Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja potrzebuję solidnego, uczciwego, doświadczonego fachowca do położenia gresu i glazury. Nie musi być szybki jak błyskawica, badziej zależy mi na dokładności.

Moj był szybki i dokładny bardzo . Namiary miałem od Nefer .

Vadiol z forum .

Mogę polecić tez elektryka Andrzej 664-558-364 .

A ja potrzebuję solidnego, uczciwego, doświadczonego fachowca do położenia gresu i glazury. Nie musi być szybki jak błyskawica, badziej zależy mi na dokładności.

Moj był szybki i dokładny bardzo . Namiary miałem od Nefer .

Vadiol z forum .

quote]

Dzięki, rozmawiałam juz z Vadiolem, ale niestety okolice Łomianek to nie jest rejon jego działania.

Witam, jeśli ktoś poszukuje kogoś do nadzoru budowlanego, kierownika budowy - polecam Pani Danuta - tel:608-833-466

tel: 517-761-707

Pani Danusia poleci również ekipy budowlane, fachowców od robót wykończeniowych, dekarzy, hydraulików itd.

Pozdrawiam

Beata

witam i znowu proszę o namiary na:

1. dekarza - robota bardzo duża od zaraz z materiałem 2 dachy kopertowe łącznie 500m2

2. przęsła ogrodzeniowe, 4 balkony + brama kute z wykonaniem

3. drzwi wejściowe z łukiem z atestem antywłamaniowym - pilnie

jednocześnie dziękuję za namiary na elektryka i hydraulika

Polecam wielokrotnie polecanego już na tym forum wykonawcę schodów - Pana Darka Laska, który właśnie zakończył u mnie prace.

Polecam za profesjonalne podejście do zlecenia - terminowość, trzymanie się ustaleń, dobrą organizację własnej pracy - no i oczywiście najważniejsze, czyli ładny efekt końcowy.

tel. do Pana Darka 0 608 404 823