Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

jeśli idzie o G/K - SELKI to najlepsze chłopaki!!!

czyli Robert 502 469 645 i jego ekipa.

Oprócz tych wszystkich zalet wymienianych przez innych korzystających z usług Roberta, w moim przypadku doszło jeszcze dopilnowanie innych wykonawców.

Pełen profesjonalizm, gorąco polecam.

Potwierdzam powyższe w 100 % :)

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Polecam glazurników pod wodzą p. Roberta 518 517 322. Zero problemów. Zostali mi poleceni prze p. Roberta od g-k wspomnianego wyżej.

nie miałam żadnego projektu łazienek (trzech) dlatego skorzystałam z dobrych rad fachowców. Trochę ich pomęczyłam :lol: ale poprawki (niewielkie) robili bardzo rzetelnie i teraz jestem zadowolona. Cenowo na rynku są bardzo przystępni w porównaniu z innymi fachowcami. Proszę się nie zrażać sposobem bycia p. Roberta, bo w gruncie rzeczy to bardzo porządny facet, któremu trochę brak ogłady ale jakie to ma znaczenie? Najważniejsze, że porządnie wykonuje swoją pracę

jeśli idzie o G/K - SELKI to najlepsze chłopaki!!!

czyli Robert 502 469 645 i jego ekipa.

Oprócz tych wszystkich zalet wymienianych przez innych korzystających z usług Roberta, w moim przypadku doszło jeszcze dopilnowanie innych wykonawców.

Pełen profesjonalizm, gorąco polecam.

Potwierdzam powyższe w 100 % :)

ja też generalnie polecam, aczkolwiek wczoraj znalazłem babola po tej ekipie :( Otwory na halogeny w suficie zrobili dokładnie pod profilami, tak że nie mieści się halogen... I nie bardzo wiem co z tym fantem zrobić.

łomasz ... dzwoń i ścigaj ... Jak coś nie tak to na pewno poprawią bez szmrania.

Dzwoniłem, ścignąłem - mają wpaść jak będą w okolicy i poprawić, podobno ten profil można jakoś przesunąć nie demolując sufitu.

No to dobrze. Oni się nie migają od poprawek, jeśli takowe występują.

poszukuje ekipy do zrobienia podbitki z pcv i elewacji (tynki zew)

i szukam osob wiarygodnych, ktorzy wykonaja prace dokladnie, nie beda sie wymadrzac, nie dotrzymywac terminow, zmieniac cen i nie sprzatac po sobie, nie szukam osob, z ktorymi nie da sie nawet rzeczowo porozmawiac bo pozjadaly wszystkie rozumy i uwazaja sie za najlepszych na swiecie, lekcewaza swoja prace i ludzi, dzieki ktorym ja maja

jestem juz zmeczony ta ciagla walka z ekipami i przepraszam, ze wylewam tu swoje zale

moja obecna ekipe zamierzam pogonic i poszczuc psami (zartuje ale gdyby to bylo mozliwe zrobilbym to bez 2 zdan)

bede wdzieczny za pomoc

poszukuje ekipy do zrobienia podbitki z pcv i elewacji (tynki zew)

i szukam osob wiarygodnych, ktorzy wykonaja prace dokladnie, nie beda sie wymadrzac, nie dotrzymywac terminow, zmieniac cen i nie sprzatac po sobie, nie szukam osob, z ktorymi nie da sie nawet rzeczowo porozmawiac bo pozjadaly wszystkie rozumy i uwazaja sie za najlepszych na swiecie, lekcewaza swoja prace i ludzi, dzieki ktorym ja maja

jestem juz zmeczony ta ciagla walka z ekipami i przepraszam, ze wylewam tu swoje zale

moja obecna ekipe zamierzam pogonic i poszczuc psami (zartuje ale gdyby to bylo mozliwe zrobilbym to bez 2 zdan)

bede wdzieczny za pomoc

Czyli potrzebujesz psy i drugą ekipę :lol:

Grzegorz Strzębała tel 697 98 52 62

Robił u mnie. Jego hasłem było "Pani Marcinie u mnie nie ma lipy"

No i rzeczywiście nie ma :wink:

