czekan 16.01.2003 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2003 JESTEM NA ETAPIE WYBORU PIECA CO. MYŚLĘ O PIECU WYKORZYSTUJĄCYM PROCES ZAGAZOWANIA DREWNA. CZY KTOŚ MA JAKIEŚ DOŚWIADCZENIA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert_Myslowice 17.01.2003 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2003 Witaj Wejdź na "przedstaw sie" i w temat "chętnie pomogę" jest tam dośc dużo Zapraszam do dyskusji. Pewnie wniesiesz jakieś własne uwagi i wiadomości. Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 18.01.2003 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2003 droga inwestycja .tania eksploatacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 22.01.2003 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2003 Dlaczego uważasz, że piec na drewno to droga inwestycja? Ja miałem w projekcie piec olejowy i z moich wyliczeń wynika, że była by to inwestycja znacznie droższa. Radzę zajrzeć do wątku o którym pisał Robert.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 24.01.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 Zgadzam się że cena kotła np.Vigas jest mniejsza od kotłowni olejowej czy gazowej .Moje porównanie było do zwykłego kotła na poliwo stałe .Cena takiego kotła to ok. 1500-2200 a Vigas to ok. 3700 plus zawór mieszajacy kilka zaworów kulowych no i oczywiście komin.Przy montażu nie bez znaczenia jest też masa ok. 470 kg. Generalnie jestem za kotłem typu Vigas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts