Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Poszukujemy godnego polecenia parkieciarza oraz "schodziarza". Okolice Legionowa. Nasz majster niestety okazał się nieodpowiedzialny i w brzydki sposób wystawił nas do wiatru. Dzięki niemu nie wprowadzimy się na święta :cry:

tak jak w innym poście :):) Polecam Pan Mikołaj :):)tak świątecznie ale baaardzo jestem zadowolony i ok :):) 606 337 122

Witam

Uwaga przestrzegam przed panem Sławomirem Dembskim 502 788 561. Koles zajmuje sie elewacjami, tynkami, wylewkami i moze jeszcze czyms. Napewno niemysleniem o klientach.

Niestety jesli chodzi o wspolprace z tym panem to tragedia. Na poczatku grzecznie i nawet dzwoni, no bo robota jest. A potem juz tylko pod gore. Ludzi ma totalnie do bani. Nie znaja sie na robocie. Sam pan Dembski to krentacz. Robili u mnie ocieplenie po kleju znikneli i mieli byc znow po 2 tygodniach. Pojawili sie po 1,5 miesiaca i tynk ktory mial byc polozony w 3 dni, kladli miesiac. Generalnie robota zrobiona, ale efekt koncowy nie napawa do dumy.

Cwaniaczek, kase odbiera szybko, ale jak trzeba cos poprawic albo posprzatac, to juz niezainteresowany.

Nawet nie chce wiedziac, jak robi tynki i wylewki. Choc czytalem tu na forum post w sprawie tynkow. Tez same klopoty. Krzywo, byle jak i jeszcze nie skonczone.

Wiec, odradzam. Jepiej poczekac miesiac na kogos innego niz z Dembskim robic interesy.

A ja poszukuję ekipy do elewacji (ocieplenie styropianem + tynk mineralny). Przejrzałem kilkanaście stron forum i znalazłem tylko 3 ekipy. Proszę pomóżcie :) No chyba, że aż tak ciężko znaleźć dobrą ekipę :-?

Będę wdzięczny za namiary.

W zamian mogę się podzielić namiarami na:

- murarzy z Długosiodła

- dekarzy z Ciechanowa (u mnie kładli dachówkę, ale podobno kryją też balchodachówką)

- tynkarza z okolic Wołomina (cem-wap + zacierka piaskiem kwarcowym)

Namiary na PW.

Pozdr,

Radzik

Mogę polecić ekipę Roberta - robili naszą elewację, jest super - wyrównali nierówności ścian styropianem (podobno mało kto tym się przejmuje), a tynk zatarli perfekcyjnie. Wprawdzie to tynk akrylowy, ale myślę, że inne też zrobią. Aha, do tego zrobili bonie i pilastry. Gdybyś chciał zobaczyć, dom jest w Wołominie, a ta sama ekipa wykańcza wnętrza - również miodzio! Robert - 511 115 762.

Dziękuję bardzo, bardzo za pomoc :)

Witam,

Wlaśnie koncze budowe Melodii (pracownia Krajobrazy) w Wiązownie. Chcialabym z tego miejsca polecic ekipe p. Leszka Garbala. Panowie ocieplili mi poddasze, wykonali elewacje (Ceresit baranek) i podbitke PCV. p. Leszek (tel. 606 394 789) dokladnie wykonal swoja robote za cene, ktora uzgodnilismy przed zleceniem, zawsze odbieral telefon, byl slowny i stawial sie na budynku w razie koniecznosci, nawet juz po wykonaniu prac. Cena na warunki warszawskie przyzwoita. Polecam.

Agnieszka

ps mozecie zajrzec na http://www.pawelion.ao.pl

Polecam ekipę, która właśnie kończy u mnie stan surowy. U mnie pracowali jako podwykonawca firmy, ale można się z nimi dogadać i mogą pracować bez pośrednictwa firmy. Bardzo skrupulatni i pracowici. Pochodzą z Lubelszczyzny, pracują w okolicach Warszawy.

Chętnym kontakt podam na prv'a.

Poproszę o namiary

M.

Nasza ekipa od stanu surowego jest też na 102!

z czystym sumieniem mogę ich polecać..

robią i dalej, ale chyba wygodniej im w okolicach Zakręt-Otwock, Mińsk..

jak ktoś życzy to podam namiar

Hej,

Proszę o namiary na ekipę. My chcielibyśmy rozpocząć budowę na wiosnę w Wawrze. W styczniu chcielibyśmy już mieć wybraną ekipę, więc wszystkit namiary mile widziane: i stan surowy i stan zamknięty, i cała reszta do dalszej roboty :D

Pozdrawiam

Chciałbym polecić parkieciarzy z oświęcimia na których namiar dostałem też z polecenia.

Czyściutko zero pyłu widać że sprzęt pierwszej jakości układanie 140m2 zajeło i 3 dni Potem dwatygodnie musiało polerzeć drzewo na podłodze i szlifowanie z lakierowaniem 4 dni 1 dzien listwy . Goraco polecam

Ryszard Świś 600292213 :)