Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

POLECAM PANA WALDKA

KLINKIER, OGRODZENIA, BALUSTRADY

TEL. 507 018 564

http://images28.fotosik.pl/106/ae3a16e4e7a49877.jpg

http://images34.fotosik.pl/66/e598345d1735ade1.jpg

Czy może ktoś próbował się kontaktować z p. Waldkiem? Niestety nie mogę się do niego dodzwonić. Być może zmienił numer. Czy wiecie coś na ten temat?

Ajur

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszystkim zainteresowanym polecam solidnego glazurnika, jego nick na tym forum to vadiol wykonał u nas sporą pracę, kuchnia, salon, wiatrołap, łazienka i pomieszczenie gospodarcze razem ze 100m2 glazury. Z jego pracy jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy wszystkim zainteresowanym.

Dziekuje za mile slowa.

Gdyby wszyscy inwestorzy byli tak kulturalni ,sympatyczni i slowni ta ciezka praca bylaby duzo lzejsza :)

Niniejszym przyłączamy się do pochwał. vadiol wyglazurował u nas łazienkę - mała, ale z kilkoma załamaniami i lekko nierównymi ścianami (okazało się, że poziomica podawała złe wyniki :/ ). No i do tego jeszcze glazurowe półeczki :wink: Bardzo sumienna robota, świetny kontakt, żadnych niedomówień co do tego ile co kosztuje, ani obsuwów w związku z nagłą śmiercią/ślubem/chrzcinami babci/siostry/wnuczka :wink:

Zdjęcia łazienki zamieścimy na swoim dzienniku jak tylko komputer przestanie nam się buntować.

Staszekmoje, wiesz, pan Leszek nadal nie odbiera :-? :cry: Dziś telefon odebrała jakaś kobieta, ale jego żony po głosie nie poznaję, więc nie wiem, czy to ona była... Chyba spiszę go na straty?????? Dobrze, że już dwóch chłopaków mam, co układają... Na razie sprawnie im idzie, aczkolwiek chciałam mieć więcej ludzi...

Nie mam pojęcia co z nim się dzieje... To jeden z nielicznych, z którymi nie miałem żadnych problemów :) Nawet jak otwór pod dodatkową kratkę wentylacyjną w łazience trzeba było wyciąć, to przyjechał za darmo - a przecież nie musiał... Ale różnie to w życiu bywa.

Moich polecień cd. dla budujących w okolicach Warszawy.

Elektryk z Gminy Stare Babice. Młody, z głową fajnych pomysłów, z profesjonalną wiedzą (praktyka). Dużo było watków o elektrykach nie dopinających spraw do końca (bez uprawnień). Elektryk Krzysiek załatwia wszystko. Co jest ewenementem robota zrobiona dużo wcześniej niż się umawialiśmy. Ekipa dwuosobowa.

Gorąco polecam - elektryk jest też udzielającym się forumowiczem.

Leniwym inwestorom :wink: (ja) załatwia także materiały ze swoimi zniżkami. Oczywiście na materiały fakturki.

Elektryk - KrzysiekSw

Ups - zapomniałem o najwazniejszym czyli telefonie 600 52 44 97

Witam, szukam ekipy tynkarzy od zaraz. Naciałem się ostatnim razem na forum Muratora i jestem w plecy 10 tys, jak ktoś zainteresowany historią to zapraszam do Mojego dziennika, i przestrzegam zarazem przed tym wykonawcą :/ W każdym razie szukam pilnie nowego!!!!

Czesc forum

pusto tutaj coś, ale moze jeszcze raz spróbuje

Szukam dobrego wykonawcy pompy ciepła. Zestaw do ogrzewania domu juz wybrałem - pompa + rekuperacja - ewentualnie dogrzanie kominkiem ale juz bez płaszcza wodnego. Rekuperacje zrobi mi polecaly przez Klemeni:

Antares z Rzeszowa (Tomasz Prus - Projektant-doradca tech - czlowiek anioł, poki co tylko znany z kontaktu telefonicznego, ale sprawia wrażenie mocnego merytorycznie speca)

teraz szukam drugiego kawałka układanki - wykonawce pompy

macie kogoś???

:roll:

a moze przy okazji podacie wlasciciele pomp ile kosztowała was instalacja???