Aggi 28.12.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 opal pewnie sie zmachałas odszczekując się wszystkim na prawo i lewo - przyjmij zatem prezent do wojowania. Jak wiadomo samą gębą niewiele się zdziała. Pozdrawiam. http://www.repliki.teraz.tutaj.pl/miniatury_bron/4117-NQ.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 28.12.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Życzę wszystkiego najlepszego i prezydentowi i wszystkim nam.... szkoda że jest tu jakaś grupka spod znaku Spywalkerów, dla których forum to wieczne gwiezdne wojny, ze szczególnym zaznaczeniem wojen... to pewnie dlatego 99% postów pewnych osób nigdy nie jest zgodne z tematem wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.12.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Życzę wszystkiego najlepszego i prezydentowi i wszystkim nam.... szkoda że jest tu jakaś grupka spod znaku Spywalkerów, dla których forum to wieczne gwiezdne wojny, ze szczególnym zaznaczeniem wojen... to pewnie dlatego 99% postów pewnych osób nigdy nie jest zgodne z tematem wątku A ja zapraszam do lektury w porzadku chronologicznym ? gregmena+bialalaska+wareczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 28.12.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Spywalker współczuje Ci.... piszesz zawsze nie na temat, ale zawsze z natręctwem wobec pewnych osób..... LUC..... temat był inny niz piszesz.... Do pozostałych, kto znajdzie choć jedną w tym wątku merytoryczną wypowiedż Luca na temat wątku??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 28.12.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 CZy można prosić by forumowicze pisali na temat wątku..... jeśli mają inne tematy, niech po prostu zakładają nowe wątki!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.12.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Spywalker współczuje Ci.... piszesz zawsze nie na temat, ale zawsze z natręctwem wobec pewnych osób..... LUC..... temat był inny niz piszesz.... Do pozostałych, kto znajdzie choć jedną w tym wątku merytoryczną wypowiedż Luca na temat wątku??? Gregmena Stanalem po stronie krzywdzonej Xeny . To co piszesz , kupy sie nie trzyma ( glebokie zaparcie pamietasz ? ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.12.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 proponuje chwilowo odpocząć od tego wątku, niech emocje opadną, a wtedy odblokuje wątek i mam nadzieje ze wróci on do tematu zgodnego z tytułem.pozdrawiamm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.12.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Nie wiem,co sugerujesz,ale chyba coś nienazbyt miłego. Jakim prawem,pytam?? Co takiego napisałam,co upoważnia Cię do do formułowania takich wniosków publicznie i takich insynuacji? ps.Chesz porozmawiać o swojej nadgorliwości? Chyba nie rozumiem pytania Podobnie jak nie rozumiem Twojego zacietrzewienia i agresji Nie formułuję niczego - opisałam SWOJE skojarzenia, w związku z aż nadto wyrazistymi (moim zdaniem) przesłankami, nic ponadto. A o swojej nadgorliwości bardzo chetnie poczytam... choć pewnie nic ciekawego nie wniesiesz P.S. Po raz pierwszy cieszę się, że kogoś nie znam! brrr Agresja i zacietrzewnienie,to taki sztandardowy argument,no nie ? Na pewno nic ciekawego nie wniosę ..treść sama w sobie jest ciekawa ps.Nie mogę się odwdzięczyć,bo ....... coś tam A poza tym pozdrawiam Pana Prezydenta oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.12.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 opal pewnie sie zmachałas odszczekując się wszystkim na prawo i lewo - przyjmij zatem prezent do wojowania. Jak wiadomo samą gębą niewiele się zdziała. Pozdrawiam. http://www.repliki.teraz.tutaj.pl/miniatury_bron/4117-NQ.jpg Muszę Cię zmartwić,zero wojowania Za to jak patrzę na to Twoje agresywne zwierzę w emblemacie ,to tylko myślę,że jest pewnym podsumowaniem (te zimne oczy, i ten ogon w gotowości brr) ale ponieważ,jestem listościwa,to myślę,że to przypadek. Zdrowia życzę! [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.12.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Opal Ze wzgledu na szacunek dla zalozyciela tego watku , apeluje do Ciebie - przestan . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.12.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Ale to widac , po dopisku pod spodem . W przypadku Xeny - system zmian nie zanotowal . System nie zawsze odnotowuje zmiany-spytaj admina. Że niby kłamię? Przecież Xena z Xary sam/a zaznaczył/a ,że zmienił treść,masz jakieś wątpliwości? Opal . Przykro mi , ale musze Cie dobic faktami . A dlaczego zmieniasz treść postu? Przecież brzmiał on inaczej. ps.Widzę,że trzeba cytować za każdym razem,bo się produkcja fałszywek zaczyna. A Xena wyjasnia : nie zmieniłam ani trochę sensu swojej wypowiedzi. zabrakło słowa Prezydenta bo z rozpędu ciachnęłam. Ale logika wskazuje, że pytam Cie wlasnie o ten nick.Przynajmniej moja. Niemiłe były te słowa o fałszywkach, wiesz? Może byłoby zgrabniej pozostać przy pytaniu. I juz wszyscy widza Opal , ze szastasz oszczerstwami o produkcje falszywek , niczym pan Kulczyk kasa . Nie ciagnij tej dyskusji dalej , bo fakt jest fakt . Czasem zwykle przepraszam zalatwia wszystko . Dobić to sobie możesz wiesz co.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.12.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Ale to widac , po dopisku pod spodem . W przypadku Xeny - system zmian nie zanotowal . System nie zawsze odnotowuje zmiany-spytaj admina. Że niby kłamię? Przecież Xena z Xary sam/a zaznaczył/a ,że zmienił treść,masz jakieś wątpliwości? Opal . Przykro mi , ale musze Cie dobic faktami . A dlaczego zmieniasz treść postu? Przecież brzmiał on inaczej. ps.Widzę,że trzeba cytować za każdym razem,bo się produkcja fałszywek zaczyna. A Xena wyjasnia : nie zmieniłam ani trochę sensu swojej wypowiedzi. zabrakło słowa Prezydenta bo z rozpędu ciachnęłam. Ale logika wskazuje, że pytam Cie wlasnie o ten nick.Przynajmniej moja. Niemiłe były te słowa o fałszywkach, wiesz? Może byłoby zgrabniej pozostać przy pytaniu. I juz wszyscy widza Opal , ze szastasz oszczerstwami o produkcje falszywek , niczym pan Kulczyk kasa . Nie ciagnij tej dyskusji dalej , bo fakt jest fakt . Czasem zwykle przepraszam zalatwia wszystko . Dobić to sobie możesz wiesz co.... Opal . Niech Ci Twoj Bog wybaczy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.12.2005 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 dość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts