Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc

Szukam dobrego speca od kominka i jego instalacji, ewentualnie obudowy. Trafiliscie na kogos takiego???

K3

Moge Polecic speca od odkurzacza centralnego - Pan Jurek 600 820 287 (powołajcie sie na Krzysztofa z Lipkowa) - gosc absolutnie bez pudła, dobra cena, kulturalnie i z dbałościa zrobiona instalacja.

Polecam też ekipe od dachu Roman z ekipą (rodzina) z okolic Wolsztyna. Robią tak dach że mucha nie siada. 100% gwarancja. Doradzą, załatwia materiał. Klonować takich!!!

Sprzedam Gary Tarriva BIS - 75 sztuk, bardzo dobre zostało po budowie. Zdjęcia na prv - odbiór osobisty. Lipkow. Dobra cena

Radom (zaliczę do okolic W-wy, przecież to tak blisko :)

Polecam firmę KAST (lustra, szyby itp), która wykonała i zamontowała

w moim nowym mieszkaniu szklane drzwi przesuwne

i wszystkie lustra w łazienkach.

Polecam za profesjonalizm, wspaniałe podejście

do klienta i możliwość negocjacji :)

Zero skarżenia się! Zrobili to, co chciał klient a nawet doradzili uczciwie.

Przesympatyczny właściciel :)

(to nie reklama! Tak było naprawdę!)

Innych wykonawców (płytkarza-wciąż wychodzą jego błędy, których nie widać było przy odbiorze;

parkieciarza-nie przyznał się do kilku błędów przy lakierowaniu parkietu,

co wyszło dopiero po jakimś czasie, pomimo ładnie położonego parkietu;

tym bardziej hydraulika p. Zbyszka! - katastrofa! Chyba dawno temu uczył się tego zawodu, ale był razem z płytkarzem, więc nie mogłam się go pozbyć;

meble kuchenne-pożal się Boże za terminy!!!) nie polecam!!!

Mogę jeszcze polecić drugiego hydraulika, który poprawiał błędy tego pierwszego :) ale drogi był :) Pan Michał (tel. na priv) Jednak zawsze go będę wzywać.

Polecam też elektryka, który montował wszystkie gniazdka,

kładł instalację i wieszał lampy :) Pan Radek-rzetelny!

To wszystko!

Witam. Polecam wykonawcę stanu surowego mojego domu. Budowali SSO z więźbą dachową. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z ekipą. Nie było żadnych zastrzeżeń do ich pracy a dom postawili bardzo sprawnie. Namiary do ekipy znalazłem na forum. Kontakt na PW. Edytowane przez andrzej__

Witam,

W niedługiej przyszłości (lipiec- sierpień) planujemy rozpocząć budowę w okolicach Grodziska Mazowieckiego. W związku z czym poszukuję solidnej i sprawdzonej ekipy budowlanej. Będę wdzięczny za wszystkie cenne namiary i wskazówki.

Z góry wszystkim pomocnym dziękuje.

Pozdrawiam,

Witam,

W niedługiej przyszłości (lipiec- sierpień) planujemy rozpocząć budowę w okolicach Grodziska Mazowieckiego. W związku z czym poszukuję solidnej i sprawdzonej ekipy budowlanej. Będę wdzięczny za wszystkie cenne namiary i wskazówki.

Pozdrawiam,

Polecam swoich; Dominik Kujawa http://www.domykujawa.pl/

Efekty do zobaczenia w Dzienniku, cena był całkiem niezła.

Witam,

Pozdrawiam,

Witam !! Również polecam p.Dominika. Dopiero co skończyli u nas i jesteśmy bardzo zadowoleni.

http://www.domykujawa.pl

Ekipa zna się na robocie, pracują szybko i sprawnie, a i o porządek na budowie też dbają :)

Zawsze coś doradzą i podpowiedzą co dla początkującego inwestora też jest ważne.

Podobnie jak u coulignona efekty ich pracy można zobaczyć w naszej galerii

Witam,

Pozdrawiam,

Ja polecam moją ekipę górali, szybko sprawnie i dobrze, nie wiem tylko jak oni z terminami

Andrzej 500-476-628

Pozdrawiam

Ja z własnego doświadczenia mogę wszystkim polecić CYKLINIARZA Pana Marcina - Parkiet wygląda pięknie - nawet nie spodziewałam się takiego efektu ( stary zaniedbany parkiet, duże szpary - dawno nie widział cyklinowania). Rezultaty pracy Pana Marcina przerosły moje najśmielsze oczekiwania, a do tego przyjemna niespodzianka cenowa. Gorąco polecam![/b]

znalazłem forum NIEPORĘT i Okolice kontakt do ekipy hydraulicznej polecanej - ekipę Pana Pawła Gaworeckiego 603 033 749

Pan Paweł montował u mnie (w Nieporęcie) Vaillant VUW 346 kondensat 2 funkcyjny na GZ50 + hydraulikę + przewody pow-spalinowe + regulacja (zostało jeszcze odpalenie). Ekipa 3 osoby uwinęła się szybko, sprawnie i bez stresu

znalazłem forum NIEPORĘT i Okolice kontakt do ekipy hydraulicznej polecanej - ekipę Pana Pawła Gaworeckiego 603 033 749

Pan Paweł montował u mnie (w Nieporęcie) Vaillant VUW 346 kondensat 2 funkcyjny na GZ50 + hydraulikę + przewody pow-spalinowe + regulacja (zostało jeszcze odpalenie). Ekipa 3 osoby uwinęła się szybko, sprawnie i bez stresu

Broń Was Panie Boże......... nie odpowiada na telefony, odbiera kiedy chce-i kiedy mu się widzi a ekipa ..............ech

wiele osób było niezadowolonych - kiedyś niejaki ms się o nim wypowiadał nie bardzo i jeszcze jewrioszka , który wcześniej go polecał też nie był zadowolony na końcu..jak znajdę wypowiedzi to wkleje :roll:

Przeglądam te posty z poleceniami wykonawców i baaaardzo dziwne jest że polecają osoby które mają po kilka postów - pozostawiam wszystkim do przemyślenia :-? :-? :wink:

Przypominam nowym :-? :-? :wink: :wink: :wink:

I znowu przypominam :-? :-? :-? nie dawajcie się nabierać na autoreklamy :-? :-? :-? :oops: :wink:

Broń Was Panie Boże......... nie odpowiada na telefony, odbiera kiedy chce-i kiedy mu się widzi a ekipa ..............ech

wiele osób było niezadowolonych - kiedyś niejaki ms się o nim wypowiadał nie bardzo i jeszcze jewrioszka , który wcześniej go polecał też nie był zadowolony na końcu..jak znajdę wypowiedzi to wkleje :roll:

No i znalazłem

http://forum.muratordom.pl/piaseczno-i-okolice,t2135-10860.htm

Eugeniusz Ty chyba też Go szukałeś? :roll: sławny Paulo81

luca nie przypominaj mi :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: teraz mieszkam na "hydraulicznej tykającej bombie" :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

napisz coś więcej :o :roll: , żeby nie zaśmiecać to może na priva :roll:

choć autoreklamy pseudo-fachowców :roll: to też śmietnik

w skrócie

- ekipa wybija wiecej niż trzeba

- nieprzemyślany projekt i rozwiązania-

- nieodbieranie telefonów - długimi tygodniami brak kontaktu a terminy goniły i nakładały się - inne ekipy musiały czekać

- połączenia na gumę w środku ściany, na dodatek bez sprawdzenia ciśnieniowego zalepione (nie można mówić o murowaniu/tynkowaniu) efekt po uruchomieniu nagle po oknie na parterze kapie woda - kucie szukanie przyczyny - powód na piętrze źle włożona gumowa uszczelka - boję się co będzie jak sparcieją :evil: :evil: :evil: :evil:

- brak kontaktu aby dokończyć instalację

w skrócie grzechy główne :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: