Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Poproszę o namiary na dobrego architekta z W-wy lub okolic. (projekt indywidualn)

Witam,

Mam do polecenia architekta Jacka Kaweckiego, który wykonał nam indywidualny projekt domu, a teraz doradza nam w środku (w ramach nadzoru inwestorskiego, do którego go wzięliśmy). NIE JEST TANI, ale ma oryginalne pomysły i myśli! Specjalizuje się w domach nowoczesnych, geometrycznych (płaski dach, duże przeszklenia, niekonwencjonalne rozwiązania np licowanie okien ze ścianą, chowanie profili okiennych w podłodze, aby powstala jedna wielka tafla szkła). Umie słuchać i racjonalnie przekonać do swoich rozwiązań.

Mogę też polecić z czystym sumieniem elektryka specjalizującego się w systemach inteligentnych EIB. U nas właśnie skończył, zaczynał z samego rana i kończył wieczorem. Robił dokładnie, ale szybko. Ma sporo zleceń. I ważne - niestety projekt okablowania domu inteligentnego zrobiliśmy w innej firmie, a on sam z siebie przy kładzeniu kabli doradził nam jak obnizyć koszty i nie przepłacać.

Pozdrawiam,

Mige126

Poprosze o namiary na elektryka. Dzieki

Również proszę o namiary na elektryka.

Halszka

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

Jestem już po pracach wykończeniowych i pewnie jak każdy mam dobre i złe doświadczenia z fachowcami ale z czystym sumieniem mogę polecić kilku wykonawców...

Np.

Ekipę hygraulików, robili u mnie już drugi raz, pełny profesjonalizm, szybko, terminowo, solidnie i co najważniejsze za rozsądne pieniądze...

Dwóch panów od kominka również mi zaimponowali, za nieduże pieniądze zrobili mi kominek jaki chciałem, bez żadnych poprawek, przy mrozach 20 - 30 wszystkie "kurzące" prace robili na zewntrz mimo że ich o to nie prosiłem...

Również panowie od mebli kuchennych i zabudowy wnęk postarali się jak należy, choć z terminami u nich nie najlepiej, ale kiedy znajdą czas to mebelki pierwsza klasa, do tego to byli najtańsi jakich znalazłem, zreszta robili meble u moich kilku znajomych i wszyscy byli bardzo zadowoleni...

Wszyscy których wymieniłem działają na terenie mazowieckiego (Warszawa, Radom).

Zainteresowanym mogę podesłać zdjęcia tego co zbudowali u mnie w domu i namiary na tych panów.

Pozdrawiam.

Pawel,

poprosze namiary na priva. Dzieki.

Proszę o namiary.

Halszka

dwie koleżanki które zapoczątkowały wątek polecały dekarza Pana Roberta Koprowskiego.

Nie wiem czy lepszą ekipę można sobie wyobrazić!

Właśnie skończyli u nas dach. Sąsiedzi stoją i podziwiają 24 na dobę.

Jest piękny. Polecam!

sb

Witam

Czy mogłabym prosić namiary na polecanego dekarza ?

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Renata

Proszę o namiar na priv.

Pozdrawiam.

No to moge polecic:

- ekipa gorali do stanu surowego - naprawde godni polecenia, namiary dostalem od jednej z forumowiczek, zbudowali mi dom, teraz buduja mojemu koledze :)

- ekipa od pokryc dachowych jw (takze znana na Forum - dzieki Izat :) )

- elektryk - mlody i nowoczesny - zasugerowal kilka fajnych rozwiazan. Zrobil takze instalacje odkurzacza centralnego

Ze szczegolami zapraszam na priva.

Pozdr!

OSTRY

poproszę namiary na górali i na ekipę do pokryć dachowych.

JA RÓWNIEŻ POPROSZĘ O NAMIARY LAE TYLKO ELEKTRYKA, budowa Wawa Białołęka. Dziękuję

Z okolic Piaseczna:

- swojego kierbuda nie polecam :-?

- polecam murarzy (ponoć pierwsze wolne terminy mają na VII 2009 :o ) tel na priv

- studniarza - Urgot (nick na forum) tel na priv

Szukam:

- kogoś kto ładnie stawia płoty - klinkier + kute przęsła (prosze o kontakt na priv)

- ekipe do ociepleń

Glazurnika...glazurnika...glazurnika :oops: :( :wink:

Co, glazurnika? :o

jak to co :roll: szukam :roll: :lol: :lol: :lol:

No przecież podawaliśmy tu kontakty swego czasu. Poszukaj wyżej. Pan Leszek, glazurnik - całkiem niezły, uczciwy, robi już u drugiego lub trzeciego forumowicza z Muratora - tym razem chyba w Borzęcinie. Podjedź, zobacz jak robi i zasuwaj. Sam nie przyjdzie.

Z okolic Piaseczna:

- swojego kierbuda nie polecam :-?

- polecam murarzy (ponoć pierwsze wolne terminy mają na VII 2009 :o ) tel na priv

- studniarza - Urgot (nick na forum) tel na priv

Szukam:

- kogoś kto ładnie stawia płoty - klinkier + kute przęsła (prosze o kontakt na priv)

- ekipe do ociepleń

Hydraulik Matusik Andrzej 502 358 661. Też tutejszy - z Forum. Czytajcie kochani co wyżej ludzie piszą, jest sporo naprawdę dobrych speców...

Po kilku nie przespanych nocach i z ciężkim sercem podjęliśmy decyzję o przełożeniu terminu budowy. :-(

Dlatego chętnie podam numer do naszej zamówionej ekipy do stanu surowego. Jest to sprawna, sprawdzona grupa fachowców, polecona przez przyjaciela. Ani kierownik budowy ani inspektor budowlany, który kilka razy sprawdzał ich pracę nie mieli poważniejszych uwag. Wszysko robią w terminie i zostawiają po sobie porządek.

Raczej nie są tani, ale stosunek jakości pracy do ceny wydaje się bardzo korzystny.

Mają zarezerwowany wolny czas na przelomie maja i czerwca. Osoby zainteresowne proszę kontakt na priva.

Witam serdecznie,

Poszukuję dobrej i sprawdzonej firmy/ekipy, która wybuduje dom jednorodzinny od początku do końca - pod klucz - w rejonie Podkowy Leśnej/Milanówka (okolice Warszawy).

Szukam też kierownika budowy i/lub inspektora.

Z góry dziękuję za wszelką pomoc.

Pozdrawiam,

Jerzy

[email protected]

Mogę z czystym sumieniem polecić elektryka, wszystko bezproblemowo, dokładnie i czysto, wykonuje wszelkie instalacje także Tv, odkurzacz, klima, internet, tele itd. Zresztą juz wielokrotnie polecany przez forumowiczów :lol: :lol:

Piotr Modzelewski 602 835 207

Witam.Poszukuję kogoś kto ma doświadczenie w układaniu granitu polerowanego.Trzeba położyć ok 800m2 płytek w siedzibie firmy w niemczech.Jakieś namiary, ceny wykonania i jakieś podstawowe informacje (np. gdzie kupić taki granit , jaki klej itp.) mile widziane bo jestem laikiem :)