Marian44 24.12.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Mam problem z ustawieniem sterownika (Tempster) do pieca na paliwo stałe.Chodzi o optymalne wyregulowanie pieca w celu mniejszego zużycia paliwa, groszku węglowego. np-regulacja dmuchawy i podawania paliwa.Jak to najlepiej ustawić, ponieważ pożera duużo węgla(groszku)Jeśli macie państwo jakieś informacje(strony internetowe itd.), doświadczenia na ten temat byłbym bardzo wdzięczny.Dziękuję i proszę o pomoc[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 22.01.2006 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Już wszystko wiem . Mogę służyć podpowiedzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julek27 24.01.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Witam,Będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje jak przy tym sterowniku spalić mniej paliwa.Moja powierzchnia do ogrzania to ok 180m2. PozdrawiamJulek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Potoczak 06.11.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Już wszystko wiem . Mogę służyć podpowiedzią To bardzo proszę pszyślij wiadomość na adres [email protected] Z poważaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts