Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tak mi dopomóż Bóg

ckwadrat

Recommended Posts

• Odpowiedzi 92
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

"Proszę Boga, aby swą łaską wspierał Pana w realizacji tego odpowiedzialnego zadania. Pokój i radość, jakie towarzyszą bliskim już świętom Bożego Narodzenia, przenikają codzienność wszystkich Polaków. Niech Bóg błogosławi Panu, Jego Najbliższym i Współpracownikom oraz całemu Narodowi polskiemu" - napisał papież w telegramie do prezydenta Kaczyńskiego.

PAP, pi 24-12-2005

:D

Miras - to Ty partiotą nie jesteś? :o nie można myśleć tylko o budowie, czasami trzeba wznieść się ponad to :)

:D Patriotą to ja może kiedyś byłem...

a teraz chętniej posłuchałbym Twojej muzy :lol: domyślam się, że Twój nick nie jest przypadkowy 8)

Tematy polityczne to często prowokacja i zawsze znajdą sie Ci którzy mają inne zdanie. Czasem tylko dla sportu :lol: dlatego lepiej pisać o przyjemniejszych rzeczach.

"NIECH ŻYJE MARSZAŁEK ŚMIGŁY RYDZ... " :lol:

Pozdrawiam Cię

Patriotą??? A cóż dziś to znaczy?

Zresztą oni już wytyczne od jedynie słusznej siły z Torunia dostali...;-)

Mały.... zgadzam sięz Tobą.....RM rosnie w siłę.... będzie niemały kłopot...

podobnie było z Jankowskim,,, zawierucha jak jasny gwint.... a co dopiero z Ojcem Dyrektorem????/

no z Jankowskim sobie poradzili..... siadł sobie na d.pie

czeka nas inwazja... moherowego pokolenia

Powaliło Was ??? :o

Nie,a Ciebie?

A moze pomyliliście forum :lol: :lol:

Nie, A Ty?

Wazelina jest potrzebna, ale nie w budowlance.

Nie wiem,bo nie chodziłam do budowlanki.

Tutaj raczej wapno, cement i silny charakter... (najlepiej w kieszeni)

Jeśli to są Twoje jedyne potrzeby,to nie widzę przeciwskazań, tym bardziej,że forum jest dość pojemne tematycznie.

całe to forum jest pełne narzekania, płaczu, czarnych wizji, obietnic upadku, rozpaczy jakie to zadupie.... zachwytu wszystkim co nie polskie.... bo przeciez to takie polskie (nawet gdy polak jest za granicą) stale narzekać......

Dlatego cieszy że sa na forum które potrafią inaczej niż większośc po prostu złożyc życzenia.....

Życzymy powodzenia Panie Prezydencie....

wareczka czy Ty nie przesadzasz...? Ja mam zupełnie inne odczucia - to forum jest bardzo budujące, pełne wiary zapału i optymizmu.

Powodzenia życzę jak najmocniej, ale Boga w to nie mieszam;)

dokładnie... jest tyle postów.... budujących.... w przenośni też... ale co nie znaczy, że ja jeden z drugim wyskoczy ze swoja mądrością, to all mają potakiwac i przytupywac.... hehe.... a jak się przeciwstawi... to od razu krzyk... załośc i błagania.... zaklinanie... i po łbie.... i dobrze... zdania mają być podzielone.... co nie znaczy że pół na pół... pozdrowienia....

dla strony przeciwnej...

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...