Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Polecam firmę STD Nasiłowski - wykonują przyłącza i instalacje gazowe - wykonastwo 1 klasa. :lol: :lol: :lol: :lol:

To chyba mam farta bo wygrał przetarg na moje przyłacze w gazowni :)

Owszem, załatwiaj u nich resztę czyli od skrzynki do domu i w środku :):)

Ok - tak zrobię :)

W poniedziałek miały ruszyć prace budowlane, niestety musze napisać "jak to często bywa z ekipami" jesteśmy znowu w punkcie wyjscia, więc pilnie szukam odpowiedzialnych fachowców. Rozbudowa domu, nowa więżba, pokrycie itd. Ew. możliwość zakwaterowania, więc ekipa może być " z daleka ". Bardzo zależy mi na kimś z polecenia! Postarajcie się pomóc! W-wa Wawer

Polecam ekipę od więżby dachowej Pana Sławomira Celińskiego - stawiała więźbę dachową w naszym domu w miejscowości Majdan, gmina Wiązowna maju tego roku. Ekipa z okolic Terespola n/ Bugiem, ale wykonujaca zlecenia także w Warszawie i okolicach. Polecam

Bardzo solidna, rzetelna, terminowa i pracowita ekipa. Cena konkurencyjna. Panowie pracują od rana do wieczora (nocują na miejscu we własnej przyczepie campingowej).

Więźba powstała bardzo szybko i jest świetnie wykonana.

Podaję kontakt: Sławomir Celiński, tel. kom. 509 114 311, email: [email protected]

Witam

Jestem już po pracach wykończeniowych i pewnie jak każdy mam dobre i złe doświadczenia z fachowcami ale z czystym sumieniem mogę polecić kilku wykonawców...

Np.

Ekipę hygraulików, robili u mnie już drugi raz, pełny profesjonalizm, szybko, terminowo, solidnie i co najważniejsze za rozsądne pieniądze...

Dwóch panów od kominka również mi zaimponowali, za nieduże pieniądze zrobili mi kominek jaki chciałem, bez żadnych poprawek, przy mrozach 20 - 30 wszystkie "kurzące" prace robili na zewntrz mimo że ich o to nie prosiłem...

Również panowie od mebli kuchennych i zabudowy wnęk postarali się jak należy, choć z terminami u nich nie najlepiej, ale kiedy znajdą czas to mebelki pierwsza klasa, do tego to byli najtańsi jakich znalazłem, zreszta robili meble u moich kilku znajomych i wszyscy byli bardzo zadowoleni...

Wszyscy których wymieniłem działają na terenie mazowieckiego (Warszawa, Radom).

Zainteresowanym mogę podesłać zdjęcia tego co zbudowali u mnie w domu i namiary na tych panów.

Pozdrawiam.

Pawel,

poprosze namiary na priva. Dzieki.

Proszę o namiary.

Halszka

czy ja też moge się dołączyć do prośby - głównie chodzi o instalatora kominka oraz fachowców od mebli kuchennych...

dzięki.......

czy jateż moge prosic o namiary do pana od kominka i mebli??

violap

ja również prosze o namiary na tych trzech panów, dzięki!!!

W poniedziałek miały ruszyć prace budowlane, niestety musze napisać "jak to często bywa z ekipami" jesteśmy znowu w punkcie wyjscia, więc pilnie szukam odpowiedzialnych fachowców. Rozbudowa domu, nowa więżba, pokrycie itd. Ew. możliwość zakwaterowania, więc ekipa może być " z daleka ". Bardzo zależy mi na kimś z polecenia! Postarajcie się pomóc! W-wa Wawer

Polecam ekipę od więżby dachowej Pana Sławomira Celińskiego - stawiała więźbę dachową w naszym domu w miejscowości Majdan, gmina Wiązowna maju tego roku. Ekipa z okolic Terespola n/ Bugiem, ale wykonujaca zlecenia także w Warszawie i okolicach. Polecam

Bardzo solidna, rzetelna, terminowa i pracowita ekipa. Cena konkurencyjna. Panowie pracują od rana do wieczora (nocują na miejscu we własnej przyczepie campingowej).

Więźba powstała bardzo szybko i jest świetnie wykonana.

Podaję kontakt: Sławomir Celiński, tel. kom. 509 114 311, email: [email protected]

Witam, pilna sprawa, poszukuję na lipiec glazurnika do ułożenia płytek: łazienka, wc, częśc przedpokoju, kuchnia w mieszkaniu w Warszawie. Wiem, że termin malo realny ale może ktoś może polecic kogoś solidnego i z fachową wiedzą i umiejętnościami.

Polecam:

Hydraulika od montazu kotłowni i grzejników (spec od Vaillanta), takze do skomplikowanych, nowowczesnych obiegów: pan Leszek Iwanek 509 202 093

Szambo - pan Kucharski z Mościsk - szybko i bezproblemowo - 602325904

wylewki, 606 858492

Prosze o namiary na dobrą ekipe do gładzi gipsowych i malowania.

Pozdr.

Drodzy inwestorzy obecni i przyszli poniżej kilka namiarów na ludzi i firmy z którymi współpraca podczas budowy była bezproblemowa i przynosiła wiele satysfakcji z dobrze wydanych pieniędzy. Dodatkowo kilka kontaktów w moim dzienniku. :D :D :D

STAN SUROWY z Więźbą plus ELEWACJA (styropian plus tynk)

Pan Jan – wielokrotnie polecany na forum

504 009 293

DACHÓWKA plus super wykonawca

Michał Dąbrowicz

doradca techniczny firmy Dachlux

0 500 116 292

0 608 475 793

Oferta p. Michała była najlepsza

Wykończeniówka DWIE EKIPY (tych fachowców należało by sklonować)

Glazura, terakota, zabudowa karton - gips, sztablatura, malowanie, biały montaż, renowacja kamienia i wiele innych.

GORĄCO POLECAM – SUPER EKIPA – DOSKONAŁA WSPÓŁPRACA

1. PAN ANDRZEJ I PAN PIOTR 500 186 854

2. PAN JAREK I JAREK 664 668 697 509 237 944

Polecam super ekipę od podbitki.

U mnie Panowie robili 1,5 dnia i wyszło super fajnie i co najważniejsze - tanio.

Polecam

Można się powołać na Krzysztofa z ul. Bieszczadzkiej

Artur Niedźwiecki, Lares ,501-662-245

POLECAM FIRME OD PORECZY I BARIEREK SCHODOWYCH

Rozsądne ceny i terminy, szybki i dokładny montaż

Kontakt 774 81 81

Z czystym sumieniem mogę polecić:

Pan Mariusz 501 286 315

- jeżeli coś jest związane z kopaniem, zasypywaniem, piaskiem do murowania i zasypywania (15 tonowy samochód)wywozem ziemi i gruzu, przesadzaniem drzew, usuwaniem drzew POLECAM

- terminowo, tanio, szybko

GEODEZJA

- Pan Marcin 607 156 380

- Pan Jakub 601 812 084

Obaj panowie są z firmy MK GEO

- polecam od początku do końca inwestycji

- terminowi i słowni i bardzo dobra cena

- zawsze przygotowani np. szkic wytyczenia co ułatwia i przyspiesza pracę

- Panowie posiadają bardzo dobry kontakt z firmą STD NASIŁOWSKI (przyłącza gazowe, kanalizacyjne, wodociągowe i inne )

KUCHNIA ;

Zabudowa kuchni, garderoby, szafy

Super wykonanie, dobre ceny, fachowość i terminowość – GORĄCO POLECAM

Pan Jacek Czerwiński 606 260 660

Proszę się powołać na Krzysztofa z ul Bieszczadzkiej to może będzie rabacik

Ponieważ ktoś tu już pytał o wykonawcę schodów, to podaje namiar

Pan Dariusz Lasek – 608-404-823

Z tego co wiem Pan Darek robi także drzwi.

Wczoraj u nas skończyli montowanie schodów. U nas są schody betonowe, obłożone drewnem. Drewno dąb, schody jednobiegowe, szerokość 1m, 18 schodów.., do tego barierka aby dziecko nie wchodziło na schody i barierka do kuchni.., wszystko razem met. i robocizna 6650.zl.

Wykonawca terminowy i dokładny. Rok temu robił schody u kolegi i jak dotąd nic się z schodami nie dzieje, wiec mamy nadzieje, ze u nas tez tak będzie.

Jeśli ktoś będzie się kontaktował proszę mówić, ze z Forum Muratora.

Jesteśmy właśnie po montażu schodów razem z barierką 19.06.08 + dodatkowe dwa schodki w sypialni ( oraz wcześniejszym montażu 13 par drzwi) przez p. Darka i Jego brata.........schody suuuper takie jak sobie żona wymyśliła.

Bardzo staranne i profesjonalne wykonanie, miła współpraca, żadnych problemów (nawet jak trzeba było przyciąć 6 par drzwi) zero problemów .

Polecamy.......fotki dostępne na maila [email protected]

Jak najwięcej zamówień p.Darku

Dziękujemy :)

Witam

Jestem już po pracach wykończeniowych i pewnie jak każdy mam dobre i złe doświadczenia z fachowcami ale z czystym sumieniem mogę polecić kilku wykonawców...

Np.

Ekipę hygraulików, robili u mnie już drugi raz, pełny profesjonalizm, szybko, terminowo, solidnie i co najważniejsze za rozsądne pieniądze...

Dwóch panów od kominka również mi zaimponowali, za nieduże pieniądze zrobili mi kominek jaki chciałem, bez żadnych poprawek, przy mrozach 20 - 30 wszystkie "kurzące" prace robili na zewntrz mimo że ich o to nie prosiłem...

Również panowie od mebli kuchennych i zabudowy wnęk postarali się jak należy, choć z terminami u nich nie najlepiej, ale kiedy znajdą czas to mebelki pierwsza klasa, do tego to byli najtańsi jakich znalazłem, zreszta robili meble u moich kilku znajomych i wszyscy byli bardzo zadowoleni...

Wszyscy których wymieniłem działają na terenie mazowieckiego (Warszawa, Radom).

Zainteresowanym mogę podesłać zdjęcia tego co zbudowali u mnie w domu i namiary na tych panów.

Pozdrawiam.

Pawel,

poprosze namiary na priva. Dzieki.

Proszę o namiary.

Halszka

czy ja też moge się dołączyć do prośby - głównie chodzi o instalatora kominka oraz fachowców od mebli kuchennych...

dzięki.......

czy jateż moge prosic o namiary do pana od kominka i mebli??

violap

Witaj Paweł297

ja rowniez poprosze o namiary na pana od kominka oraz od mebli kuchennych i wnek; w miare mozliwosci poprosze rowniez o zdjecia

bardzo dziekuje

Witam

a oto fotka naszej kuchni wykonana 2 tyg temu:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8904d51cf119ff7c.html

wklejam zdjęcie pierwszy raz.....mam nadzije ze sie udało i można cosik zobaczyć :)