Aggi 27.12.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 z przymrózeniem oka ... oj... aż zmrużyłam oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.12.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 z przymrózeniem oka ... oj... aż zmrużyłam oczy uwazajcie , bo okulary Wam pospadaja od tego mruzenia Uprzedzam , ze jestem pokojowo nastawiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 28.12.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 może załóżcie sobie nowy wątek o mrużeniu.... a może zostańmy przy tym że to wątek życzeń dla Prezydenta.... to chyba miłe że może być jeden wątek gdzie ludzie piszą do kogoś coś miłego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.12.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 może załóżcie sobie nowy wątek o mrużeniu.... a może zostańmy przy tym że to wątek życzeń dla Prezydenta.... to chyba miłe że może być jeden wątek gdzie ludzie piszą do kogoś coś miłego.. wareczka - wątek życzeniowy jest oczywiście miły, tylko że powinien się znaleźć raczej w dziale "Świeta, dni, imprezy". I tam pewnie nie budziłby niczyjego zdziwienia. A co do mrużenia przypomnij sobie własny, niedawny wywód z innego wątku na temat ortografii . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 28.12.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Aggi bądz zyczliwa i miła!! Nie zauwazyłas jeszcze, ze co wolno wojewodzie..... Co do wątku: zyczę nowemu prezydentowi jak najlepiej. Bo dobrze życzę Polsce, sobie samej i nam wszystkim. Tak nam dopomóz Bóg. Nie głosowałam na niego ale z tego powodu moi drodzy życzliwi, nie oczekuję miłosierdzia brzoza napisał:mysle, ze powinniśmy okazac tolerancje i miłosierdzie tym którzy głosowali inaczej ... bo to zaden grzech ani tez zły postępek miec inne zdanie niz PiS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.12.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Brzoza genialne... BROWAREK DLA CIEBIE a dziękuję ... chętnie za zdrowie Pana Prezydenta ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 28.12.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 No to zdrowie Pana Prezydenta i samych sukcesów w rządzeniu krajem (mówię tylko z czystego egoizmu) i Brzozy i Ckwadrata! STRONG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.12.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Aggi bądz zyczliwa i miła!! Nie zauwazyłas jeszcze, ze co wolno wojewodzie..... Staram sie Dropsiak, staram.. szkoda, tylko że ta wojewoda taka niekonsekwentna ... To taki relatywizm moralny chyba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 28.12.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 (...) mysle, ze powinniśmy okazac tolerancje i miłosierdzie tym którzy głosowali inaczej ... jej....dzięki...a już myślałem że nikt mi nigdy nie przebaczy, że nie głosowałem na miłosciwie nam panujących....a tutaj nie tylko tolerancja dla głosujacych inaczej ale również i miłosierdzie....za dużo na raz..aż usiadłem z wrażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.12.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 i zdrowie i sukcesy tez są tylko dla wybranych;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.12.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Tylko pogadać sobie możecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.12.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 zastanawia mnie czemu ten wątek służy.Każdy chyba życzy dobrze innemu człowiekowi, każdy z nas chce żeby było dobrze. Dlatego każdy tez życzy Prezydentowi jak najlepiej, bo to w końcu w naszym wspólnym interesie jest zeby bylo dobrze. A tymczasem jakies klany lepszych, gorszych...cos tu mi nie gra,.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.12.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Wątek miał służyć złożeniu życzeniom nowemu Prezydentowi i rodakom,żeby było dobrze. Ale ponieważ rodacy lubią rozwalać wszystko,co spotkają na swojej drodze i cierpią na cierpiarstwo, to czyjeś życzenia i wątek zaczął im przeszkadzać. Czyli wszystko w normie,jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 28.12.