Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Polecam usługi glazurnika.

Długo szukałem odpowiedniego wykonawcy mojego tarasu. Wszyscy kandydaci, którzy przyjeżdżali na wizję lokalną rezygnowali z tego zlecenia ze względu na spore utrudnienia.

Z moim niełatwym tarasem (fotki) p. Janusz poradził sobie wyśmienice.

Nie dość, że wszystko wygląda super to jeszcze swoją pracę wykonuje bez marudzenia i starannie.

p. Janusz

604 684 786

Podczas kontaktu koniecznie proszę powiedzieć, że polecał Andrzej z Marek

Pan Janusz obsługuje teren Warszawy i okolice.

Andrzej

http://images8.fotosik.pl/54/cf490f19e6b7d5eem.jpg http://images6.fotosik.pl/495/082942dac35df971m.jpg

http://images8.fotosik.pl/54/b41e5d1857136290m.jpg http://images6.fotosik.pl/495/c1a5a1b30f83e9b1m.jpg

Wiem, że dekarzy dużo osób poleca, ale muszę poszukać kogoś niedrogiego i dobrego do dachówki ceramicznej (dach prosta koperta), bo mi mąż każe blachę zrobić (bo tańsza). błagam o pomoc :roll: a dom śliczny - Gemini

dekarze dekarzami, ale ......

ja osobiście polecam dachówkę ceramiczną Nibra

my mamy bodajże f-7,

ostatecznie jak porównujemy ceny dachu naszego ze znajomymi, którzy kładli blachę - to wychodzi nam, że zapłaciliśmy nie więcej niż 15% drożej..... warto przemysleć :)

Dachówkę kupowalismy u Zapolskiego - on też nam dawał namiar na dekarzy

przyznaję, że ciężko się współpracuje ze składem Zapolskiego - a to przywieźli nie to, co mieli, a to nie taką ilość, a to później o dwa dni itd.... Ale w ostatecznym rozrachunku wszystko jest dobrze zrobione (do dekarza nie mam najmniejszych zastrzeżeń) i za nieduże stosunkowo pieniądze

ja tez przez przypadek trafilem na samego pana Zapolskiego... no kurcze, moze dobry z niego handlowiec, ale chyba az za dobry... czuc cwaniaka na kilometr... najlepszy byl numer z zepsutym kalkulatorem (kazal sobie dac dobry kalkulator bo ten, w ktorym podliczal koszty konkurencji musial sie zepsuc bo tak duzo pokazywal... ech...)

Wczora pożegnałam panów od g-k. Polecam bardzo, bardzo!!!!!!! Zostali już wcześniej polecani na forum m.in. przez Nefer. To,że są super fachowcami jest bezdyskusyjne ale dodatkowo to bardzo fajni ludzie. Pan Robert i jego brat Wojtek z pewnością na długo zostaną nam w pamięci. Dodatkowo zaproponowali fajne rozwiązania, które z pewnością ułatwią nam życie. Jeśli ktoś ceni fachowość i dobry humor to może liczyć na to korzystając z usług tej ekipy. Bardzo dziękuję Nefer, że o nich napisała i moglam ich zaprosić do swojego domu

Robert 502 469 645

Wczora pożegnałam panów od g-k. Polecam bardzo, bardzo!!!!!!! Zostali już wcześniej polecani na forum m.in. przez Nefer. To,że są super fachowcami jest bezdyskusyjne ale dodatkowo to bardzo fajni ludzie. Pan Robert i jego brat Wojtek z pewnością na długo zostaną nam w pamięci. Dodatkowo zaproponowali fajne rozwiązania, które z pewnością ułatwią nam życie. Jeśli ktoś ceni fachowość i dobry humor to może liczyć na to korzystając z usług tej ekipy. Bardzo dziękuję Nefer, że o nich napisała i moglam ich zaprosić do swojego domu

Robert 502 469 645

Może i Pan Robert jest dobry, ale terminy ma na listopad... :roll:

Czy ktoś ma namiar na inne ekipy od ociepleń i G-K?

Pozdrawiam

Robert 502 469 645

Cała przyjemność po mojej stronie - chłopaki rzeczywiście są niezwykli :):)