, tynki równiutkie z ładnie wyprowadzonymi kątami

jeśli chcecie to podam na priva.

Bardzo proszę o namiary

Elektryk...jestem pod wrażeniem...

Wczoraj elektryk skończył instalacje ... 200 punktów elektrycznych i 33 punkty inne (TV, telefon, sieć internetowa )

Sugerował, nie narzucał ...Robił od rana do nocy, czasem z sobotą i niedzielą włącznie...Czysto, logicznie...A na koniec pełna dokumentacja, co, gdzie...

Z czystym sumieniem mogę polecić, ok. W-wy, Grodzisk Maz.

AmberWind napisał:

Jako ze wlasnie przystepujemy do prac wykonczeniowych budynku, moge polecic nastepujace ekipy:

- do stanu surowego (wolny termin maja chyba dopiero od sierpnia, ale najlepiej o to zapytac bezposrednio), przy okazji postawili nam tez solidne ogrodzenie

- ekipa od podbitki i tynkowania elewacji.

Obie sa ok, terminowe i dokladne.

Namiary moge przeslac na PW

Poproszę o namiary na priva.

Dzięki

Poproszę o tych do stanu surowego. Dzięki

poproszę o namiary

pozdrawiam

Ekipę hygraulików,

Również panowie od mebli kuchennych i zabudowy wnęk postarali się jak należy, choć z terminami u nich nie najlepiej, ale kiedy znajdą czas to mebelki pierwsza klasa, do tego to byli najtańsi jakich znalazłem, zreszta robili meble u moich kilku znajomych i wszyscy byli bardzo zadowoleni...

To ja bardzo proszę o namiary na hydraulików i na meblarzy. Oraz chętnie zobaczę zdjęcia...

:)

namiary poszły na priva

zdjęcia na

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=76769

czy mogę prosić namiary na meblarzy?

pozdrawiam

Polecam wszystkim forumowiczom w-wy i okolic książke adresową naszej grupy Grodzisko-Nadarzyńskiej...

Książka ma już jako taki dorobek...są tam tylko sprawdzeni ludzie/ekipy...

Problem jest jeden...trzeba należeć do naszje grupy (postawić co najmiej jednego posta), zarejestrować się z nickiem forumowym....

Ja polecam dwie ekipy: murarzy - super fachowcy. Zbudowali nam dom w stanie surowym bez ŻADNEJ sytuacji nerwowej :D Wszystko poszło bardzo sprawnie i szybko. Kontakt dla zainteresowanych wyślę na priva

A druga ekipa to dekarze. Dach i obsługa klienta na najwyższym poziomie: http://www.dachkowalscy.pl/