Lawy 28.12.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Xeno i LAwy kilka innych wątków pokazuje że jest tu całkiem przeważająca grupa narzekaczy na forum, dla których im gorsze wiadomości dla Polski tym lepiej, (...) a czy ja na coś tu narzekałem?? ja się tylko ciesze że zostało mi wybaczone oraz że okazuje się mi miłosierdzie...... tak wspaniałomyślna decyzja może mnie tylko cieszyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 28.12.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Dropsiak nie zauważyłaś???? a ty napisalas kiedyś cos pozytywnego na forum??? http://wiadomosci.onet.pl/1219522,11,item.html długi naprawdę dobrehttp://www.spieprzajdziadu.pl/nowosci/2005/11/po_nie_spelnia_obietnic.htmlhttp://www.spieprzajdziadu.pl/nowosci/2005/11/zebrzacy_pis_czy_bankrutujaca_platforma.html miał być po prostu wątek życzeń dla Prezydetna... jak zwykle skończyło się Dropsami, czyli kolejnymi narzekaniami, krzykami (dlaczego ktoś chce by było miło), typowo forumowo, a nawet propozycjami zakończenia dyskusji... bo na forum można tylko narzekać... a jak się ktoś znajdzie kto napisze życzenia drugiemu człowiekowi, to mu zaraz wątek zaspamują.... STRONG dla normalnych a reszta niech nadal topi się w swoich narzekaniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 28.12.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Życze Prezydentowi samych sukcesów przez całą kadencję, a nam szczęsliwego NOWEGO ROKU 2006!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 28.12.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Dropsiak nie zauważyłaś???? a ty napisalas kiedyś cos pozytywnego na forum??? http://wiadomosci.onet.pl/1219522,11,item.html długi naprawdę dobre http://www.spieprzajdziadu.pl/nowosci/2005/11/po_nie_spelnia_obietnic.html http://www.spieprzajdziadu.pl/nowosci/2005/11/zebrzacy_pis_czy_bankrutujaca_platforma.html miał być po prostu wątek życzeń dla Prezydetna... jak zwykle skończyło się Dropsami, czyli kolejnymi narzekaniami, krzykami (dlaczego ktoś chce by było miło), typowo forumowo, a nawet propozycjami zakończenia dyskusji... bo na forum można tylko narzekać... a jak się ktoś znajdzie kto napisze życzenia drugiemu człowiekowi, to mu zaraz wątek zaspamują.... STRONG dla normalnych a reszta niech nadal topi się w swoich narzekaniach Powołali cię juz do jakiejs komisji śledczej? Jesli tak to sobie rozliczaj ale nie mnie. Piszę co myslę, ale widzę tobie marzy sie cenzura. Mam nadzieje, ze nowy prezydent do tego nie dopusci -tak mu dopomóz Bóg!!! Przeczytaj może ze zrozumieniem moje posty i będzie po sprawie. Jak nie da rady to ja tu nic nie poradzę./ Może za duzo stronga.....ale to pewnie w ramach popierania rzadu - więcej piwa na które jest okreslona akcyza to..../ Chociaż nie spróbuję.... SAM SIę ZASTOSUJ DO SWOICH RAD PRZESTAN NARZEKAć! NO I GDZIE TEN TwÓJ WATEK? Pozdrawiam ludzi z poczuciem humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.12.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 szczęśliwego NOWEGO ROKU ! i wszystkiego najlepszego Panu Prezydentowi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 28.12.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Tak jest!!!!!!! Niech mu sie darzy!! Szczególnie życzę mu mądrych, otwartych, myslących w kategoriach interesu pańswowego a nie partyjnego ludzi wokół. I wsród zwolenników. Niech zyje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.12.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 niech żyje ! pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.12.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 A od zdecydowanej przeciwniczki: - żeby ze swoich pomysłow zrealizował rzeczywiście sensowne, a na resztę nie miał czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.12.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 A tak poza tym-jeszcze raz-STO LAT DLA NOWEGO PREZYDENTA (OBY IV RP) Pana Profesora Lecha Kaczyńskiego!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 28.12.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Xeno ja też bym sobie życzył żeby prezydent zmienił .....się i to szybko . Dla wszystkich zaiteresowanych : Jest taka strona z cytatem z pana prezydenta www.spieprzajdziadu.pl miłej lektury Dołączam się do zyczeń. PS. To samo życze parlamentarzystom i rządowi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.12.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Ale ja nic nie mówiłam o zmianie Prezydenta;) Sto lat ..I jeszcze jeden i jeszcze raz....to mówiłam ja, Jarząbek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.12.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 A ja bym chętnie prezydenta zmienił... I ani śpiewał ani życzył mu nie będę. -Najpopularniejszy dowcip o L.Kaczyńskim?-Najwyższa osoba w państwie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.12.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 -Najpopularniejszy dowcip o L.Kaczyńskim? -Najwyższa osoba w państwie! Faktycznie,popłakać się można ze śmiechu. :lol: ps.Pomarzyć sobie możecie,oj tylko pomarzyć o zmianie... Nie wiem,czy się nie powtarzam ,ale chciałam tą drogą złożyć Panu Prezydentowi najserdeczniejsze życzenia-wszystkiego najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.12.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Nawet ten niewinny wątek życzeniowy dorwała bezintersowna zawiść,nienawiść,złość,i ta chora obsesja rydzykowa. Wyrazy współczucia. Możesz sprecyzować tą złość ,nienawiść i zawiść? Jakos nic takiego do nikogo nie czuję...może jestem bez uczuć? A jako prawy i sprawiedliwy powinienem? Wareczka - rozumiem ,że mimo iż lubię warkę strong nie mam prawa jej pić bo nie jestem normalny...bo nie przepadam za pisuarami?(dotyczy Twojego podpisu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.12.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Nie wiem,czy się nie powtarzam ,ale chciałam tą drogą złożyć Panu Prezydentowi najserdeczniejsze życzenia-wszystkiego najlepszego! Czy moge zapytac o nicka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.12.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Myślę,że możesz,tylko nie wiem,czy nie jest zbyt zajęty. A w ogóle to Sursum Corda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.12.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 tja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.12.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Nie wiem,czy się nie powtarzam ,ale chciałam tą drogą złożyć Panu Prezydentowi najserdeczniejsze życzenia-wszystkiego najlepszego! Czy moge zapytac o nicka ? A dlaczego zmieniasz treść postu? Przecież brzmiał on inaczej. ps.Widzę,że trzeba cytować za każdym razem,bo się produkcja fałszywek zaczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.12.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Nie wiem,czy się nie powtarzam ,ale chciałam tą drogą złożyć Panu Prezydentowi najserdeczniejsze życzenia-wszystkiego najlepszego! Czy moge zapytac o nicka ? A dlaczego zmieniasz treść postu? Przecież brzmiał on inaczej. ps.Widzę,że trzeba cytować za każdym razem,bo się produkcja fałszywek zaczyna. nie zmieniłam ani trochę sensu swojej wypowiedzi. zabrakło słowa Prezydenta bo z rozpędu ciachnęłam. Ale logika wskazuje, że pytam Cie wlasnie o ten nick.Przynajmniej moja. Niemiłe były te słowa o fałszywkach, wiesz? Może byłoby zgrabniej pozostać przy pytaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.12.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 A ja bym chętnie prezydenta zmienił... masz taka szansa ... za 5 lat ... staraj sie ... próbuj ... na razie ... na bieżace 5 lat juz Ci Whisper wybraliśmy ... odpowiedniego naszym zdaniem ... /naszym - czyt. wiekszości .../ pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts