Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Jestem już po pracach wykończeniowych i pewnie jak każdy mam dobre i złe doświadczenia z fachowcami ale z czystym sumieniem mogę polecić kilku wykonawców...

Np.

Ekipę hygraulików, robili u mnie już drugi raz, pełny profesjonalizm, szybko, terminowo, solidnie i co najważniejsze za rozsądne pieniądze...

Dwóch panów od kominka również mi zaimponowali, za nieduże pieniądze zrobili mi kominek jaki chciałem, bez żadnych poprawek, przy mrozach 20 - 30 wszystkie "kurzące" prace robili na zewntrz mimo że ich o to nie prosiłem...

Również panowie od mebli kuchennych i zabudowy wnęk postarali się jak należy, choć z terminami u nich nie najlepiej, ale kiedy znajdą czas to mebelki pierwsza klasa, do tego to byli najtańsi jakich znalazłem, zreszta robili meble u moich kilku znajomych i wszyscy byli bardzo zadowoleni...

Wszyscy których wymieniłem działają na terenie mazowieckiego (Warszawa, Radom).

Zainteresowanym mogę podesłać zdjęcia tego co zbudowali u mnie w domu i namiary na tych panów.

Pozdrawiam.

Pawel,

poprosze namiary na priva. Dzieki.

Proszę o namiary.

Halszka

czy ja też moge się dołączyć do prośby - głównie chodzi o instalatora kominka oraz fachowców od mebli kuchennych...

dzięki.......

czy jateż moge prosic o namiary do pana od kominka i mebli??

violap

Witaj Paweł297

ja rowniez poprosze o namiary na pana od kominka oraz od mebli kuchennych i wnek; w miare mozliwosci poprosze rowniez o zdjecia

bardzo dziekuje

Witam

a oto fotka naszej kuchni wykonana 2 tyg temu:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8904d51cf119ff7c.html

wklejam zdjęcie pierwszy raz.....mam nadzije ze sie udało i można cosik zobaczyć :)

Co do namiarów to musze zapytac naszego "kuchniarza" czy mogę udostepnić do niego kontakt

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ile płaciliście za podłączenie kotła założenie grzejników , cyrkulację wody i kanalizację ? przerażona cenami które otrzymałam ostatnio szukam kogoś fachowego i nie z cenami z kosmosu

Czy cena za założenie kanalizacji na piętrze w 1 łazience 1000 zł to normalna cena ( w tym umywalka , wanna , wc i prysznic )

Albo założenie grzejników -4100 za 7-8 grzejników ?

Poszukuję solidnego studniarza do "wywiercenia wody ogrodowej" .

Wiercenie będzie kilkadziesiąt km od Wa-wy (północny-zachód) - to dobrze by było, żeby studniarz nie jechał 5 godzin do roboty (chyba ,że mu się opłaca)

Dzięki z góry za ewentualne kontakty. :D

Ja też skorzystałem (niestety) z usług p. Koprowskiego, i jedyną pozytywną stroną pracy ekipy był krótki czas realizacji. Dużo niedoróbek, mnóstwo poprawek a dach i tak daleki od doskonałości, pomimo zastosowania podobno dobrych dachówek creatona. Podejrzewam że gdybym wział pierwszą lepszą ekipę efekt nie byłby gorszy, a na pewno nie czekałbym na "fachowców" pięć miesięcy... Szczerze radzę - darujcie sobie p. Koprowskiego.

dekarz Pan Robert Koprowski

szczerze polecam usługi tego Pana

robi piękne dachy

Niestety nie mogę przyłączyć się do dobrej opinii "izat" na temat tego Pana. Co prawda dach zrobił szybko i bez problemów ale po jakimś czasie wyszło na jaw kilka niedoróbek i drobnych usterek - typu rynny z niewłaściwym spadkiem, zamocowane zbyt blisko sciany ( brakuje miejsca na styropian ocieplający scianę ) itp. Pan Robert co prawda odbiera telefon i obiecuje, że usterki usunie ale te obietnicę słyszę już od trzech miesięcy - a dzwoniłem do niego średnio raz w tygodniu - za każdym razem słyszałem, że będzie pojutrze. Zmarnowałem kilka dni urlopu umawiając się z tym Panem na usunięcie nieprawidłowośći.

W przypadku korzystania z usług tego Pana proponuję odczekać jakiś czas z zapłatą "ostatniej raty" za wykonaną usługę, aż do uzyskania całkowitej pewności że wszystko jest OK - ewentualne naprawy gwarancyjne są niemożliwe do wyegzekwowania.

a ja nadal polecam Pana Koprowskiego :)

aktualnie wykonuje mi usługi dekarskie na drugim obiekcie i jestem jak najbardziej zadowolona ze współpracy, czego nie można powiedzieć o innych wykonawcach

pracowały u mnie 3 ekipy dekarzy i nikt nie dorównuje Panu Koprowskiemu

jak dla mnie jest super fachowcem

więc jak najbardziej polecam :)

A ja polecam moją ekipę górali. Chłopaki są super, solidni, grzeczni, pracowici ( na kawe muszę ich siłą sciągac z budowy ) znają się na tym co robią i są bardzo uczciwi. Takiej ekipy ze świecą szukać, naprawdę :) Dziękuje pewnym ludziom z Legionowa, że mi ich polecili i ja również bedę ich polecać :)

POLECAM PANA WALDKA

KLINKIER, OGRODZENIA, BALUSTRADY

TEL. 507 018 564

Gorąco odradzam - to zwykły cwaniak. Może raz zrobił porządnie a teraz chałturzy http://forum.muratordom.pl/post2526767.htm#2526767

Popieram kolegę tms74,

był u mnie na wycenie budowy domu, pozostawił złe wrażenie, nie dowiedziałem się prawie nic na temat szczegółów i kolejności prac, natomiast byłem zmuszony do wysłuchania serii opowieści z bogatego życiorysu pana Waldka. Kręcił w sprawie ceny i nie oddzwonił, z konkretną propozycją mimo że obiecał.

Witam,

potrzebuję fachowców z doświadczeniem do izolacji 3 stropodachów odwróconych. Powierzchnia łączna ok. 260 m2, w tym na 80 m2 taras (kamień), a reszta przysypana żwirkiem.

Znacie kogoś? Polecacie?

Boję się, że majstrzy od papy na domach typu 'sześcian' nie dadzą rady...

dzięki i pzdr.