Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam

poszukuję ekipy do podbitki, pilne!!!

oraz glazurników do tarasu i schodów zewn

mogę polecić :

układanie dachówki Szarmach Darek 602-367-495

schody drewniane Przygoda Andrzej 604-636-491

MRDACH - firma sprzedająca pokrycia dachowe - super profesjonalna obsługa -

607-993-289

polecam Pan wieslaw 516-157-530 owołac się na darka

witam

mogę polecić :

607-993-289

dzięki, ale na razie odzew to poczta głosowa

witam

mogę polecić :

607-993-289

witam

mogę polecić :

607-993-289

faktycznie, moja wina, złośliwość okularów, numer jest 516 157 590 a nie jak podałem 530, bardzo przepraszam.

Witam

Jestem już po pracach wykończeniowych i pewnie jak każdy mam dobre i złe doświadczenia z fachowcami ale z czystym sumieniem mogę polecić kilku wykonawców...

Np.

Ekipę hygraulików, robili u mnie już drugi raz, pełny profesjonalizm, szybko, terminowo, solidnie i co najważniejsze za rozsądne pieniądze...

Dwóch panów od kominka również mi zaimponowali, za nieduże pieniądze zrobili mi kominek jaki chciałem, bez żadnych poprawek, przy mrozach 20 - 30 wszystkie "kurzące" prace robili na zewntrz mimo że ich o to nie prosiłem...

Również panowie od mebli kuchennych i zabudowy wnęk postarali się jak należy, choć z terminami u nich nie najlepiej, ale kiedy znajdą czas to mebelki pierwsza klasa, do tego to byli najtańsi jakich znalazłem, zreszta robili meble u moich kilku znajomych i wszyscy byli bardzo zadowoleni...

Wszyscy których wymieniłem działają na terenie mazowieckiego (Warszawa, Radom).

Zainteresowanym mogę podesłać zdjęcia tego co zbudowali u mnie w domu i namiary na tych panów.

Pozdrawiam.

Pawel,

poprosze namiary na priva. Dzieki.

Proszę o namiary.

Halszka

czy ja też moge się dołączyć do prośby - głównie chodzi o instalatora kominka oraz fachowców od mebli kuchennych...

dzięki.......

Chciałbym PRZESTRZEC przed firmą Technobud w Łomiankach!!!

Podczas zakupów pracownicy są bardzo mili lecz po podpisaniu umowy sytuacja się zmienia. Zaczęło się od nieprawidłowego dobrania drzwi do otworu (mimo ze przed zakupem mierzyli wszystko). Monterzy wymyśl ze skują kawałek i dzieki temu miałem ścianę do naprawy (gips + malowanie). Kolejnym dowodem profesjonalizmu było zakładanie klamek. Po skończonej pracy klucz do drzwi wchodził tylko z jednej strony. Dodatkowo jedna para drzwi jest krzywo założona (drzwi same sie przymykają) mimo ze ściana jest idealnie prosta.

Ściągnięcie kogoś do poprawy usterek jest poprostu niemożliwe. Umawiałem sie wielokrotnie i oczywiście nikt nie przyjeżdżał na umówione spotkania nawet mnie nie powiadamiając. Dodzwonienie sie do pani która mnie obsługiwała graniczyło z cudem. Trwało to 2 miesiące. Doczekałem sie ekipy dopiero po tym jak pojechałem do siedziby firmy, złożyłem pisemną reklamacje i zagroziłem UOKiK. Miałem tez zastrzeżenia do jakości drzwi (mi wyglądają na wybrakowane) lecz reakcji na to nigdy sie nie doczekałem i sam sobie podarowałem bo nie mam cierpliwości do ZŁODZIEJSTWA!!!

Poszukuje solidnej ekipy do ocieplenia zewnetrznego (styropian, tynk oraz podbitka) w okolicach Piaseczna. Bardzo prosze o namiary.

Od ocieplenia zewnętrznego polecam swoją ekipę (jako jedną z niewielu na budowie). Jestem bardzo zadwowolony z jakości. Nie wiem jak teraz u nich z cenami, ale dokładność wykonania ociepenia i elewacji jest b. ważna co widać po pierwszej zimie :D .

Co prawda oni robili tylko ocieplenie, z tego co wiem nie robią podbitek.

Jacek Grodziński tel. 887643941.

Ale tel. do szefa ekipy która robiła mi oddzielnie podbitkę masz poniżej

Też jestem zadowolony. I zrobili w miarę tanio.

Pan Gienek 600 751812.

Pozdrawiam

Gość koanis

Zarejestrowałam sie specjalnie, żeby polecić bardzo solidnego chłopaka. Jest zdolny konsekwentny, kulturalny i bardzo w porządku. Ma nowy sprzęt (na taki wyglągał :lol: )

Z polecenia znajomych robił u nas wideofon w wykonczonym domu, ale wiem, że na na budowach też sie świetnie sprawdzał.

Jedyny minus (albo plus - zalezy jak kto patrzy :wink: ) jest taki, że chłopak przyjeżdża z podkarpacia aż i trzeba mu zapewnić jakiś nocleg.

tel. 509528233 (Paweł, na 90% :) ).

Polecam z czystym sumieniem :D

Nasze ścieżki krzyżowały się kilkanaście razy na różnego rodzaju budowach i zawsze miałem pozytywne zdanie o jego ( i jego ludzi) fachowości.

Aż wreszcie miałem okazję go sprawdzić jako inwestor :lol: :lol: :lol: - co prawda na małym odcinku, ale i na takim można ocenić fachowca- było cacy.

Polecam zatem forumowego_Zbycha_ jako jednego z lepszych - znanych mi- speców od alarmów!!!!!!

Zakładał mi to ustrojstwo w biurze i zero zarzutów... co bedę zresztą pisał... nie u mnie jednego robił :wink:

Moich polecień cd. dla budujących w okolicach Warszawy.

Elektryk z Gminy Stare Babice. Młody, z głową fajnych pomysłów, z profesjonalną wiedzą (praktyka). Dużo było watków o elektrykach nie dopinających spraw do końca (bez uprawnień). Elektryk Krzysiek załatwia wszystko. Co jest ewenementem robota zrobiona dużo wcześniej niż się umawialiśmy. Ekipa dwuosobowa.

Gorąco polecam - elektryk jest też udzielającym się forumowiczem.

Leniwym inwestorom :wink: (ja) załatwia także materiały ze swoimi zniżkami. Oczywiście na materiały fakturki.

Elektryk - KrzysiekSw

Jeszcze mogę polecić forumowego vadiola jako solidnego glazurnika.

Jego prace widziałem u innego inwestora i również stwierdzam, że facet wie co robi. Nie mam na niegi namiarów, ale priv-y chyba działają. :roll:

Zdecydowanie potwierdzam - innego tak pracującego człowieka chyba nie znam. Nie dość, że robi tak, że mucha nie siada, to jeszcze prze jak lodołamacz Lenin przez Morze Barentsa :)

Na pewno nikt się na nim nie zawiedzie.