Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja polecam Pana Andrzeja (inżynier) do adaptacji gotowych projektów celem uzyskania pozwolenia na budowę, przeliczeń technicznych (np. zamiana jednych materiałów na drugie, przerobienie fragmentów domu), etc. B. duża wiedza, b. sympatyczny i nie jest drogi.

Bylabym zainteresowana. Mozna prosic o namiary na priva? Znasz ceny?

Z gory dziekuje :lol:

Spokojnie, tutaj reklamy się nie robi, ale jak polecisz dobrych fachowcow, to tylko pomożesz innym. Taka reklama jest jak najbardziej wskazana, bo ludzie mają straszne problemy z pozyskaniem dobrych, a co najwazniejsze uczciwych wykonawcow. Ja w końcowym etapie znow trafiłem na lipę. dwóch ludzi od kostki brukowej umawiało się na konkretny temin, a później nie odbierało ode mnie telefonów. Cóż, takie czasy teraz.

A teraz do rzeczy. Ja też zakończyłem już budowę i moge polecić dwóch dobrych wykonawców. A co ważne, po tym co przeszedłem, bardzo uczciwych. Tak jak się umówicie na kase tak biorą, nie kombinują, pracują uczciwie.

Oto kontakty:

Glazurnik Pan Leszek: 669-017-476 (szybko nie robi, ale wolniej i bardzo starannie)

Schody dębowe (wyszły naprawdę super, facet dodał jeszcze coś od siebie i wyszły piękne wykończenia boków - cokoły) - Pan Lucjan 606 326 818.

Pozdrawiam

Staszek

Chętnie bym Ci tutaj polecił, ale swoich murarzy nie bardzo mogę. Tyle co ja się później na działce butelek nazbierałem, to chyba nie ma sensu. Posadzka miejscami do 10 cm róznicy dochodziła w związku z czym człowiek od wylewek musiał dodatkowo, miejscami, po 10 cm wylewki dokładać. A więc za bardzo nie ma kogo polecać. Ale może inni pomogą.

Witajcie

Szukam namiaru na sprawdzonych cieśli i dekarzy (najchętniej jedną ekipę od więźby + dachówki).

Dom będzie budowany w Międzylesiu w Warszawie.

Dach z pełnym deskowaniem+ papa + dachówka ceramiczna.

Ekipa potrzebna będzie na jesień 2008 (październik, początek listopada).

Będę wdzięczna za sprawdzone namiary :)

Wszystkim zainteresowanym polecam solidnego glazurnika, jego nick na tym forum to vadiol wykonał u nas sporą pracę, kuchnia, salon, wiatrołap, łazienka i pomieszczenie gospodarcze razem ze 100m2 glazury. Z jego pracy jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy wszystkim zainteresowanym.

Witam

Jestem właśnie przed wyborem glazurnika do dużej roboty (2 łazienki , kibelek ,salon,kuchnia , wiatrołap.......tez cosik 100m2)

więc jeżli można to poprosze fotki na maila [email protected] lub [email protected]

Pozdrawiam

Witam

Poszukuję ekipy do dachu.

Potrzebuję pokrycie dachówką wraz z odeskowaniem, foliami, orynnowaniem i co tam jeszcze potrzeba. Krokwie będa już zrobione.

Termin: czerwiec 2008

Poszukuję HYDRAULIKA ekipy do centralnego ogrzewania

termin: czerwiec-lipiec 2008

Okolice: Błonie koło Warszawy (30 km na zachód od Warszawy)

Pozdrawiam

Andrzej (0-607 359 658)

Wszystkim zainteresowanym polecam solidnego glazurnika, jego nick na tym forum to vadiol wykonał u nas sporą pracę, kuchnia, salon, wiatrołap, łazienka i pomieszczenie gospodarcze razem ze 100m2 glazury. Z jego pracy jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy wszystkim zainteresowanym.

Dziekuje za mile slowa.

Gdyby wszyscy inwestorzy byli tak kulturalni ,sympatyczni i slowni ta ciezka praca bylaby duzo lzejsza :)