Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Polecam specjalistów od tynków i wylewek. Panowie mają po kilka ekip.

Mi się podobało, ale polecam dopiero po wizycie mojego kierownika budowy, który nie miał większych zastrzeżeń (podobnie jak sąsiedzi, którzy tynkowali i już mieszkają na swoim):

Tynki gipsowe: p. Radek: 660 40 3981,

kulturalnie, na czas i konkretnie od początku do końca.

Robi też wylewki.

U mnie robił ze swoim materiałem.

Wylewki: p. Marek: 503 065 286, terminowo i dokładnie.

Cały materiał zapewniłem ja.

Jeśli masz pytania, zadzwoń do mnie (tel. w podpisie) lub napisz PW.

Pisanie odpowiedzi w stylu: "A czy ładnie robi", "A ile metrów Ci tynkował dziennie" "A czy Pruszków obsługuje" to śmiecenie. Wątek staje się nieprzejrzysty!

Witam,

polecam ekipę dekarzy, która kryła mój dach (foliowanie, deskowanie bawolego oka, dachówka karpiówka + duże bawole oko).

Smiało polecam tą solidną ekipę (Górale), mój kierownik budowy nie miał zastrzeżeń, kiedy odbierał dach.

P. Andrzej tel: 790 46 08 14 albo 888 80 88 18

polecam ekipe muraską Stana Teski - chlopaki sa ok, trzeba tylko pilnowac terminu, bo facet w sezonie ma kilka budow jednoczesnie. Ceny - za dom 220 pow zabudowy z silki ,plyta fundamentowa, piwnica, dach 360m2, stan surowy wziąl za robote 46 000. Przy wycenach innych ekip - rewelacja. jakby co - dzwoncie do mnie, kkk

Proszę podaj namiary na człowieka jestem zaineresowana bo mam generalny remont domu

polecam ekipe muraską Stana Teski - chlopaki sa ok, trzeba tylko pilnowac terminu, bo facet w sezonie ma kilka budow jednoczesnie. Ceny - za dom 220 pow zabudowy z silki ,plyta fundamentowa, piwnica, dach 360m2, stan surowy wziąl za robote 46 000. Przy wycenach innych ekip - rewelacja. jakby co - dzwoncie do mnie, kkk

Proszę podaj namiary na człowieka jestem zaineresowana bo mam generalny remont domu

Ja również poproszę o namiary, dziękuję.

Witam,

dzieki "forum", jesteśmy na etapie wylewkowym, to tutaj mąż znalazł namiary do naszych fachowców od stawiania stanu surowego - Kasia dziękujemy :D, dlatego chciałabym się podzielić swoimi spostrzeżeniami ze współpracy z wykonawcami, którzy przewineli się przez nasz dom..

po 7 miesiącach budowy, zdążyłam sie już napatrzeć na wykonawców - tych solidnych i tych mniej,

dlatego z czystym sumieniem mogę polecić poniższych panów - solidni, szybko wykonują swoją pracę i nie narzekają (na pogodę, kiepskie warunki na budowie :D) tylko wpadają, pracują z piosenką na ustach i jadą do następnej :D

poniżej podaje jedynie imiona, telefony dla zainteresowanych prześlę na priv:

* wykonawcy od stanu surowego z więźbą (wiem, że robią również całe pokrycia dachu - u mnie nie robili) - Sylwek i jego zgrana ekipa - wpadli do nas 28 stycznia, postawili w 2 miesiące dwa budynki i pojechali budować dalej) :D

* hydraulik pan Krzysztof -uwinął się sprawnie i bez bałaganu, ze swoimi materiałami :D

* elektryk - Jacek - przeszli przez dom jak burza, instalacja elektryczna w peszlach, do tego nagłośnienie, telefony, TV - czyściutko i szybciutko :D

wszyscy są bardzo mili, komunikatywni, stawiają się na umówione terminy i służą radą, naprawdę aż miło budować z takimi ludźmi :D

