Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ta cena oczywiscie za samo skrzydlo, ale wzor byl jednym z drozszych. Miejscowosc nazywa sie Ciemne, jadac od strony Radzymina do Wolomina (jakis km do dwoch przed Wolominem) to na luku po lewej stronie, maja pawilon na posesji z duza ekspozycja, ale wzor oczywiscie, jaki sobie klient zamarzy :D Telefonu nie podaje publicznie, bo nie wiem czy moge :roll: ewentulanie na priva.

Hejka! Szukam dobrego, "z głową na karku", koniecznie "sprawdzonego" (czytaj: u nas był/robił i nie mam do niego większych zastrzeżeń :wink: ) glazurnika. Termin...hm... mogę trochę poczekać.

Musimy także wykończyć poddasze karton/gipsem. Szukam kogoś "sprawdzonego" Możecie kogoś polecić?

W zamian mogę polecić "sprawdzonego" tynkarza i "sprawdzonego" wylewkarza. Tynki i wylewki równiutko i bez zastrzeżeń - niestety u jednego i drugiego dość dłuugie terminy. :( Ale warto czekać! :D

Mogę polecić ekipę która robiła mi ocieplenie poddasza i G-K.

Mieszkam ponad rok, nic nie pęka, nie odpada, jest równo i ciepło ;-).

Robią też (a może przede wszystkim) ocieplenia styropianem i elewacje tynkiem cienkowarstwowym. Tutaj efekty podobne i również jestem bardzo zadowolony. Parę zdjęć elewacji w albumie.

Polecam i pozdrawiam

kontakt Jacek tel. 516 895245

Mogę polecić ekipę która robiła mi ocieplenie poddasza i G-K.

Mieszkam ponad rok, nic nie pęka, nie odpada, jest równo i ciepło ;-).

Robią też (a może przede wszystkim) ocieplenia styropianem i elewacje tynkiem cienkowarstwowym. Tutaj efekty podobne i również jestem bardzo zadowolony. Parę zdjęć elewacji w albumie.

Polecam i pozdrawiam

kontakt Jacek tel. 516 895245

pomijam kwestię fahowców ale musze przyznac, że bardzo ładnie jest u Ciebie.

pozdrawiam