Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

szukam ekipy - dom okolica serocka. chcę postawić ścianę 3 warstwowa - silka + wełna + klinkier. niestety do tej pory obdzwoniłam kilka firm budowlanych - gdy słyszą co chcę odkładają słuchawkę. czy to faktycznie takie skomplikowane?

Polecam Darka Zająca kończy u mnie w przyszłym tygodniu stan surowy otwarty - bardzo solidna ekipa ,są wolni bo ktoś zrezygnował w ostatniej chwili

tel.502211604

Polecam:

Pan Krzysztof - 0-664-384-454

u mnie w 50m2 robił:

- wyburzenie ścianek, postawienie nowych, rozprowadzenie instalacji elektrychnej i hydraulicznej, przeniesienie kaloryfera, osadzenie wanny i sedesu, położenie paneli i listew podłogowych, wstawienie drzwi wewnętrznych, glazurę, terakotę i fugi w łazience, kuchni i przedpokoju.

Prawdziwa "złota rączka" - ponoć już 30 lat w zawodzie.

Polecam, bo szybko i tanio zrobił mi mieszkanko od stanu deweloperskiego i nie musiałem tarcić nerwów na szukanie wszystkich "fachowców" i ustalanie terminów.

Polecam mojego murarza i jego ekipę (zgrany i co ważne stały skład: 2 murarzy i 2 pomocników). Mój kier. budowy nie miał poważniejszych zastrzeżeń.

Kończą murować mój dom. Muruje dokładnie i/ale dość powoli.

U mnie siporex i teriva,a np. u sąsiada w tamtym roku porotherm i strop monolityczny.

Robią też tynki i więźbę dachową.

Ceny przyzwoite.

Kontakt: Mirek Mierzejewski 606 955 624

Ma teraz wolny termin. Można śmiało dzwonić jeśli budowa w woj. mazowieckim

albo warmińsko-mazurskie.

Uzupełnienie: proponuję spisać umowę z wyszczególnieniem prac, bo okazało się że inaczej rozumiemy stan surowy: wg. Mirka nie obejmuje ścian działowych.

Proponuję wypłacać należność po posprzątaniu terenu, u mnie pozostały

sterty puszek i innych śmieci, które znajdowałem wokół budynku...

Posprzątali dom, ale nie posprzątali dokładnie po sobie.

Witam

Jestem już po pracach wykończeniowych i pewnie jak każdy mam dobre i złe doświadczenia z fachowcami ale z czystym sumieniem mogę polecić kilku wykonawców...

Np.

Ekipę hygraulików, robili u mnie już drugi raz, pełny profesjonalizm, szybko, terminowo, solidnie i co najważniejsze za rozsądne pieniądze...

Dwóch panów od kominka również mi zaimponowali, za nieduże pieniądze zrobili mi kominek jaki chciałem, bez żadnych poprawek, przy mrozach 20 - 30 wszystkie "kurzące" prace robili na zewntrz mimo że ich o to nie prosiłem...

Również panowie od mebli kuchennych i zabudowy wnęk postarali się jak należy, choć z terminami u nich nie najlepiej, ale kiedy znajdą czas to mebelki pierwsza klasa, do tego to byli najtańsi jakich znalazłem, zreszta robili meble u moich kilku znajomych i wszyscy byli bardzo zadowoleni...

Wszyscy których wymieniłem działają na terenie mazowieckiego (Warszawa, Radom).

Zainteresowanym mogę podesłać zdjęcia tego co zbudowali u mnie w domu i namiary na tych panów.

Pozdrawiam.

Pawel,

poprosze namiary na priva. Dzieki.

Proszę o namiary.

Halszka

czy ja też moge się dołączyć do prośby - głównie chodzi o instalatora kominka oraz fachowców od mebli kuchennych...

dzięki.......

czy jateż moge prosic o namiary do pana od kominka i mebli??

violap

Polecam mojego murarza i jego ekipę (zgrany i co ważne stały skład: 2 murarzy i 2 pomocników).

Kończą murować mój dom. Muruje dokładnie i/ale dość powoli.

U mnie siporex i teriva,a np. u sąsiada w tamtym roku porotherm i strop monolityczny.

Robią też tynki i więźbę dachową.

Ceny przyzwoite.

Kontakt: Mirek Mierzejewski 606 955 624

Ma teraz wolny termin. Można śmiało dzwonić jeśli budowa w woj. mazowieckim

albo warmińsko-mazurskie.

Budujesz piękny dom, wiem bo właśnie stawiam taki sam swojemu bratu, muszę przyznać dobry wybór tylko dach ma wole oka co znacznie podnosi koszt budowy, ale za to efekt końcowy ach szkoda gadać super.

Witam

Jestem już po pracach wykończeniowych i pewnie jak każdy mam dobre i złe doświadczenia z fachowcami ale z czystym sumieniem mogę polecić kilku wykonawców...

Np.

Ekipę hygraulików, robili u mnie już drugi raz, pełny profesjonalizm, szybko, terminowo, solidnie i co najważniejsze za rozsądne pieniądze...

Dwóch panów od kominka również mi zaimponowali, za nieduże pieniądze zrobili mi kominek jaki chciałem, bez żadnych poprawek, przy mrozach 20 - 30 wszystkie "kurzące" prace robili na zewntrz mimo że ich o to nie prosiłem...

Również panowie od mebli kuchennych i zabudowy wnęk postarali się jak należy, choć z terminami u nich nie najlepiej, ale kiedy znajdą czas to mebelki pierwsza klasa, do tego to byli najtańsi jakich znalazłem, zreszta robili meble u moich kilku znajomych i wszyscy byli bardzo zadowoleni...

Zainteresowanym mogę podesłać zdjęcia tego co zbudowali u mnie w domu i namiary na tych panów.

Pozdrawiam.

Pawel,

Proszę o namiary.

Halszka

czy ja też moge się dołączyć do prośby - głównie chodzi o instalatora kominka oraz fachowców od mebli kuchennych...

dzięki.......

violap

Witaj Paweł297

ja rowniez poprosze o namiary na pana od kominka oraz od mebli kuchennych i wnek; w miare mozliwosci poprosze rowniez o zdjecia

bardzo dziekuje

Witam

Np.

Pozdrawiam.

Pawel,

Proszę o namiary.

Halszka

dzięki.......

violap

Witaj Paweł297

ja rowniez poprosze o namiary na pana od kominka oraz od mebli kuchennych i wnek; w miare mozliwosci poprosze rowniez o zdjecia

bardzo dziekuje

ja również prosze o namiary na Pana meblowego :p