Z pozdrowieniami,

Agnieszka

=====

Witam,

kolejny etap za nami i kolejna ekipa do polecenia,

zatem szczerze polecam panów od kominka, młode, sprytne chłopaki,

u nas robili rozprowadzenie ciepłego powietrza z aparatem nawiewnym, obudowa kominka z kamieniem, co prawda nie obrabiają bryły ale reszta jak najbardziej godna polecenia, przede wszyskim szybko i sprawnie a i cena bardzo przystepna,

namiary prześlę na priv

Pozdrawiam,

Agnieszka

Ja również poproszę na namiary pana murarza:)

Witam,

dzieki "forum", jesteśmy na etapie wylewkowym, to tutaj mąż znalazł namiary do naszych fachowców od stawiania stanu surowego - Kasia dziękujemy :D, dlatego chciałabym się podzielić swoimi spostrzeżeniami ze współpracy z wykonawcami, którzy przewineli się przez nasz dom..

po 7 miesiącach budowy, zdążyłam sie już napatrzeć na wykonawców - tych solidnych i tych mniej,

dlatego z czystym sumieniem mogę polecić poniższych panów - solidni, szybko wykonują swoją pracę i nie narzekają (na pogodę, kiepskie warunki na budowie :D) tylko wpadają, pracują z piosenką na ustach i jadą do następnej :D

poniżej podaje jedynie imiona, telefony dla zainteresowanych prześlę na priv:

* wykonawcy od stanu surowego z więźbą (wiem, że robią również całe pokrycia dachu - u mnie nie robili) - Sylwek i jego zgrana ekipa - wpadli do nas 28 stycznia, postawili w 2 miesiące dwa budynki i pojechali budować dalej) :D

* hydraulik pan Krzysztof -uwinął się sprawnie i bez bałaganu, ze swoimi materiałami :D

* elektryk - Jacek - przeszli przez dom jak burza, instalacja elektryczna w peszlach, do tego nagłośnienie, telefony, TV - czyściutko i szybciutko :D

wszyscy są bardzo mili, komunikatywni, stawiają się na umówione terminy i służą radą, naprawdę aż miło budować z takimi ludźmi :D

Z pozdrowieniami,

Agnieszka

=====

Witam,

kolejny etap za nami i kolejna ekipa do polecenia,

zatem szczerze polecam panów od kominka, młode, sprytne chłopaki,

u nas robili rozprowadzenie ciepłego powietrza z aparatem nawiewnym, obudowa kominka z kamieniem, co prawda nie obrabiają bryły ale reszta jak najbardziej godna polecenia, przede wszyskim szybko i sprawnie a i cena bardzo przystepna,

namiary prześlę na priv

Pozdrawiam,

Agnieszka

Witam

jeśli można poproszę o namiary na ekipę murarską

pozdrawiam

Ja tez się obiema rekami podpisuje pod pochwałami pod adresem Pana Sylwka i jego wesołej brygady. U nas postawili stan surowy w równo 4 tygodnie - skończyli w zeszłym tygodniu i pojechali dalej :)

Witam,

Właśnie kończy u mnie robotę ekipa do stanu surowego zamkniętego..

Zostałe jeszcze trochę ale na podstawie tego co już zrobione....POLECAM.

szybko, sprawnie, uczciwie (kupują za mnie materiał) i terminowo, jak mają dużo roboty to podnajmują zaprzyjaźnione ekipy.... równie rzetelne

Cenowo są średni minus ale praktycznie wszystko jest z głowy

Jak ktoś zainteresowany proszę na prv

Robią w W-wie i okolicach

Ostatnio remontowałem mieszkanie w Warszawie, jednak nie wybrałem żadnego z polecanych na forum specjalistów - byli niedostepni. Spoza forum znalazłem trzech fachowców od wykończeniówki (tynki, malowanie, glazura, terakota). Jeden przyszedł, podał cenę, umówił się i tyle go było widać. Drugi był tańszy i zaczął pracę - tyle, że szło mu strasznie ślamazarnie, w końcu przrwał pracę "bo miał inne zajęcia" - dokończy później. Cóż, byłem zdesperowany.. w końcu dostałem od znajomej namiar na człowieka (p. Paweł Adamczyk), który w końcu wykonał cały remont i to dość solidnie i niedrogo - naprawdę polecam (ew. kontakt na p.w.)!