Polecam

Co do psów to moja koleżanka mieszka w Jabłonnej i ma dwa Goldeny. Raczej są przyjazne. Więc tego kontaktu nie polecam :lol: :lol:

coulignon:

dziekuje za info, czy nie byloby zbytnim naduzyciem gdybym poprosil o przeslanie zdjec podbitki i tynkow?

interesuje mnie takze stolarz, bede potrzebowal drzwi wew oraz polki na ksiazki

ps. ladna dachowka, my tez mamy podobny kolor ale tradycyjna falowana wienebergera, dom kolo nas ma taka sama jak u Ciebie, troche teraz zalujemy, ze takiej wczesniej nie znalezlismy

pozdr

coulignon:

dom kolo nas ma taka sama jak u Ciebie, troche teraz zalujemy, ze takiej wczesniej nie znalezlismy

pozdr

Wiem,

Oglądałem ten dom zanim położyłem dachówkę u siebie. w zasadzie to Twój sąsiad był (pewnie nie świadomie :D ) naszą inspiracją. Szczególnie obróbki dachowe w tym kolorze. Bo pierwotnie miały być kolorze dachówki.

Zmieniliśmy jedną rzecz - W jabłonnej dachówki są ułożone jedna pod drugą a u nas są przesunięte względem siebie.

Zdjęcia elewacji.... Wstyd się przyznać ale .... nie mam :oops:

Muszę zrobić i mogę podesłać mailem.

Witajcie,

czy znacie stolarza na ul. Dzięcioła 14 (Wawer)? Może ktoś zamawial u niego schody lub coś innego? Jak z jakością wykonania?

Dzięki :)

U kolegi robił schody , ale jeszcze nie widziałem . Kolega jest zadowolony .

O, dzięki za odzew. Bardzo proszę o fotkę, jeżeli jest taka możliwość :D

Pozdrawiam

polecam p. Jerzego Filabera 692 020 065 - zajmuje się generalnie murarką, ale ma kilka zaprzyjaźnionych ekip od innych prac. U mnie na razie pracowali murarze, cieśle i ludzie od ociepleń - zero zastrzeżeń. Dogadanych mam też elektryków i tynkarzy.

Ja też polecam tego Pana!;)

Profesjonalizm i ludzkie podejście do klienta ;)

U nas skończył rok temu budowę domu w stanie surowym.

niestety dużo gorzej jest z poprawkami po podwykonawcach p. Filabera. Przysłał gości do ocieplenia, którzy spaprali robotę i już 4 miesiące zwodzi mnie w kwestii naprawy :evil: Chciałbym przymierzyć się do tynków, ale bez poprawek kiszka. P. Jerzy zawodzi na całej linii, niestety :x

Polecam glazurników pod wodzą p. Roberta 518 517 332. Zero problemów. Zostali mi poleceni prze p. Roberta od g-k wspomnianego wyżej.

nie miałam żadnego projektu łazienek (trzech) dlatego skorzystałam z dobrych rad fachowców. Trochę ich pomęczyłam :lol: ale poprawki (niewielkie) robili bardzo rzetelnie i teraz jestem zadowolona. Cenowo na rynku są bardzo przystępni w porównaniu z innymi fachowcami. Proszę się nie zrażać sposobem bycia p. Roberta, bo w gruncie rzeczy to bardzo porządny facet, któremu trochę brak ogłady ale jakie to ma znaczenie? Najważniejsze, że porządnie wykonuje swoją pracę

Potwierdzam wszystko. Glazurnicy pod wodzą Roberta kończa u mnie. Jestem bardzo zadowolona, zwłaszcza po wcześniejszych doświadczeniach :wink: .

Bożena - wielkie dzięki :D :D :D :D :D

Witam. Chyba jestem najświeższa na tym forum.

Proszę o pomoc. Chociaż jestem dopiero na etapie ogrodzenia działki, przygotowania i wyrównywania terenu, to już myslę nad dobrą ekipą. Chciałabym wylac w tym roku fundamenty. NIe wiem czy się uda, bo jeszcze nie mamy pozwolenia, ale jakaś tam nadzieja jest.

Czy ktoś mógłby polecic mi ekipy (tanie oczywiście i solidne :lol: ) z okolic Radzymina. Będę budowała się w Czarnowie.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.