Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

Szukam pilnie ekipę do wykończnie łazienek, ewentualnie inne prace wykończeniowe - podłogi, schody, drzwi, parapety, malowanie itp. Mam umówionych, ale odciągają termin i nie wiem czy w końcu przyjdą.

Jak ktoś ma godnych polecenia - prośba na priva, robota w Markach koło Warszawy.

Są tu pochwały dla Vadiola, ja z nim rozmawiałem, jeszcze zimą, umówiliśmy się na kontakt bliżej terminu wykonania, a jak zadzwoniłem w umówionym czasie, to się okazało, że najbliższy termin za kilka miesięcy - czegoś to nie rozumiem :-(

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Są tu pochwały dla Vadiola, ja z nim rozmawiałem, jeszcze zimą, umówiliśmy się na kontakt bliżej terminu wykonania, a jak zadzwoniłem w umówionym czasie, to się okazało, że najbliższy termin za kilka miesięcy - czegoś to nie rozumiem :-(

O ile dobrze pamietam sytuacje , to nie byl Pan zima przygotowany do zrobienia przeze mnie wyceny . Umowilem sie wiec , ze jak beda tynki , wylewki i zapadnie decyzja jakie plytki , w jaki sposob i gdzie polozyc , to Pan sie ze mna skontaktuje i ja przedstawie wycene . Nie bylismy wiec w zaden sposob umowieni na wykonanie prac . Jak zadzwonil Pan niedawno , to przedstawilem najblizszy wolny termin , ktorym nie byl Pan zainteresowany . A samo rezerwowanie mojego czasu w celu dokonania prac , na kilka miesiecy naprzod a bez uzgodnienia zakresu i wyceny , nie wchodzi w rachube . No bo jezeli nie podolam Pana zleceniu .... albo moja cena nie bedzie Panu odpowiadac ?

Brdzo mi przykro za zaistniala sytuacje , ale nie czuje sie winny .

ps. Dziekuje wszystkim moim klientom za pochlebna opinie .

Poszukuję sprawdzonej ekipy układającej wod/kan oraz c.o/c.w.u.

Szukam też kogoś (idealnie jeżeli to będzie ta samam ekipa) kto też potrafi doradzić i zaplanować całą instalację grzewczą tak żeby działała :-)

Mogę polecic p.Darka Ciachowskiego z Legionowa. Robił u nas na razie instalacje hydrauliczną + odkurzacz centr. ale wszystko bardzo sprawnie (2 dni, dom 120 m2 + wyprowadzenie na górę + 2 punkty na zewnątrz), zna się na rzeczy i umie doradzić, nie jest tani, ale budzi zaufanie. Po tynkach przychodzi do nas na co.

Jesli chcesz podam tel na priva.

Szukam też kogoś (idealnie jeżeli to będzie ta samam ekipa) kto też potrafi doradzić i zaplanować całą instalację grzewczą tak żeby działała :-)

Mogę polecic p.Darka Ciachowskiego z Legionowa. Robił u nas na razie instalacje hydrauliczną + odkurzacz centr. ale wszystko bardzo sprawnie (2 dni, dom 120 m2 + wyprowadzenie na górę + 2 punkty na zewnątrz), zna się na rzeczy i umie doradzić, nie jest tani, ale budzi zaufanie. Po tynkach przychodzi do nas na co.

Jesli chcesz podam tel na priva.

Z czystym sumieniem mogę polecić swojego hydraulika, młody ale zna się na rzeczy. Sąsiad przejął Go ode mnie i też jest z Niego zadowolony. Namiary mogę podesłać na priv.

ja mogę podać namiar na swojego hydraulika, jak jesteś jeszcze zainteresowany

namiar mogę podesłać na priva

pozdrawiam