Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

abb napisał:

Ponieważ dużo osób szuka murarzy do stanu surowego mogę polecić swoich naprawdę spisali się na medal.Są też uczciwi i niedrodzy. Właśnie zakończyli moją budowę w Hornówku jestem bardzo zadowolona.

proszę o kontakt do murarzy.

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Okolice Konstancina

Potrzebny fachowiec do postawienia ogrodzenia.

Ewajanecka

Mam namiary na jednego człowieka od ogrodzeń właśnie z Konstancina.

Na razie rozmawiałam telefonicznie i mamy się spotkać żeby omówić temat.

Wiem, że robi głównie ogrodzenia kute, ale jak przekonam go do mojej wizji

( raczej drewno) i cena nie powali mnie na kolana, to być może będzie mi to ogrodzenie stawiał. Człowiek nie jest sprawdzony. Jeśli nie skorzystam z jego usług, to dam Ci namiar, albo zrobi u Ciebie w nastepnej kolejności ( połowa października - nie wiem czy dla Ciebie nie za późno).

Witam wszystkich ;)

mam prosbe :)

Poszukuje ekipy do dokończenie przeróbki domku (blizniak)

Gro prac wyburzeniowych jest juz zrobiona,chodzi o przyspieszenie prac obecnej ekipki.(zbliza sie zima;))

kontakt najlepiej mail baskow(małpka)wp.pl,

Jeśli mozecie kogoś polecić bede dozgonnie wdzieczna ;))

Witam wszystkich ;)

mam prosbe :)

Poszukuje ekipy do dokończenie przeróbki domku (blizniak)

Gro prac wyburzeniowych jest juz zrobiona,chodzi o przyspieszenie prac obecnej ekipki.(zbliza sie zima;))

kontakt najlepiej mail baskow(małpka)wp.pl,

Jeśli mozecie kogoś polecić bede dozgonnie wdzieczna ;))

Znormalizuj sobie avatara bo rozbijasz stronę.

Pozdrawiam

Ewajanecka

Mam namiary na jednego człowieka od ogrodzeń właśnie z Konstancina.

Na razie rozmawiałam telefonicznie i mamy się spotkać żeby omówić temat.

Wiem, że robi głównie ogrodzenia kute, ale jak przekonam go do mojej wizji

( raczej drewno) i cena nie powali mnie na kolana, to być może będzie mi to ogrodzenie stawiał. Człowiek nie jest sprawdzony. Jeśli nie skorzystam z jego usług, to dam Ci namiar, albo zrobi u Ciebie w nastepnej kolejności ( połowa października - nie wiem czy dla Ciebie nie za późno).

Dziękuję i czekam na namiar , w nadziei , że okaże się dobry. I sama szukam .

Polecam fachowca do całościowej wykończeniówki - regipsy, glazura, terakota, hydraulika, malowanie, etc.

tel: 515 127 606

Moja budowa ma duże opóźnienie, więc u mnie będzie pracował za conajmniej dwa miesiące. Facet jest solidny i dokładny. Ma wolne terminy, bo właśnie wrócił z Francji... Czyżby zaczynała sie fala powrotów naszych fachowców??? :wink:

Polecam fachowca do całościowej wykończeniówki - regipsy, glazura, terakota, hydraulika, malowanie, etc.

Moja budowa ma duże opóźnienie, więc u mnie będzie pracował za conajmniej dwa miesiące. Facet jest solidny i dokładny. Ma wolne terminy, bo właśnie wrócił z Francji... Czyżby zaczynała sie fala powrotów naszych fachowców??? :wink:

Renka, a ten fachowiec, to sprawdzony, polecony? Robił już u Ciebie, czy u kogoś znajomego?

Bo ja potrzebuję właśnie takiego na już :D U mnie robota stoi i czeka, nieduże mieszkanie w centrum, za dwa miesiące byłby akurat wolniutki :wink:

JEZELI KTOŚ MYŚLI O ŁADNYM I TANIM DACHU TO POLECAM PANA MICHAŁA 500 116 292 :D

MIŁA I BEZPROBLEMOWA WSPOŁPRACA :D :D

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1913489&highlight=dachlux#1913489

I JEZELI DO TEGO UDA SIĘ UMÓWIĆ NA UŁOŻENIE DACHÓWKI Z PANEM JANUSZEM "DIABLO" TO EFEKT KOŃCOWY --- SUPER---

POLECAM :D :D

DACH 350 M2 W 7 DNI

http://images24.fotosik.pl/68/1fc5e33387df881fm.jpg

http://images13.fotosik.pl/50/d6a5f885d838ea29m.jpg :D :D :D :D :D

Renka, a ten fachowiec, to sprawdzony, polecony? Robił już u Ciebie, czy u kogoś znajomego?

Bo ja potrzebuję właśnie takiego na już :D U mnie robota stoi i czeka, nieduże mieszkanie w centrum, za dwa miesiące byłby akurat wolniutki :wink:

Tak polecony, porządny fachowiec.

Niestety już sobie znalazł prace, a raczej praca jego... duże przedsięwizięcie remont dużego domu, wiec jest zajęty do zimy :cry: ...

Naprawde nie wiem co sie dzieje w tym kraju!!!! Moja budowa stoi do połowy września, bo czekam na fachowców od dachu, z następnymi pracami pewnie też będa szchody...

Ponieważ dużo osób szuka murarzy do stanu surowego mogę polecić swoich naprawdę spisali się na medal.Są też uczciwi i niedrodzy. Właśnie zakończyli moją budowę w Hornówku jestem bardzo zadowolona.

czy moge prosic o namiary

z gory dziekuje i pzdr