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Xeno i LAwy kilka innych wątków pokazuje że jest tu całkiem przeważająca grupa narzekaczy na forum, dla których im gorsze wiadomości dla Polski tym lepiej, szczególnie jeśli mogą przypisać PIS (z winą czy bez winy PIS), jest tu całkiem sporo wątków źle życzących Prezydentowi i PIS, i jak inne wątki pokazały nie ma tu tolerancji raczej dla tych którzy głosowali na Prezydenta.... a jak ten wątek pokazuje nawet po prostu życzeń nie można złozyć, i życzyć wszystkim nam i sobie i Prezydentowi samych sukcesów... pozostaje pytanie czy zamiast i tu narzekać, spamować wątek, nie możecie po prostu złożyć życzeń Prezydentowi...???? ja wiem, że polak musi narzekac, musi udowadniać że jest źle, zauważyłem nawet że kilka osób codziennie choćby obok były dobre wiadomości, musi wkleić kilka linków o katastrofach które sprowadzi, albo sprowadziło na Polske PIS.... może to po prostu jest nudne i jest tu kilka osób które chciało założyć pozytywny wątek.... jak widać niektórym to przeszkadza....widoczne jest to zwłaszcza u polaków mieszkających poza Polską którzy się chlubia tym że Polska jest do d...cudze chwalicie, swego ni znaciea ja zawsze i wszędzie choeć wiele świata zwiedziłem powtarzam Polska jest piekna, a Polki najpiękniejsze, a Prezydenta mamy mądrego przez naród wybranego a dlaczego nikt na forum nie wklei dobrej wiadomosci????np. z przed chwilihttp://wiadomosci.onet.pl/1219522,11,item.html tak łatwo jest narzekać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.12.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 tak łatwo jest narzekać.... ok, to nie narzekajmy własnie, ani na Prezydenta, ani na forumowiczów i ich opinie, dobrze wareczko? Za chwilę Nowy Roczek. Ja bym sobie życzyła, żeby Prezydent zmienił cos na korzyść w administracji. Zeby się z lekka przerzedziło i ułatwiło. A Wy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 28.12.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Aggi bądz zyczliwa i miła!! Nie zauwazyłas jeszcze, ze co wolno wojewodzie..... (...) To taki relatywizm moralny chyba? Ee.. gdzie tam może i relatywizm, ale trudno gadać o morale po paru wzniesionych od rana strongach /nawet w słusznej sprawie i doborowym ww gronie/więc wiesz, to nie to raczej ...... Ale wareczka ma niezły pomysł. Niech stworzy wątek pt. np. dobre wiadomosci, ewentualnie sukcesy rzadu i podrzuca newsy, zamiast jak typowy Polak/ z jego postu/ narzekać, że inni nie robia tego czego on sobie życzy:D Super! Ja jestem za. Póki co dziękujmy łaskawej Brukseli, ze nas rzad nie MUSi podnosić akcyzy. Łaskawe paniska..... Co do administracji...Xena - też bym sobie tego zyczyła..... ech pomarzyć..... Dużo dobrego zyczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 28.12.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Xeno ja też bym sobie życzył żeby prezydent zmienił .....się i to szybko .Dla wszystkich zaiteresowanych : Jest taka strona z cytatem z pana prezydentawww.spieprzajdziadu.plmiłej lektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 28.12.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Proponuję zakończyc watek, bo robi się niefajnie........[/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 28.12.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Xeno ja też bym sobie życzył żeby prezydent zmienił .....się i to szybko .Dla wszystkich zaiteresowanych : Jest taka strona z cytatem z pana prezydentawww.spieprzjdziadu.plmiłej lektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 28.12.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Xeno i LAwy kilka innych wątków pokazuje że jest tu całkiem przeważająca grupa narzekaczy na forum, dla których im gorsze wiadomości dla Polski tym lepiej, szczególnie jeśli mogą przypisać PIS (z winą czy bez winy PIS), jest tu całkiem sporo wątków źle życzących Prezydentowi i PIS, i jak inne wątki pokazały nie ma tu tolerancji raczej dla tych którzy głosowali na Prezydenta.... a jak ten wątek pokazuje nawet po prostu życzeń nie można złozyć, i życzyć wszystkim nam i sobie i Prezydentowi samych sukcesów... pozostaje pytanie czy zamiast i tu narzekać, spamować wątek, nie możecie po prostu złożyć życzeń Prezydentowi...???? ja wiem, że polak musi narzekac, musi udowadniać że jest źle, zauważyłem nawet że kilka osób codziennie choćby obok były dobre wiadomości, musi wkleić kilka linków o katastrofach które sprowadzi, albo sprowadziło na Polske PIS.... może to po prostu jest nudne i jest tu kilka osób które chciało założyć pozytywny wątek.... jak widać niektórym to przeszkadza.... widoczne jest to zwłaszcza u polaków mieszkających poza Polską którzy się chlubia tym że Polska jest do d... cudze chwalicie, swego ni znacie a ja zawsze i wszędzie choeć wiele świata zwiedziłem powtarzam Polska jest piekna, a Polki najpiękniejsze, a Prezydenta mamy mądrego przez naród wybranego a dlaczego nikt na forum nie wklei dobrej wiadomosci???? np. z przed chwili http://wiadomosci.onet.pl/1219522,11,item.html tak łatwo jest narzekać.... przeczytaj swoje powyższe wypowiedzi..... i do czego je mozna porównać??...wg mnie własnie do narzekania, że inni nie robią co Tobie pasuje?/ a co kurna Chiny... czy inny reżim??... Korea...albo co gorszego.... mówie, co uwazam za słuszne..... i tak Kaczki jak i wielu innych z obecnego rządu i sejumu mnie denerwuje... i tyle....i oczywiscie Ojciec Dyrektor do tej bandy się zalicza.... pozdrowienia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts