Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

polecam pana Kamila i dwóch jego pracowników ostatnio poprawiali u mnie po innej ekipie gładź gipsową układali terakotę i robili schody z płytek, wszystko pieknie zrobili i jestem bardzo zadowolony. wiem że teraz poprawiają łazienki po innej ekipie gdzieś pod Sochaczewem ale jeszcze za jakiś czas będą u mnie kłaść na dole

numer telefonu 0-514-199-808

U mnie ekipa wykończeniowa w zasadzie dopiero ruszyła z robotą (opóźnienia spółdzielni), ale za to są sprawdzeni u znajomych. Efektami ich pracy będę mogła sie chwalić za kilka miesięcy :D Ale już dziś mogę polecić. Tylko że na najbliższy rok mają zajęte terminy. Jeśli ktoś z okolic Warszawy teraz zaczyna budowę, to może sie załapać. (my ich rezerwowaliśmy gdy wylewali u nas fundamenty :lol: )

Jeśli ktoś chce namiary to proszę o zapytanie na pw

A ja na ekipę wykończeniową czekałam ok. miesiąca.

W 3 tygodnie wykończyli mi nowe mieszkanie w Piasecznie.

Połyżyli panele, terakotę, glazurę w kuchni i łazience, powstawiali drzwi i zamontowali parapety.

Jestem bardzo zadowolona: zostawili mi jeszcze czyściutkie mieszkanko - tylko się wprowadzać.

Tani oni nie są - ale naprawdę było warto.

Zainteresowanym mogę wysłać namiary na priva.

Ja polecam dwie ekipy: murarzy - super fachowcy. Zbudowali nam dom w stanie surowym bez ŻADNEJ sytuacji nerwowej :D Wszystko poszło bardzo sprawnie i szybko. Kontakt dla zainteresowanych wyślę na priva

A druga ekipa to dekarze. Dach i obsługa klienta na najwyższym poziomie: http://www.dachkowalscy.pl/

czy moge prosic o namiary

dzieki

Ewa

Ja również poproszę o namiary na priva

Poszukuję ekipy lub firmy, która poprowadzi prace od stanu surowego otwartego z dachem (taki stan będę miał w okolicach czerwca i tu ekipę mam) wzwyż, tzn. instalacja gaz, co ,woda, elektryka, tynki wylewki, ocieplenie i elewacja itp. Okolice Piaseczna.

Polecam firme Arkada, ktora buduje moj dom. Zaczeli w lipcu, teraz sa na etapie tynkow wew. Sa z Konstancina, ale tez na polnocy wawy. Jesli masz pytania - wyslij na priva.

Pozdrawiam,

lokalizacja:[/i] Janówek Pierwszy pomiędzy Chotomowem a Legionowem

:o Wydaje mi się że raczej pomiędzy Nowym Dworem a Chotomowem!!!

A tak przy okazji to na Janówkach (obydwóch) jeden "ludź" stawia domy i go chwalą, spoko facet. Jak chcesz to wezmę namiary i ci podeślę. :wink:

ups... masz rację, pomiędzy Nowym Dworem a Chotomowem :oops:

a namiary oczywiście poproszę jak Ci się uda zorganizować, wielkie dzięki

Pozdrawiam

Daniel

Kończę wykańczanie domu i mogę polecić kilka ekip np. tynkarzy, eletryków, wylewkarzy.

a murarzy do stanu surowego ?

Ekipa, która mi robiła to chyba do Niemiec pojechała... :( Ale jak chcesz to dam Ci namiary na mojego generalnego wykonawcę, który ma różne ekipy do róznych prac. 8)

Kończę wykańczanie domu i mogę polecić kilka ekip np. tynkarzy, eletryków, wylewkarzy.

a murarzy do stanu surowego ?

Ekipa, która mi robiła to chyba do Niemiec pojechała... :( Ale jak chcesz to dam Ci namiary na mojego generalnego wykonawcę, który ma różne ekipy do róznych prac. 8)

jasne, podrzuć pls na priv-a.

Dzięki

Daniel