NatkaB 22.12.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Polecam firmę MULTIMAR z Wieliczki. Kilkakrotnie korzystałam z ich usług (robili mi ogrodzenie i inne prace wykończeniowe) - bardzo solidni wykonawcy i niezwykle punktualni (bardzo rzadka cecha u fachowców) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 23.12.2005 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Natka, byłabym zainteresowana, tym bardziej, że buduję w okolicyczym się zajmują oprócz ogrodzeń?Możesz mi przesłać namiary i przykładowe ceny?dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 23.12.2005 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Natka, byłabym zainteresowana, tym bardziej, że buduję w okolicy czym się zajmują oprócz ogrodzeń? Możesz mi przesłać namiary i przykładowe ceny? dzięki z góry. montują różnego rodzaju rolety, zaluzje, robią prace wykończeniowe (np. malowanie, flizowanie). Zerknij na ich stronę internetową http://www.multimar.pl Przykładowo za zrobienie ok. 50 metrów ogrodzenia wzięli niecale 3 tyś (robocizna, brutto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 24.12.2005 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Dzięki. Zerknę.Wesołych Świąt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelts 15.11.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Polecam firme remtal z krakowa, bardzo solidna i rzetelna zajmuje sie : instalacja instalacji elektrycznej flizowaniem malowaniem tapteowaniem miałem przyjemnosc byc ich klientem i jestem bardzo zadowolony namiar to : kom do szefa 691263325 pozdrawiam ....jestem na etapie wykonczenia ogrodu polecacie kogos? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawiedziona66 22.01.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Na dzień dzisiejszy sprawdzone u innych i wybrane do budowy mojego domu są dwie firmy godne polecenia. Firma El-Tech nr.tel 663 200 079 automatyka przemysłowa,alarmy instalacje elektryczne ,praktycznie wszystko dla domu z tej dziedziny i Firma budowlana od a-z Gęgotek Nr tel 605603991.Można z nimi uzgadnić wszystko,solidni,uczciwi,słowni i przystępni cenowo.Widziałam ich pracę w kilku domach i polecam szczerze.Ja natomiast poszukuję kogoś do zrobienia dość skomplikowanego lecz solidnego ogrodzenia i nie mogę znaleść.Paprochów tzw nie chcę bo tacy to mi się dwukrotnie pojawili.Proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts