Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spokojnie i z czystym sercem mogę polecić tynkarzy... spotkaliśmy się na budowie... tynki cem-wap dobrze im wyszły - bez zastrzeżeń... mają dużo zleceń ale może ktoś się wstrzeli w wolny termin? Pracują w rejonie Warszawy. Namiary na priv...

ps. to nie moja ekipa więc nie czerpię z tego żadnych korzyści.

I jeszcze jedno! Absolutnie nie piją!!! ...dziwne ale prawdziwe...

Witam,

Poszukuję dobrego elektryka do zaprojektowania i rozprowadzenia instalacji elektrycznej w domu jednorodzinnym (w trakcie budowy) pod Warszawą, najchętniej z doświadczeniem pracy z Silką. Chciałabym poprowadzić kable (w części pionowej) w peszlach w kanałach elektrycznych Silki E.

Przekopałam forum, ale nijak nie mogę znaleźć kontaktu.

Będę wdzięczna za namiary.

Pozdrawiam,

Blanka

Witam,

Poszukuję dobrego elektryka do zaprojektowania i rozprowadzenia instalacji elektrycznej w domu jednorodzinnym (w trakcie budowy) pod Warszawą, najchętniej z doświadczeniem pracy z Silką. Chciałabym poprowadzić kable (w części pionowej) w peszlach w kanałach elektrycznych Silki E.

Przekopałam forum, ale nijak nie mogę znaleźć kontaktu.

Będę wdzięczna za namiary.

Pozdrawiam,

Blanka

Z czystym sumieniem polecam Pana Piotra tel. 602 835 207 :lol: :lol:

Poszukuje pilnie ekipe do budowy domu, (najlepiej kompleksowa obsługa czyli z wykończeniem ale może być także stan surowy otwarty). Budowa w okolicy Konstancina-Jeziorny. Chciałbym zacząć jeszcze teraz, na jesieni, by chociaż fundamenty zrobić a resztę jak warunki atmosferyczne będą pozwalały Możecie coś polecić? Będe wdzięczny za każde info.

Pozdrawiam

POLECAM serdecznie wykonawcę instalacji wewnętrznej gazowej + przeprowadzenie do skrzynki w ogrodzeniu + skrzynka. Panowie zrobili bardzo starannnie, nie demolując nic po drodze, uważnie i estetycznie. Cała praca trwała 6 godzin z malowaniem rurek. Zapraszam na priv :)

Szukam stolarza do poprawek, niestety. Moje gwiazdy budowlane chyba uczyły się osadzania drzwi u mnie. Jak zobaczyłam futryny to tzw. szlag mnie trafił! Listwy podłogowe też nierówno... Generalnie bardzo przydałby mi sie ktoś, kto zna się na wykończeniówce i poprawiłby tą fuszerkę...

Polecam elektryka, który już kilka razy przewijał się tutaj na forum - 602 835 207, p. Piotr. Potrzebowałem kogoś na zaraz (1 dzień pracy), aby skończyć sufity gipskartonowe i poprawić niedoróbki wcześniejszej ekipy, i udało się - praca została wykonana szybko i dokładnie i nawet termin się znalazł (dwa dni po pierwszym kontakcie prace zostały rozpoczęte).

Potrzebuję natomiast na gwałt GLAZURNIKA - na 1-2 dni pracy, poprzednia ekipa źle położyła mi gres i parkieciarz odmówił kładzenia desek ze względu na różnicę poziomów, ktoś musi ten gres zdjąć i porządnie położyć ponownie, nie ma go dużo - ok. 2-3 m2, więc jeśli któryś z forumowiczów mógłby mi "wypożyczyć" swojego fachowca byłbym niezwykle wdzięczny.

Budowa jest na Żoliborzu.

Pozdrawiam!

MB

Dość pilnie potrzebuję namiary na sparwdzonego i niedrogiego brukarza.

Jaki rodzaj bruku, jeżeli z kostki granitowej to polecam pana Jacka :):),

Poszukuje taniej i dobrej ekipy od ogrodzenia siatką na podmurówce :-? :-? :-? , do wykonania około 35m :wink:

Witam Wszystkich!

Czy ktoś moze podac namiary na ekipe do stanu surowego otwartego sprawdzona i godna polecenia?? Dom planujemy budowac w okolicach Wawy(Grodzisk/Żyrardów). Chcemy zaczac w przyszlym roku tylko okazuje sie ze wiekszosc nie ma terminow na przyszly rok - mowie o poleconych przez znajomych ktorzy byli zadowoleni.