ckwadrat 22.12.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Tymi słowami zakończy jutro przysięgę prezydent - dziś jeszcze elekt - Lech Aleksander Kaczyński. Szczęść Boże jemu i wszystkim forumowiczom w IV RP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.12.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Lech Kaczyński właśnie przybył do archikatedry ...Szczęćś Boże Polsce i przezydentowi Lechowi Kaczyńskiemu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 23.12.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Życzmy jemu i sobie samych sukcesów w najbliższych 5 latach!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 24.12.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 I ja też tak myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.12.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 "Proszę Boga, aby swą łaską wspierał Pana w realizacji tego odpowiedzialnego zadania. Pokój i radość, jakie towarzyszą bliskim już świętom Bożego Narodzenia, przenikają codzienność wszystkich Polaków. Niech Bóg błogosławi Panu, Jego Najbliższym i Współpracownikom oraz całemu Narodowi polskiemu" - napisał papież w telegramie do prezydenta Kaczyńskiego. PAP, pi 24-12-2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 26.12.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Powaliło Was ??? A moze pomyliliście forum Wazelina jest potrzebna, ale nie w budowlance. Tutaj raczej wapno, cement i silny charakter... (najlepiej w kieszeni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 26.12.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Miras - to Ty partiotą nie jesteś? nie można myśleć tylko o budowie, czasami trzeba wznieść się ponad to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 26.12.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Miras - to Ty partiotą nie jesteś? nie można myśleć tylko o budowie, czasami trzeba wznieść się ponad to Patriotą to ja może kiedyś byłem... a teraz chętniej posłuchałbym Twojej muzy domyślam się, że Twój nick nie jest przypadkowy Tematy polityczne to często prowokacja i zawsze znajdą sie Ci którzy mają inne zdanie. Czasem tylko dla sportu dlatego lepiej pisać o przyjemniejszych rzeczach. "NIECH ŻYJE MARSZAŁEK ŚMIGŁY RYDZ... " Pozdrawiam Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 26.12.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Jasne, jasne Miras, każdy ma prawo do swojego zdania, ja tylko tak zagadać chciałam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 26.12.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Powaliło Was ??? ... Chyba jakaś telepatia. Dokładnie to samo pomyślałem (słowo w słowo)po przeczytaniu pierwszych postów. Dopiero później trafiłem na Twój . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.12.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Patriotą??? A cóż dziś to znaczy? Zresztą oni już wytyczne od jedynie słusznej siły z Torunia dostali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 27.12.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Patriotą??? A cóż dziś to znaczy? Zresztą oni już wytyczne od jedynie słusznej siły z Torunia dostali... Mały.... zgadzam sięz Tobą.....RM rosnie w siłę.... będzie niemały kłopot... podobnie było z Jankowskim,,, zawierucha jak jasny gwint.... a co dopiero z Ojcem Dyrektorem????/ no z Jankowskim sobie poradzili..... siadł sobie na d.pie czeka nas inwazja... moherowego pokolenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.12.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Nawet ten niewinny wątek życzeniowy dorwała bezintersowna zawiść,nienawiść,złość,i ta chora obsesja rydzykowa. Wyrazy współczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.12.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Powaliło Was ??? Nie,a Ciebie? A moze pomyliliście forum Nie, A Ty? Wazelina jest potrzebna, ale nie w budowlance. Nie wiem,bo nie chodziłam do budowlanki. Tutaj raczej wapno, cement i silny charakter... (najlepiej w kieszeni) Jeśli to są Twoje jedyne potrzeby,to nie widzę przeciwskazań, tym bardziej,że forum jest dość pojemne tematycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 27.12.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 całe to forum jest pełne narzekania, płaczu, czarnych wizji, obietnic upadku, rozpaczy jakie to zadupie.... zachwytu wszystkim co nie polskie.... bo przeciez to takie polskie (nawet gdy polak jest za granicą) stale narzekać...... Dlatego cieszy że sa na forum które potrafią inaczej niż większośc po prostu złożyc życzenia..... Życzymy powodzenia Panie Prezydencie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 27.12.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 wareczka czy Ty nie przesadzasz...? Ja mam zupełnie inne odczucia - to forum jest bardzo budujące, pełne wiary zapału i optymizmu. Powodzenia życzę jak najmocniej, ale Boga w to nie mieszam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 27.12.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 wareczka czy Ty nie przesadzasz...? Ja mam zupełnie inne odczucia - to forum jest bardzo budujące, pełne wiary zapału i optymizmu. Powodzenia życzę jak najmocniej, ale Boga w to nie mieszam;) dokładnie... jest tyle postów.... budujących.... w przenośni też... ale co nie znaczy, że ja jeden z drugim wyskoczy ze swoja mądrością, to all mają potakiwac i przytupywac.... hehe.... a jak się przeciwstawi... to od razu krzyk... załośc i błagania.... zaklinanie... i po łbie.... i dobrze... zdania mają być podzielone.... co nie znaczy że pół na pół... pozdrowienia.... dla strony przeciwnej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 27.12.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Witam wszystkich! Mam propozycje nie do odrzucenia -mianowicie potraktujmy ten temat z lekkim przymróżeniem oka. Sprawy polityki zawsze dzielą, zwłaszcza nas Polaków. A tak naprawdę "prawdziwa cnota krytyk się nie boi". pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.12.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 zgadzam sie Chopinetka -mysle, ze powinniśmy okazac tolerancje i miłosierdzie tym którzy głosowali inaczej ... a ich frustracje traktować z przymrózeniem oka ... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 27.12.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Brzoza genialne... BROWAREK DLA CIEBIE faktycznie Ci co wygrali nadal nie przeprosili tych co przegrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts