Xena z Xsary 29.12.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Sławek DŻonka nie niene kubek nie był w tubie.Tuba była z innej bajki.Ale się znalazła. Czyli teraz musi się odnaleźć kubek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 29.12.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 U mnie kubke w kubek to samo, czyli ... kubek . Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 29.12.2005 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 To teraz wiem co takiego może czekać na mnie na poczcie bo to wystarczająco duże, by listonoszowi na pakę nie weszło Paczuszka z kubkiem jest malych kabarytow, moj listonosz wreczyl mi ja osobiscie, a on raczej z tych leniwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.12.2005 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 annaz widać, że mój listonosz to traktuje już jako duży gabaryt to śliczny czerwony kubeczek czekał na mnie na poczcie - DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts