Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Polecam mistrza z Chotomowa

p.Waldka Kuźmę, tel. 601 208 018,-

Klasa w każdym calu: w zachowaniu i robocie. Nawet sama tak nie wysprzątałam tak budowy jak ta ekipa. A tynki................ miodzio. Jesteśmy już po wspólnym mierzeniu i rozliczeniu. Nie mam nic do zarzucenia, przynoszą wiarę w fachowców. U nas robiła ekipa p. Benka

Ja póki co mogę polecić geologa z Grodziska ( jeśli ktoś ma wymóg zrobienia badań geotechnicznych ) i glazurnika z Jaktorowa ( robił nam płytki w poprzednim domu - mistrz, nawiasem mówiąc jedyna osoba, którą po poprzedniej budowie możemy polecić...a przewinęły się przez budowę dziesiątki tzw. FACHOWCÓW ).

Mam nadzieję, że za kilka tygodni będę Wam mogła polecić FACHOWCA stawiającego mury, zaczyna 1 czerwca...

Mam nadzieję, że się do tej pory już deszcz wypada...

witaj, czy mozesz podac namiary na glazurnika z Jaktorowa

dzieki

Ewa :D

Ja polecam dwie ekipy: murarzy - super fachowcy. Zbudowali nam dom w stanie surowym bez ŻADNEJ sytuacji nerwowej :D Wszystko poszło bardzo sprawnie i szybko. Kontakt dla zainteresowanych wyślę na priva

A druga ekipa to dekarze. Dach i obsługa klienta na najwyższym poziomie: http://www.dachkowalscy.pl/

czy moge prosic o namiary

dzieki

Ewa

Moge polecic do wykonania stanu surowego p. Sylwka Galazke + jego ekipe murarska. Wlasnie skonczyli u nas surowke:) I sa do wziecia:) Wspolpraca ukladala sie bardzo dobrze, duza pomoc w zalatwianiu materialow itp. TERMINY DOTRZYMANE!!! BRAWO!!! podaje tel. bezp. 0-502136396

To może coś bliżej, jakieś zdjęcia, opisy itp i w ogóle z jakiej miejscowości jesteś :o

Kilka szczegolow dot. budowy:

- wlasnie skonczyli nan stan surowy. dom ok. 360m2, dosc skomplikowany, duzo podciagow i skosow. Technologia tradycyjna, Pustak 24. Zaczellismy z koncem lipca. Etapy budowy rozpisane na terminy. Wszystko dotrzymane. Jakosc OK. Atmosfera przyjazna. My budujemy w Warszawie, na Bialolece. Jesli masz jakies konkretne pytania, chetnie odpowiem.

witam

Jeżeli ktoś budował w okolicach Józefowa/Michalina/Falenicy/Radości i był zadowolony z ekipy , wykonawcy to będę wdzięczny za informacje/kontakt,

poproszę o namiary na sprawdzonych fachowców bądź wykonawce do stanu surowego zamniętego.

Budowa okolice Józefowa-Michalin wiosna 2008.

Z góry Wszystkim dziękuję.

pozdrawiam

Witam,

a ja polecam pana Radosława z Warszawy

wykonują wykńczenia

bardzo mi się podobała ich praca a robią chyba wszystko solidnie i nie drogo zawsze mogą coś doradzić a mają sporo pomysłów praktycznych też w łazience zrobili cuda wnęki półki itp

polecam

kontakt do pana radosława 889688385

podaję nr bo sam tak znalazłem jakiś czas temu