Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mogę z całą odpowiedzialnością polecić ekipę do tynków wewnętrznych cementowo-wapiennych z Warszawy. Idealnie równo, żadnych nierówności na 2,5 metrowej łacie, po prostu piękne. Przy tym kultura osobista wykonawców i kultura pracy rzadko spotykana w tych czasach. Polecam

PAN Tadeusz tel. 508747459

Witam,

poszukuję konkretnej i zaufanej ekipy do generalnego remontu kuchni i łazienki. W grę wchodziłoby zrywanie starej glazury i terakoty, podciągnięcie siły do piekarnika, drobne przeróbki hydrauliczne, montowanie drzwi. Mieszkanie jest w warszawie...

Bardzo zależy mi na czasie.

Byłbym niezmiernie wdzięczny za jakieś namiary :)

pozdrawiam

Polecam górali, w swojej ekipie mają różnych fachowców. Ja jestem z nich zadowolona - Wiesław-782-966-617.

Przykro mi ale niestety P.Wiesław zachował się nie w porządku wobec mnie, dlatego ostrzegam żeby na niego uważać. Nadal jestem zadowolona z jego ekip i ich pracy, czego nie mogę powiedzieć o szefie.

witam,

poszukuję solidnego hydraulika do wstępnego założenia instalacji na etapie fundamentów a potem instalacji całego domu oraz kierownika budowy.

Budujemy okolice Wólki, Zaborówka. Czy może ktoś buduje w tych okolicach.

dzięki

Hydraulik - Mariusz 604-251-629, kierownik- Kordowski - 501-252-524, ja jestem zadowolona.

Witam

Uwaga przestrzegam przed panem Sławomirem Dembskim 502 788 561. Koles zajmuje sie elewacjami, tynkami, wylewkami i moze jeszcze czyms. Napewno niemysleniem o klientach.

.

U mnie także robiła tynki ekipa Debskiego.Na szczęście tylko w garażu.

Totalnie wszystko spieprzyli, ściany nierówne, niezatarte (nie starczyło czasu). Gniazdka zatynkowane 1,5 cm pod tynkiem, wogle nie poustawiane. Totalny syf-nieposprzątane, drzwi i futryny wybrudzone. Pieniądze natychmiast bierze i roboty nie kończy.Bierze kasę za materiał ale nie daje faktury. Straszenie sądem w moim przypadku poskutkowało i jego robole łaskawie zrobili obróbki przy oknach. Nie polecam !!!!!!!!!! Miałem brać ich do dociepleń ale pokazali co potrafią, radzę z daleka od nich !!!!!

jego tel. 502 788 561, 517 346 193

Roman jeżeli chcesz ekipę do dociepleń to polecam górali, którzy u mnie robili ocieplenie styropianem, kładli tynk, podbitkę a aktualnie kończą poddasze - Wiesław - 782-966-617.

witajcie

Ja spokojnie mogę polecić panów od wykończeniówki-robią wszystko począwszy od ocieplenia dachu po kominki ,glazurę i inne wymyślne rzeczy.

I wszystko z głową i przemyślane

Na razie jeszcze robią u mnie i pewnie jeszcze to potrwa bo robią kolejne rzeczy nie przewidziane na początku, ale poczekać warto.

faceci z kulturą osobistą :lol:

Namiary na pana Tomka-608 538 159

Ja polecam swoją ekipę o dociepleń styropianem. W tym się specjalizują, ale robią równiez G-K.

Dobrze technicznie, równo, ładnie, w rozsądnej cenie.

Kilka zdjęć elewacji w albumie, link w stopce.

Widać to teraz po kosztach ogrzewania: przy wyłączeniu pieca ok. godz 23 nie włączaniu do rana, temperatura wewnątrz spada do godziny 7 tylko o 1-1,5 st. przy temp. na zewnątrz - 5 st.

Dobre ocieplenie chałupy to podstawa sukcesu.

Brak nerwów na wykonawców i estetyka wykonania - bezcenne ;-)

Kontakt do szefa Jacek 887643941

Robiłem też ostatnio szafy w garderobie i szafę wnękową w wiatrołapie.

Jestem zadowolony z ekipy, efektów i ceny. Pan Radek był bardzo elastyczny i zrobił to o co nam chodziło. Ekipa z Kozienic, ale robią w Warszawie i okolicach tel. Radek 606622780. Równiez polecam.

Pozdrawiam

Ja mogę polecić ekipę od centralnego ogrzewania , kanalizacja , woda , generalnie cała instalacja c.o. z wodą i ogrzewaniem podłogowym + solary !

Pan Radek potrafi doradzić , nie trzeba się martwić i bać że coś " popsują" .

Instalacje wiem , że to ważna sprawa więc polecam :

Działają w okolicach Warszawy i poza , trzeba dzwonić i pytać.

Tel do szefa P.Radek Grzegorek 607-58-09-94

Szukam SOLIDNEJ ekipy do poprawek gładzi oraz do jednokrotnego pomalowania - jak ktoś zna takowych to poproszę. Wiem, Że trudno jest znaleźć kogoś kto przejmie robotę po partaczach ale są też inne prace które mogą wykonać na wiosnę. Parapety, elewacja, taras, ogrodzenie itp.

Partaczy opisałam w osobnym wątku w tym dziale.

Julita będę Ci bardzo zobowiązana - poproszę też fotki jak nie sprawi to kłopotu, na privi-e jeszcze nie mam, może przesłałaś na maila? Jeśli potrzebujesz porządnego hydraulika, glazurnika, pana od schodów drewnianych to mogę Ci podać namiar, napisz jak chcesz. Tyle, że będą wolni na koniec lutego. Oczywiście Pan od schodów, robi je ok 3 m-ce od złożenia zamówienia.