Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szambo - Mariusz Kucharski z Legionowa 602 325 904 - elastyczny, terminowy, pełen profesjonalizm. Przyjechał piękną żółtą Scanią i jeszcze łądniejszą Scanią koparką, dwie godziny i szambo z podłączeniem, czujką przepełnienia i wyjściem do ogrodzenia było zamontowane.

Mam pytanko, jak duże, z czego i ile cię ta "przyjemność" kosztowała? :D

Witam wszystkich, prześledziłem kilka ostatnich stron, notatki porobiłem... ale i tak napisze :D

Potrzebuję z okolic Piaseczna godnych polecenia:

hydraulika (woda, kanaliza, C.O w tym ok.30 m2 podłogówki)

ocieplenie poddasza

wykonanie stropu drewnianego

elewacja - ocieplenie (chyba na sucho) - trwa "burza mózgów" tynk czy okładzina:)

oraz wykonanie małego patio (ogrodzenie, bruk, przebudowa starego zewnętrznego komina)

Będe wdzięczny na każde info!!!

Krzysiek

EdekHornówek, dałoby radę obejrzeć u Ciebie glazurę? Próbowałam Ci wysłać PW, ale mam obawy, że nie poszło, bo coś mi pisze, że wiadomości zajmują 100% skrzynki a mimo wielokrotnego wciskania guzika "usuń wszystkie" wiadomości nie znikają...

Żeby usunąć wiadomość trzeba każdą otworzyć i na dole po prawej stronie jest usuwanie. Niestety ostatnio nie daje się usunać ich hurtem.

Ja polecam dwie ekipy: murarzy - super fachowcy. Zbudowali nam dom w stanie surowym bez ŻADNEJ sytuacji nerwowej :D Wszystko poszło bardzo sprawnie i szybko. Kontakt dla zainteresowanych wyślę na priva

A druga ekipa to dekarze. Dach i obsługa klienta na najwyższym poziomie: http://www.dachkowalscy.pl/

czy moge prosic o namiary

dzieki

Ewa

Ja również poproszę o namiary na priva

ja również poproszę o kontakt na priva

Ja polecam dwie ekipy: murarzy - super fachowcy. Zbudowali nam dom w stanie surowym bez ŻADNEJ sytuacji nerwowej :D Wszystko poszło bardzo sprawnie i szybko. Kontakt dla zainteresowanych wyślę na priva

A druga ekipa to dekarze. Dach i obsługa klienta na najwyższym poziomie: http://www.dachkowalscy.pl/

dzieki

Ewa

Ja również poproszę o namiary na priva

Bardzo proszę o namiary na priva

Ponieważ dużo osób szuka murarzy do stanu surowego mogę polecić swoich naprawdę spisali się na medal.Są też uczciwi i niedrodzy. Właśnie zakończyli moją budowę w Hornówku jestem bardzo zadowolona.

z gory dziekuje i pzdr

Bardzo prosze o namiary na priva

pozdrawiam,

Beata

abb napisał:

Ponieważ dużo osób szuka murarzy do stanu surowego mogę polecić swoich naprawdę spisali się na medal.Są też uczciwi i niedrodzy. Właśnie zakończyli moją budowę w Hornówku jestem bardzo zadowolona.

proszę o kontakt do murarzy.

ja również bardzo porsze o kontakt na priva

dziekuję

Beata

Ja tez szukam dobrej ekipy do stanu surowego otwartego z dachem.Fundament juz gotowy a ekipa gorali ktora mi go zrobila zrezygnowala z dalszej budowy bo maja duzo roboty blizej domu.Chcialbym budowac dalej na przelomie czerwca i lipca.

Sciana jednowarstwowa w systemie Solbet,domek maly ,materialy juz zamowione.Prosze o namiary.Budowa w okolicy Sulejowka.

Witam,

mamy do wykończenia segment w okolicach Warszawy. Szukamy ekip (lub ekipy) do wykonania poniższych prac. Może któś z Was zna kogoś solidnego godnego polecenia, będziemy wdzięczni za kontakt.

-glazura i terakota

-parkiet egzotyczny

-ściany g/k, podwieszane sufity

-hydraulika, grzejniki kanałowe + ogrzewanie podłogowe

-przestawienie kilku ścian

-ocieplenie i adaptacja poddasza

-zbudowanie tarasu

-zbudowanie schodów z betonu

-centralny odkurzacz

-kominek

-klimatyzacja + rekuperator

-malowanie

-elektryka

W zamian mamy świetnego fachowca od mebli kuchennych (będziemy zamawiać u niego już drugą kuchnię). J

Pozdrawiam

Ola